Beoordelingen Hotel Johannes Vermeer***

25 mei 2013

Johannes Vermeer***
Beoordelingen Hotel Johannes Vermeer***
Molslaan 20, 2611 RM, Delft
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Johannes Vermeer*** in Delft, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Johannes Vermeer*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Johannes Vermeer scoort een 8,8 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Johannes Vermeer*** in Delft, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Johannes Vermeer***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Johannes Vermeer*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Johannes Vermeer*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Johannes Vermeer*** met andere accommodaties in Delft.

34 beoordelingen over Johannes Vermeer***

met partner, Okt. 2012
"Prachtige locatie. Let wel: Geen lift!!"
juulke222
21-10-2012 Heel fijn hotel in oud grachtenpand middenin centrum. Lagen op derde verdieping, steile trap en geen lift! Als je niet goed ter been bent, zou ik dit zeker aangeven bij reservering. Vriendelijk personeel, prima ontbijt. