Hotel Carlton Beach Hotel**** in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin) Nederland beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Carlton Beach Hotel****

31 mei 2012

Buitenkant hotel

Beoordelingen Hotel Carlton Beach Hotel****

Gevers Deynootweg 201, 2586 HZ, Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)
Hotel Carlton Beach Hotel scoort een 7,4 uit 10, op basis van 212 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Carlton Beach Hotel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Carlton Beach Hotel**** in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 47 vakantiefoto's van Hotel Carlton Beach Hotel**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Carlton Beach Hotel**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Carlton Beach Hotel**** met andere accommodaties in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin).

209 beoordelingen over Carlton Beach Hotel****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Hele fijne familiekamer"
ruud.bakx
4-5-2012 Familiekamer is super!Erg ruim,we hebben genoten!
Prima ontbijt en vriendelijk personeel.

met partner, Apr. 2012
"Goed hotel. slecht eten"
Carolien
26-4-2012 Een paar nachten hier doorgebracht.Kamer was netjes, niet al te ruim.Ontbijt wel redelijk uitgebreid maar het diner is niet best. Moesten erg lang wachten op eten, hadden een 3 gangen diner maar dat stelde niet veel voor.De ossehaaspuntjes waren voor de helft zwart geblakerd,en de steak helemaal doorbakken.Met onze opmerkingen hierover werd niets gedaan. Jammer.

met partner, Mrt. 2012
"Super hotel!"
Annick
5-3-2012 Wij hadden dit hotel geboekt voor een weekendje Scheveningen, in combinatie met een musicalbezoek aan 'Wicked'. Het hotel heeft een perfecte ligging, direct aan het strand en een paar honderd meter verwijderd van de boulevard, het circustheater etc. De kamer was prima, met het bed als groot pluspunt. Kleine badkamer, maar wel een erg ruime douche. We hadden een normale kamer geboekt, maar hadden toch grotendeels zeezicht, dus dat was mooi. 2 keer kunnen genieten van het heerlijke ontbijt. Er was erg veel keus, voor ieder wat wils. Dit hotel is zeker een aanrader!

"Geweldige locatie!"
Shanthi
22-1-2012 Hotel met goede kamers/bedden. Badkamer van de superior kamer is iets aan de krappe kant, maar wel helemaal compleet en schoon.
Ontbijt was zeer gevarieerd en voor ieder wat wils. Wij als 4 vriendinnen, vonden de locatie(einde boulevard) perfect.

met vrienden, Jan. 2012
"Super hotel, goede ligging, aardige mensen"
cor-jan
14-2-2012 Super hotel, prima alles voor elkaar en een super ligging eigen op het strand. Prima uitvalsbasis om Scheveningen te verkennen. Luxe badkamer met flinke douche (je past er met z'n 2en prima in) en een toilet

"Top Locatie maar...mwah"
Wij2
16-3-2012 "t is een toplocatie, daar betaal je ook wel voor, maar het hotel viel ons een beetje tegen.
Foutieve info aangaande ontbijt op door de weekse dag.
Keurig herstel bij uitcheck, zeer vriendelijke receptioniste.
Maar we hadden geen gezellig weekend weg gevoel.
Jammer maar voor ons niet weer.

"Goed voor 1 nachtje"
sas
8-1-2012 leuk hotel ,maar niet bij slecht weer
wellness is te klein voor het aantal kamers was ook levensgevaarlijk glad zou toch als manager een tip geven leg aub anti slip matten of tegels.
ook jammer dat het restaurantje te kein is voor het aantal kamers bij slecht weer ,zonder reservatie kom je er niet ,dan moet je echt naar buiten in het slechte weer ,maar de italiaan is een aanrader op het plein
ontbijt zeer lekker ,ook bedden waren goed

met partner, Jan. 2012
"Niet meer!!"
x
9-1-2012 We zijn hier een aantal jaren geleden ook geweest en met dat beeld in ons hoofd hebben we weer een nachtje geboekt. Vriendelijk personeel en een heerlijk ontbijt alleen de kamer was oud en nodig aan vervanging toe!We hadden dan wel een kamer met zeezicht, maar voor de rest zag het er niet uit! Jammer maar we zullen niet meer terug komen.

met vrienden, Dec. 2011
"Leuk hotel voor een nachtje weg"
bont-metzelaar
18-12-2011 Een nachtje carlton geboekt i.v.m. Theatervoorstelling.
Het ligt heerlijk op de boulevard en alles is dus lekker dichtbij.
Een erg mooie en grote hotelkamer met een grote woonkamer, een aparte kamer met een stapelbed, en een grote aparte slaapkamer. De douche was erg mooi opgeknapt. Wij hebben geen gebruik gemaakt van ontbijt/ diner, dat hebben wij op de boulevard gedaan.

met partner, Okt. 2011
"Een weekend vol herrie"
marieke hoek
20-2-2012 Wij hadden een weekendje gepland om tot rust te komen maar zoveel house muziek voor je kamer elke nacht kom je echt niet van tot rust.
Het hotel schijnt hiervan op de hoogte te zijn en wij werden als zeurpieten behandeld. Het ging door tot 5.00 in de ochtend.
Daarbij hebben we ook nog teveel betaald voor die 2 dagen maar daar konden ze ook niets aan doen. Mijn man had te snel gepind en zag het te laat.
We kregen na vele mailtjes een aanbieding van een nachtje gratis,,nou ik kom nooit meer in carlton beach in scheveningen.