Hotel WestCord Hotel Delft*** in Delft Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

Buitenaanzicht van Tulip Inn Delft

Beoordelingen Hotel WestCord Hotel Delft***

Olof Palmestraat 2, 2616 LM, Delft
Hotel WestCord Hotel Delft scoort een 8,4 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel WestCord Hotel Delft***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel WestCord Hotel Delft*** in Delft, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel WestCord Hotel Delft*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel WestCord Hotel Delft*** met andere accommodaties in Delft.

20 beoordelingen over WestCord Hotel Delft***

5,9
met partner, Mei 2012
"Prima hotel"
Peter
28-5-2012 Prima hotel, goede ligging, schone kamers, lekkere bedden, goede ruime douche, lekker ontbijt.
Geen minpunten.

met partner, Mei 2012
"Prima overnachtingshotel"
Arie
14-5-2012 Zoals al eerder geschreven: strak en modern interieur. niet al te grote kamers. prima voor een overnachting, niet om langere tijd "gezellig" te logeren. personeel bij de receptie zeer vriendelijk en gastvrij.

met partner, Apr. 2012
"Prima Hotel voor Weekendje weg"
antoine
16-4-2012 Samen met mijn vrouw een weekendje weg (1 overnachting). Hotel is direct aan de snelweg gelegen, maar daar heb je absoluut geen geluidsoverlast van, op een prima locatie ook t.o.v. Delft Centrum. Binnen 10 a 15 minuten ben je lopend in de binnen stad van Delft. De kamer (incl. badkamer) was schoon en prima uitgerust. Van de Ikea stijl moet je houden..... Het eten in het restaurant is prima, lekker, misschien wat aan de dure kant. Voor het ontbijt misten wij fruit voor in de yoghurt/kwark maar verder was er alles voldoende aanwezig. Wij hebben er genoten van een High Tea en de prijs daarvan is helaas aan de hoge kant voor het geen er wordt geserveerd. Het personeel is zeer vriendelijk. Kortom een aanrader voor iedereen.

met partner, Mrt. 2012
"Goed hotel op loopafstand van het centrum"
Inge
21-3-2012 Pluspunten:
- Mooie, frisse aankleding (van Ikea, de vestiging zit ernaast)
- Fijne boxspringbedden
- Ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor het hotel.
- Flexibel, wij mochten al om 11.30 uur in onze kamer i.p.v. pas om 15.00 uur.
- Op zondag kun je tot 11 uur ontbijten. Er was nog voldoende, alleen waren de warme dingen helaas al koud om 10 uur. Lekker uitgebreid ontbijt buffet.
- Op 10-15 minuten lopen van het centrum van Delft.
- Gelegen naast de snelweg (A13), maar daar hoorde je op je kamer helemaal niks van.

Verbeterpuntje:
- Je hoort het heel erg goed als iemand anders zijn/haar kamerdeur dicht doet. 's Ochtends vroeg is dat niet bepaald fijn.

met partner, Dec. 2011
"Uitstekend hotel met gunstige ligging"
Ben en Desiree
23-1-2012 Mooi hotel, volledig ingericht door Ikea, kamers en hotel zien er erg strak uit. Enige minipuntje is dat de parkeerplaats ook wordt gebruikt door klanten van de Ikea welke tegenover het hotel zit, hier zou het hotel beter op moeten letten. Zo kwam het bij ons voor dat we hierdoor niet konden parkeren.
Verder is de ligging ideaal. je kunt van hier uit makkelijk naar Den Haag en Rotterdam gaan, wij deden dit met trein vanaf station Delft-Zuid wat 1 afslag verder was.

Kortom mooi modern hotel, ideaal voor een weekend of een paar dagen weg.
General Manager Edo Garretsen, 24-1-2012
Eigenaar zegt:  Beste Ben en Desiree, Heel hartelijk bedankt voor uw geweldig positieve beoordeling op Zoover! Fijn dat u de moeite genomen hebt om uw ervaring met ons te delen. Uw opmerking met betrekking tot de parkeerplaats zullen wij ter harte nemen. Het gebeurt inderdaad een enkele keer dat IKEA van onze parkeerplaats gebruik maakt. We zullen er in de toekomst beter op letten voldoende parkeerplaatsen voor onze gasten vrij te houden. Ik hoop u bij een volgend bezoek aan Delft weer in ons hotel te mogen begroeten! Met vriendelijke groet, Edo Garretsen

