Hostel Jorplace in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin) Nederland beoordelingen 6.7 | Zoover

Beoordelingen Hostel Jorplace

6,2
6,5
6,1
6,4
4,8

30 mei 2012

Midden in de Keizerstraat ! Het pand is al mooi om te zien.

Beoordelingen Hostel Jorplace

Keizerstraat 296, 2584 BN, Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)
Hostel Jorplace scoort een 6,7 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hostel Jorplace? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hostel Jorplace in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Hostel Jorplace vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hostel Jorplace met andere accommodaties in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin).

19 beoordelingen over Jorplace

6,3
5,8
5,6
5,9
4,3
met vrienden, Mei 2012
"Jorplace voor de niet veel eisende toerist"
Grietje
4-5-2012 Jorplace is een prima hostel als je niet veel eisend bent! Alles is super eenvoudig (ontbijt, kamers,douches) maar daar is de prijs ook na! Was zelf blij dat ik er maar een nachtje sliep!

met een groep, Aug. 2011
"Voor dagje Scheveningen prima!"
Anoniem
17-8-2011 Hier met 7 dames geweest!
Prijs kwaliteit ondanks dat het een hostel is vind ik best aan de prijzige kant.
Kamers waren niet schoon, overal haren in de douche en stof en schimmel.
Heel gehorig allemaal, maar goed je komt hier niet voor je rust dus dat is niet zo erg maar dat hou je natuurlijk ook niet een week vol.
Ontbijt is simpel maar gewoon goed genoeg vlees keuze en jam voor op je boterhammetje.
Wel heel aardig personeel allemaal, jammer dat de bar maar beperkte openingstijden heeft waardoor dat wij een drankje bij de AH moesten halen om op onze kamers te wachten.
Ligging is echt perfect! je bent zo bij het strand!
Voor een weekendje Scheveningen is dit hostel best te doen!

met vrienden, Juni 2011
"Aanrader als uitvalsbasis!"
Weekdendjeweg
14-8-2011 ik ben hier in juni met vrienden geweest en het was super, de sfeer is uitermate relaxed en de kamers zijn prima te doen.
Verwacht geen 5 sterren hotel! maar daar is de prijs dan ook zeker naar.

alleenreizend, Okt. 2010
"Super!!"
Melanie
26-11-2010 Erg leuk hostel.
Gezellige / relaxe sfeer.
Schone kamers.
Mooie grote keuken.
Maar 5minuten van het strand!!
Gezellig personeel.

Kortom: Ik kom hier zeker nog een keer terug!!

met vrienden, 2010
"Super......"
Mike
30-9-2010 Afgelopen weekend hier overnacht met 5 vrienden...Hele relaxe sfeer net of je in het buitenland ben.....Kamer was simpel en schoon maar wat verwacht je voor die prijs......Kom zeker weer terug..Thanks voor het leuke weekend..

met een groep, Sept. 2010
"Vies, vies en nog eens vies"
anoniem
30-9-2010 daar word je niet vrolijk van. Je zou ziek thuiskomen, zo'n goor hostel. Zelfs de smerige hotels in Salou zijn hier nog schoon bij!

met een groep, Sept. 2010
"Nooit meer!"
Judith
22-9-2010 We sliepen hier gelukkig maar 1 nacht! We waren met een groep van 11 personen, en hadden 2 6-persoons kamers geboekt. Op een van onze kamers woonde een student, en die sliep dus gewoon bij ons op de kamer! Het stonk er verschrikkelijk, en de vloerbedekking was nog te vies om naar te kijken! We hebben niet gedoucht, want dan was je nog viezer dan daarvoor! Mensen die hier een voldoende voor geven, wonen denk ik op de vuilnisbelt!

met vrienden, Aug. 2010
"Ongelofelijk slecht!"
Ellen
15-8-2010 Scheveningen heeft 1 hostel, maar kan net zo goed geen hostel hebben. Het personeel is zelf gast van het hostel en drinkt nog meer dan de daadwerkelijke gasten. We troffen zelfs een medewerker laveloos aan met een fles Jägermeister. 's Nachts werd onze kamer om 04.15 uur open gemaakt om te checken of de kamer vrij was. Deze medewerker stond met beide handen vol bier en een gast naast onze stapelbedden of we wel daadwerkelijk hier hoorden. Verder is het eng vies en totaal geen service. Ligging is cool, maar is verder van het strand verwijderd dan dat de website doet geloven. Echt een hele nare ervaring...zonde en noooooooooit meer!

met vrienden, Aug. 2010
"Verschrikkelijk"
sanne keunen
15-8-2010 De opzet was om met vier meiden een gezellige weekendje weg te gaan en goedkoop te verblijven. We hebben in totaal 128 euro betaald voor een kamer met twee stapelbedden en een wasbak, that's it. Het was er smerig en muf, de bedden moesten eigenhandig opgemaakt worden en het linnengoed zat vol met gaten. Vreselijk, daar stop je je hond nog niet in. Service was er niet en er moest ook nog een borg van €20-, p.p. betaald worden. Belachelijk, het interieur van de kamer was nog geen €30-, waard. De douche moest gedeeld worden, alleen was deze niet te gebruiken omdat de klink ontbrak.
Er waren regels opgesteld die het personeel zelf niet eens nakwam, zo was er de regel dat het tussen 23.00 en 07.00 rustig moest zijn i.v.m. buurt etc. Gedurende dat tijdsbestek was het één grote bende, geschreeuw, en de muziek ging met het uur harder. Kortom, aanfluiting eerste klas en dat voor een bedrag van €32,- p.p.p.n.

met vrienden, Juli 2010
"Niet naar toe gaan!!!"
kaar
27-7-2010 Jorplace lijkt leuk maar is het zeker niet! Service is super slecht! De locatie is top hoor maar verder... Er werd een feest tot vroeg in de morgen gegeven. Wij wisten daar niks van en zaten er niet op te wachten maar vanwege de herrie binnen en buiten op straat hebben wij tot 7 uur wakker gelegen. Dat kan niet als je als gast voor een kamer betaalt!!! Het hotel is inderdaad vies en het personeel was meer met zichzelf bezig dan met de gasten. Drugs? We zagen de egenaar zelf om 6 uur 's morgens op straat staan schreeuwen. Hij kon niet meer op zijn benen staan! Nee hier kan je beter niet naar toe gaan!