Hotel Shanghai Holland (vh. China Holland)**** in Delft Nederland beoordelingen 4.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Shanghai Holland (vh. China Holland)****

5,6

China Hotel Holland

Beoordelingen Hotel Shanghai Holland (vh. China Holland)****

Kleveringweg 11, 2616 LZ, Delft
Hotel Shanghai Holland (vh. China Holland) scoort een 4,6 uit 10, op basis van 80 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Shanghai Holland (vh. China Holland)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Shanghai Holland (vh. China Holland)**** in Delft, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 71 vakantiefoto's van Hotel Shanghai Holland (vh. China Holland)**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Shanghai Holland (vh. China Holland)**** met andere accommodaties in Delft.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

4,4
met een groep, Apr. 2012
"Een stuk verbeterd"
Erika Mangule
26-5-2012 Sinds de heropening is het hotel een stuk verbeterd, vooral het restaurant en de loungbar zijn het proberen waard. In de loungebar kun je over heerlijke cocktails drinken. De Mojito's zijn geweldig.

met een groep, Juli 2011
"Opgelicht door dit hotel"
Nico
3-7-2011 Dit hotel verkoopt coupons voor het restaurant, onbeperkt eten 55 euro per 2 personen, had dit 3 maal gekocht omdat ik met 6 personen kwam. bij het reserveren zat mei en juni zo volgeboekt dat we past op 2 july konden komen. daar aangekomen gaven ze aan dat vanwege nieuw management het restaurant gesloten was tot augustus, oja onze reservering afzeggen was niet hun verantwoordelijkheidn (ondanks dat ze het wel bevestigd hadden) en we kregen ook geen geld terug. wij kwamen van ver en hadden van te voren betaald, maar zowel de coupons als benzine compenseerde ze niet. 15 minuten later kwam er een echtpaar met dezelfde soort coupons binnen lopen en kreeg hetzelfde verhaal te horen. Dit hotel is aan het oplichten en de politie is geinformeerd.
Front Desk Manager Arien Hermsen, 18-4-2012
Eigenaar zegt:  Allereerst hartelijk dank voor uw verblijf in ons hotel! Onze verontschuldigen, voor het slechte eten en ontvangst in het restaurant. Graag wil ik u melden dat het hotel is overgenomen door nieuwe Chinese eigenaren en dat er besloten is, het management team geheel te vervangen. Tevens kan ik u melden dat het restaurant Shanghai Garden Restaurant momenteel is verbouwd en dat ook zij het ontbijt zullen gaan verzorgen. Halverwege de maand mei zullen wij de officiële opening hebben van het Shanghai Hotel Holland en het Shanghai Garden Restaurant. Wij vertrouwen er op u hiermee naar wens geïnformeerd te hebben en verwelkomen u graag wederom in het Shanghai Hotel Holland.

"Hotel voldoet niet aan haar omschrijving"
Hotel
26-6-2011 Het hotel is zeer goed te bereiken.

De kamer die we toegewezen kregen, was niet schoon. We hebben daarop direct een nieuwe, schone kamer toegewezen gekregen.
Omdat we niet hadden gereserveerd, konden we niet in het hotel eten, daarom zijn we naar het nabijgelegen Nootwijk gereden, 10 minuten met de auto. Daar hebben we heerlijk gegeten.

Het bed lag goed. De kamers waren redelijk geluidsarm. De ramen konden open, dat was prettig, want het was best warm in de kamer.
Gezien de opmerkingen over het ontbijt hebben we deze in het hotel overgeslagen.

Het hotel oogt slecht onderhouden, omdat er gaten in de vloerbedekking zitten, krassen en beschadigingen in de badkamer etc.
Front Desk Manager Arien Hermsen, 18-4-2012

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Shanghai Holland (vh. China...

met partner, 2011
"Mijden dit hotel!"
Willem
5-6-2011 Slecht management. Totaal onbetrouwbaar. Komen hun verplichtingen niet na.
Gewoon mijden dit hotel.....
Front Desk Manager Arien Hermsen, 18-4-2012
Eigenaar zegt:  Allereerst hartelijk dank voor uw verblijf in ons hotel! Onze oprechte verontschuldigen, voor de onprofessionele ontvangst in ons hotel. Graag wil ik u melden dat het hotel is overgenomen door nieuwe Chinese eigenaren en dat er besloten is, het management team geheel te vervangen. Halverwege de maand mei zullen wij de officiële opening hebben van het Shanghai Hotel Holland. Wij vertrouwen er op u hiermee naar wens geïnformeerd te hebben en verwelkomen u graag wederom in het Shanghai Hotel Holland.