met partner, Dec. 2011
"Heel goed hotel voor de prijs."
Kramer
6-1-2012 Het hotel ligt op (redelijke) loopafstand van de binnenstad van Delft en is van goede kwaliteit. Zeker al je ook nog eens de prijs vergelijkt met diverse andere hotels in de buurt van Rotterdam, Den Haag, Delft. We gaan daar zeker terug komen.
General Manager Edo Garretsen, 24-1-2012
Eigenaar zegt:  Geachte gast, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van ons hotel! Ik waardeer het bijzonder dat u de moeite genomen hebt uw ervaring te delen op Zoover en hoop van harte u bij een volgend verblijf weer te mogen verwelkomen in WestCord Hotel Delft. Met vriendelijke Groet,

met partner, Nov. 2011
"Buitengewone service en modern comfortabele kamers"
Crouwers
19-11-2011 Gastheerschap komt je van alle kanten tegemoet!
General Manager Edo Garretsen, General Manager, 27-12-2011
Eigenaar zegt:  Geachte heer of mevrouw Crouwers, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van ons hotel! We hopen dat u bij een volgend verblijf aan delft weer voor ons hotel kiest.

"Prima plek voor bezoeken Delft"
Mart
7-8-2011 Fijne plek om te overnachten. Is ong 15 minuten lopen naar het centrum van Delft maar er zijn ook fietsen te huur. IKEA ingericht maar toch gezellig. Kleine kamer maar met alles erop en eraan en schoon en netjes. Heel goed ontbijt en in het weekend zelfs tot 11.00uur.
Enige min puntje is dat de deuren van de kamers behoorlijk hard dicht knallen dus je schrikt wel eens als de buren thuis komen. Verder is Delft een hele leuke stad om te bezoeken met heel veel restaurantjes en terrassen en een uitgebreidde geschiedenis.
General Manager Edo Garretsen, General Manager, 27-12-2011
Eigenaar zegt:  Geachte heer of mevrouw Van Heynsbergen, Hartelijk dank voor uw positieve reactie naar aanleiding van uw verblijf. Wat betreft de kamerdeuren kan ik u melden dat we bezig zijn met een oplossing die dit aanzienlijk zal verminderen. Bedankt voor uw opmerking hierover. We hopen u bij een volgend bezoek aan Delft weer in ons hotel te mogen begroeten. Met vriendelijke groet,

"Goede ligging"
Betsie
8-7-2011 *dicht aan de snelweg
*vriendelijk personeel
*goede en schone kamers
*uitgebreid en goed ontbijt
*op loopafstand van het centrum ca. 15 min.
*leuke en betaalbaar arrangement via Marrea hotelarrangementen

nadeel: vanuit de hotelkamer had je het zicht op meerdere kamers aan de overzijde, dus in een andere vleugel van het hotel. Daar keek je zo de kamers in, dus op tijd de gordijnpanelen dicht doen.
General Manager Edo Garretsen, 27-12-2011
Eigenaar zegt:  Geachte heer of mevrouw Boerkamp, Bedankt voor uw positieve reactie! We waarderen het dat u de moeite genomen hebt uw ervaring met ons te delen. Ik zal uw complimenten delen met onze medewerkers en kijken naar een oplossing voor de inkijk tussen kamers. Nogmaals dank voor uw reactie. Mocht u Delft nogmaals bezoeken dat hoop ik dat u weer voor ons hotel kiest! Met vriendelijke groet,

zakelijk, 2011
"Aanrader zowel zakelijk als toeristisch."
Willem
27-6-2011 * Goed gelegen aan de Rijksweg A13.
* Dichtbij centrum.
* Gratis parkeren op ruime plaatsen.
* Vriendelijk personeel.
* Gratis internet (goed en snel).
* Leuke en frisse lounge.
* Heldere en schone kamers.
* Ruime kamers zonder bijgeluiden.
* Mooie fitness ruimte met goede fitnessapparaten.
* Prima restaurant
General Manager Edo Garretsen, 27-12-2011
Eigenaar zegt:  Geachte heer Willem, Heel hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring op Zoover! We zijn blij dat u een fijn verblijf gehad hebt en hopen u de volgende keer weer bij ons te mogen begroeten. Met vriendelijke groet,