Hotel Hampshire 108 Meerdervoort**** in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin) Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Hampshire 108 Meerdervoort****

31 mei 2012

Slaapkamer

Beoordelingen Hotel Hampshire 108 Meerdervoort****

Laan Van Meerdervoort 108, 2517 AS, Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)
Hotel Hampshire 108 Meerdervoort scoort een 7,7 uit 10, op basis van 71 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hampshire 108 Meerdervoort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hampshire 108 Meerdervoort**** in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Hotel Hampshire 108 Meerdervoort**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Hampshire 108 Meerdervoort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Hampshire 108 Meerdervoort**** met andere accommodaties in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin).

1 2 3 4 5 6 7 volgende

70 beoordelingen over Hampshire 108 Meerdervoort****

met vrienden, Mrt. 2012
"Gezellig, leuk hotel"
heidi
24-4-2012 Gezellig, leuk hotel weliswaar buiten het centrum van Den Haag. Maar dank zij het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar.
Het personeel was zeer klantvriendelijk en behulpzaam.
Het ontbijt was lekker, gevarieerd en verzorgd.

met partner, Mrt. 2012
"Netjes, simpel"
anoniem
10-5-2012 prijs-kwaliteit niet in verhouding, wel nette service en mooie kamer.

met vrienden, Feb. 2012
"Uitstekend hotel voor weekendje Den Haag"
Bijlmakers
21-2-2012 Prima hotel voor weekendje Den Haag. Kamers netjes verzorgd. Uitstekend ontbijt.
Jammer dat er geen restaurant in het hotel aanwezig is, maar in de buurt zijn genoeg eetgelegenheden. Centrum en bezienswaardigheden makkelijk te lopen 15 minuten tot centrum. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij waren met 6 personen en hadden 3 kamers op de begaande grond.

met partner, Jan. 2012
"Gemiddeld hotel"
Sandra
16-1-2012 Kleinschalig hotel. Kamers zijn matig, met saai systeemplafond. Kleine tv op de kamer waarbij je bijna de verrekijker voor nodig hebt. We hadden een upgrade waarbij de kamers aan de achterzijde liggen. Maar als je het raam open zet kon je de hele nacht genieten van een zoemend geluid. Heel irritant. verder was er koffie en thee mogelijkheid op de upgrade kamer, er is een kluisje aanwezig en de bedden slapen voor de rest prima. Er is wel achterstallig onderhoud in de kamer. Schoonmaak matig. Ontbijt is oké maar de ruimte is niet echt uitnodigend. Personeel is zakelijk, vriendelijk en behulpzaam. Wij vonden het niet echt 4 sterren waardig.

met partner, Jan. 2012
"Verzorgde kleine kamer"
Baetens B
15-1-2012 De kamer was erg netjes, klein maar verzorgd. De badproducten waren van hoge kwaliteit. Het ontbijt was er verzorgd en lekker en meer dan voldoende keuze.
Het onthaal was erg vriendelijk en behulpzaam.
Het enige minpuntje voor ons was dat onze kamer aan de straatkant gelegen was en er toch erg veel lawaai doordrong.

met partner, Dec. 2011
"Aanrader"
j.vestering@hetnet....
27-12-2011 Is zeer geschikt voor een paar dagen Den Haag. Niet te groot, maar wel met alle faciliteiten, zoals dag- en nacht receptie bemand, bar, lounge met gasopenhaard en een leestafel met tijdschriften en kranten. Het personeel is uiterst behulpzaan en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar!

Het restaurant Savannah, voor de lunch en Italiaans restaurant Ciao Ciao zijn vlakbij het hotel en zeer aan te bevelen.

met partner, Dec. 2011
"Leuk voor een weekendje weg"
J. Wijbenga
20-12-2011 We hebben genoten van een weekendje Den Haag. Hampshire hotel ligt vlakbij het centrum (loopafstand) en Scheveningen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De kamer was netjes, schoon en groot genoeg.
Heerlijk ontbijtbuffet.

met partner, Nov. 2011
"Uitstekende Service"
Kees Peters
8-12-2011 Ik en mijn partner hebben op vrijdag 11 november overnacht in dit hotel. Het hotel uitmuntend goed gelegen op 20 minuten van het centrum af trams vanaf het centraal station prima te doen. We zijn in en uitgecheckt door de zelfde receptionisten: Anoek uiterst vriendelijke dame heeft ons een gratis parkeer gelegenheid aangeboden veel informatie over den haag zeer behulpzaam, savond was zij tevens de gastvrouw in de bar en is niet schuw voor een babbeltje, volgende ochtend weer uiterst vrolijk bij het ontbijt proficiat! Kamers daar in tegen geen 4 sterren waard druk ontbijt, wat verouderd wel schoon! Wij maken zeker nog eens gebruik van dit hotel, met de gekregen bon bij vertrek.

met partner, Nov. 2011
"Prima basis voor een citytrip"
Mariska1989
8-11-2011 Prima uitvalsbasis voor shoppen, cultuur en een lekker dagje Scheveningen.In ongeveer een kwartier is het centrum bereikbaar; met de tram gaat het sneller maar in ons geval niet nodig. Ook op loopafstand van Madurodam, gewoon diagonaal door het park steken en je bent er! Kamer was gewoon prima, gelegen aan een vrij drukke weg maar daar hadden wij geen last van. Parkeren wel vrij prijzig maar doordeweeks in de buurt geen andere goedkopere mogelijkheden. Drankjes in de lounge vrij prijzig, maar de service is top! Personeel was vriendelijk en behulpzaam mbt hoe naar het centrum te wandelen en uitleg hoe en wat.

"Schitterend !"
diepeveen
21-9-2011 uitstekend in alles en zeer aantebevelen voor 'n ieder die van comfort en gezelligheid kan genieten.

1 2 3 4 5 6 7 volgende