"Zeer slecht sevice. Niet heen gaan."
G Baars
16-6-2011 Zeer slechte service. Kamer met airco en koelkastje gereserveerd.
Beide deden het niet en bij de receptie hadden ze allemaal verschillende smoesjes.
Na 7 nachten nog steeds geen kussensloop om kussen. En geen enkel reactie van het management. We zijn een paar dagen eerder weg gegaan. Een slecht hotel.
Niet boeken.
Front Desk Manager Arien Hermsen, 18-4-2012
Eigenaar zegt:  Allereerst hartelijk dank voor uw verblijf in ons hotel! Onze oprechte verontschuldigen, voor de onprofessionele ontvangst in ons hotel. Graag wil ik u melden dat het hotel inmiddels is overgenomen door nieuwe Chinese eigenaren en dat er besloten is, het management team geheel te vervangen. Halverwege de maand mei zullen wij de officiële opening hebben van het Shanghai Hotel Holland. Wij vertrouwen er op u hiermee naar wens geïnformeerd te hebben en verwelkomen u graag wederom in het Shanghai Hotel Holland.

"Verschrikkelijk vies en slecht"
pascie
2-8-2011 dit hotel moet dringend een nieuw management krijgen.

met partner, Mei 2011
"Nooit meer"
nina
31-5-2011 china hotel in delft is het meest vreselijkkste hotel waar ik ooit ben geweest.
vies ,chaos,en eten te vies voor woorden .
geef je niet aan je hond.
ook via TO nooit weer zn slechte deal ,ook geen champagne maar een goedkope cava.en de suite was een grote kamer.

met partner, 2011
"Niet weer. En niet om aan te raden"
AnastasiaGennadievn...
15-5-2011 Nooit weer!
Als je op de fotos op de site kijkt, dan denk WOW! Maar dat valt echt tegen! Bij de receptie is alles heel mooi. Maar dat kan ik niet over kamers zeggen. Wij hadden een suite. En die was klein, heel erg gehoorig. Plus bij de incheken moet je 100 euro borg betalen. En in de kamer heb je lijstje hoeveel moet je batalen als je iets kapot maakt. Alsof je iets express gaat kapot maken!! Dat heb ik nog nooit bij hotel gezien! Wij hadden allen ontbijt! Wat een teleurstelling! Totaal geen keuze! Dat had ik niet van 4* hotel verwacht.
Dit hotel is het geld echt niet waard! Echt een chinese kwaliteit van alles!

met vrienden, 2011
"Nooit meer"
M.Sebel
15-5-2011 Wij hadden van internet gedacht een leuke avond te hebben met een goed loopbuffet van chinees eten. Nou dit was dus een grote flop. Of het nu aan de goedkoopte van de group[on lag weet ik niet maar dit was beslist niet voor herhaling vatbaar. Bij binnenkomst was de reservering, alwaar ik een bevestiging van had niet te vinden op hun computer. Voor alcoholische dranken moest je munten kopen ?????? Dit is meestal alleen bij discotheeks of zo iets maar in een restaurant ? Maar goed kniesoordie daardoor zijn avondje uit laat bederven. Goed eenmaal ons tafeltje gekregen te hebben zijn we wat eten gaan halen bij het lopend buffet. Dit viel zwaar tegen alles was lauw, taai of gefrituurd. Het aantal gerechten was minimaal en met weinig fatasie gekookt. Of de kok had er geen zin in gehad of het lag aan de prijs van de TO. Maar dit is niet voor herhaling vatbaar. De site geeft ook een andere kijk op het restaurant dan wat het in werkelijkheid is . Nee nooit meer daar eten !

met partner, Mei 2011
"Nooit meer: een teleurstelling en verschrikking!!!"
Ingrid
12-7-2011 Via internet een bon gekocht voor een suite met rozenblaadjes op bed, fles Moet en Chandon champagne, dinerbuffet en ontbijt. Suite op een hoek gelegen maar uitzicht vanuit een kantoor in de suite. Vieze vlekken in tapijt (urine!?!) en dus geen frisse geur. Kamer was ook nog niet klaar op de overeengekomen tijd en werden dus gewoon weg gestuurd. Niet al het personeel spreekt Nederlands. In de badkamet gele vlekken in het mamer onder het toilet en in de rand van de wcpot allemaal aanslag. de douche zelfde soort vlekken. Diner bekeken en ons er niet aan gewaagd en lekker in Delft Mexicaans wezen eten. Het ontbijt was karig in een zaaltje met weing licht,ramen en vieze stoelen en allemaal gordijnen overal. De beloofde champagne was er niet en je kon kiezen uit 3 verschillende soorten goedkope cava. De rozenblaadjes waren er evenmin. Al met al veel te veel geld betaald voor iets wat nog geen enkele ster waard is. Jammer van de deal van internet !!!!!!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende