Madurodam Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin) Nederland. Informatie & Beoordelingen Madurodam ~ Zoover

Beoordelingen Madurodam

Madurodam

Beoordelingen Madurodam

George Maduroplein 1, 2584 RZ, Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)
Wil je weten wat anderen vonden van Madurodam in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Madurodam.
Wil je weten wat anderen vonden van Madurodam in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)? Op deze pagina lees je beoordelingen van Madurodam. Je kunt 317 vakantiefoto's van Madurodam bekijken. Daarnaast kun je 13 video's van Madurodam zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Madurodam in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin).

29 beoordelingen over Madurodam

met jonge kinderen, Mei 2012
"Duur, en niet veel te beleven. veel van hetzelfde"
inge
29-5-2012 In verhouding tot wat er te doen is vonden wij het erg prijzig.
Bij binnenkomst kun je het hele park overzien. Als je een kwartiertje rondgelopen hebt dan heb je het grootste deel wel gezien. Ik vond het veel van hetzelfde. Er is een speeltuin aanwezig maar voor veel dingen die er stonden was mijn 3 jarig dochtertje iets te klein.

met partner, Mei 2012
"Nog in aanbouw"
Marleen
14-5-2012 Leuke nieuwe doe-dingen voor kinderen. jammer dat een aantal gebouwen nog in aanbouw zijn.

met een groep, Apr. 2012
"Moet je een keer geweest zijn."
Jamie Hulzebos
22-4-2012 In het park is niet veel te doen, maar het is wel heel erg leuk om er een keer geweest te zijn. Alles is levensecht nagemaakt en het is het zeker waard om in sommige dingen 10 cent te gooien om het te laten bewegen.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Nederland in het klein"
zeegers-berghof
20-3-2012 Mooi aangelegd. Leuk om er min. 2uur door te brengen, wel fijn als het niet zo druk is.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Verdient wel een makeover!"
Fam.
7-3-2012 Blijft leuke attractie.......................

met vrienden, Okt. 2011
"Heet is alweer een tijdje terug ."
fr_woning
10-10-2011 -254- Madurodam , heeft een verzameling van allerlei gebouwen , wegen , rijdende treinen, een vliegveld .. De rondvaart door de Amsterdamse grachten en nog veel meer , in miniatuur uitgevoerd . Om het nog aantrekkelijker te maken , heeft men soms aparte activiteiten . Toen wij er waren , konden we met een extra dikke jas over je kleding heen in een aparte hal ijssculpturen bekijken , die daar terplaatse door kunstenaars waren gemaakt . Met een speciale belichting , werden de objecten nog beter zichtbaar . Toen we uitgekeken waren , zijn we op de tram naar Scheveningen gegaan , het was toen prachtig strand weer .

"Leuk!"
ingeding_88
11-10-2011 Madurodam is leuk om naar toe te gaan maar niet te vaak.
Wij zijn er nu nog in de oude stijl geweest, ze gaan verbouwen.
Er was nu ook een licht en lasershow maar die viel erg tegen.
Na de verbouwing komen we nog eens terug.

met vrienden, Sept. 2011
"Oude troep zonder duidelijke routekaart"
Peter
11-9-2011 Er is een routebeschrijving, maar af en toe ontbreken nummers, je loopt te zoeken naar de bordjes met nummers waardoor het net een speurtocht is. Sommige automaten om bijvoorbeeld een muziekje te laten spelen, doen het niet, miniatuurhuisjes die gewoon niet onderhouden worden, wat een afgang. Parkeergeld dat bijna net zo veel is als de toegangsprijs, nee, ik ben weer voor een jaar of 30 genezen.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Fantastisch"
paul.lise
8-10-2011 Regelmatig bezoeken. Minstens om de 2 jaren. Dan ziet men iedere keer de nieuwe en dus mooie veranderingen in Madurodam.
Park is zowel heel mooi voor jeugd vanaf 5 jaar alsook voor volwassenen.

met oudere kinderen, Juni 2011
"Groots in het kleine"
xiran
21-6-2011 madurodam is voor alle leeftijden leuk, ben er als kind geweest, nu met mijn eigen kinderen. Het blijft leuk, zelfs de vissen in de grachtjes