Hotel Albion*** in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin) Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Albion***

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Albion***

Gevers Deynootweg 118-120, 2586 BP, Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)
Hotel Albion scoort een 8,0 uit 10, op basis van 57 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Albion***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Albion*** in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Albion*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Albion*** met andere accommodaties in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin).

1 2 3 4 5 6 volgende

58 beoordelingen over Albion***

met partner, mei 2012
"Weggedrukt"
Nijeboer
31-5-2012 we hadden een 'luxe 2pers kamer' geboekt; wij kregen kamer nr 5: niet groter dan een inloopkast. Bed aan de muur, dus 'klimmen' ; je kunt net langs het bedlopen. plaats voor 1 weekendtas, koffer kun je niet plaatsen. Op het toillet zitten met gemiddelde of langere lengte gaat niet. De 1e ochtend was het personeel aan het ontbijt goed. Gelukkig was het schitterend zomerweer en hoefden we er alleen te slapen.

"Lekker eitje!"
D. Brouwer
10-8-2011 Kent u het "zondagmorgen brakjes wakker worden" gevoel? Dat hadden wij afgelopen zondagmorgen. Op de website hadden we gelezen dat je bij het ontbijt een gebakken eitje kon krijgen. Met erg veel zin in een gebakken eitje, het liefst met spek, waren we om 10.20 uur beneden, want het ontbijt was tot 11.00 uur. Hier hadden we ons erg op verheugd. "Ik heb op uw website gelezen dat u ook gebakken eieren heeft". Helaas. De eitjes zijn op.... Had u wat eerder moeten komen......)-: SERIEUS, Geen grapje, dit was het antwoord. Gegeten & gedronken. Afgedropen om niet meer terug te keren..
Met 'n vriendelijke groet uit Haarlem/ D. Brouwer

alleenreizend, 2011
"Nooit meer naar toe"
Anita
3-8-2011 Albion is verschrikkelijk. De kamer was super klein, er zaten overal plekken op de muur waarvan ik niet eens wil weten wat het was. Laken had ook een bruine plek. Balkon vol vogelpoep, ook nadat de werkster geweest was. Douche putje zit aan de andere kant, gevolg overstromen. WC lekte water. En zo kan ik nog wel door gaan, had een LUXE eenpersoons kamer geboekt, wil niet weten een gewone kamer is..de kelder misschien? Ontbijt en klantvriendelijk is wel goed. Zeker geen drie sterren waard, geen een eigenlijk qua kamer. Had twee nachten geboekt, ben na een nacht naar huis gegaan....

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Albion*** bij:

alleenreizend, 2011
"Geweldige service"
vd hout
30-7-2011 tijdje geleden alweer dat ik hier was, tijdens verbouwing van mijn broer zijn badkamer heb ik hier gelogeerd. smorgens moest ik weer op tijd weg en was er nog geen ontbijt, maar liep de jonge dame tegen die net aankwam om ontbijt klaar te maken. zij maakte in paar minuten meeneem ontbijtje klaar incl. koffie, toppie voor deze service. wat betreft de kamer die was niet heel groot maar zuiver en alles was aanwezig, ben hier later nog een keer teruggekomen en was nog steeds goed.

met partner, Nov. 2010
"Fantastische plek"
loek koningsveld
29-11-2010 wij hebben 3 heerlijke dagen gehad in dit knusse hotel.
super gastvrij en een heerlijk ontbijtbuffet s morgens, met gerookte zalm, roerei met spek.
mooie kamer en niets is teveel hier!
wij komen heel graag terug, een adres om te onthouden!

met vrienden, Nov. 2010
"Heerlijk weekend gehad!"
Tom
29-11-2010 Wij waren hier met 4 vrienden. Fantastisch weekend gehad verder niks om aan te merken bar was gezellig, vriendelijk personeel en een heerlijk vers ontbijt. Zeker voor herhaling vatbaar!

met partner, Nov. 2010
"Belabberd"
W.R. Schregel
25-11-2010 Voor 3 nachten gereserveerd, maar meteen bij aankomst gemeld dat de kamer ons niet beviel en slechts 1 nacht zouden blijven. Geen dialoog mogelijk, geen cent restitutie, zelfs de niet genoten ontbijten en parkeerkosten (!) moesten we betalen. De douche gaf alleen kokend heet water. De ontbijtruimte was om 08.50 nog gesloten. Volkomen ongastvrij.

met partner, Sept. 2010
"Wat een zooitje!"
Nick
25-11-2010 - Luxe kamer geboekt, kleine kamer gekregen, 2 bij 2 en een wc/douche van 1 bij 1.

- Lekkage (zeiknat tapijt) bij de schuifpui, melding gemaakt.. Zou worden opgelost. Hiervan uitgegaan. Eenmaal terug op de kamer bleek de oplossing te zijn... Jawél een handdoek erop!

- Doucheputje zat aan de verkeerde kant van de douche (buiten de douche dus... Wat dus voor enorme wateroverlast zorgt rond de wc en de vloerbedekking net buiten het douche/wc hokje..

Hier ook melding van gemaakt.. Reactie: Wij moesten geen problemen zoeken! Eigenaresse alleen vriendelijk als je tevreden bent. Zo niet.. Dan ben je een zeur en zoek je problemen op. Weet niet of ik het kan zeggen (doe het toch).. Contactgestoord!

Uiteindelijk blaadje moeten ondertekenen dat er niks geen rotzooi op internet gezet zou worden.. Anders geen geld terug! Waarschijnlijk dat hier de hoge waardering voor dit "hotel" tot stand komt. Toch maar besloten om dit wel te doen, zodat er misschien ooit een eerlijke waardering kan onstaan!

alleenreizend, Sept. 2010
"Goed Hotel!"
christian
10-9-2010 Ik heb 2 nachten in dit hotel geslapen. Het was er goed vertoeven! op 3 minuten loopafstand van het strand en dichtbij andere attracties (o.a. sealife, madurodam en omniversum. Echt een aanrader die er even tussen uit wil!

met vrienden, Aug. 2010
"Lekker dichtbij Circustheater"
Lucy
28-8-2010 Lekker kleinschalig hotel. Ligt dichtbij Circustheater en de Scheveningse boulevard.
Enige minpuntje vonden wij de iets te zachte bedden, maar voor de rest was het goed vertoeven hier. Al was het maar voor 1 nachtje. Ontbijtbuffet was ook goed en ruim in keuze. Ik denk dat het de eigenaresse was, maar ze was heel vriendelijk.
Zeker voor herhaling vatbaar

1 2 3 4 5 6 volgende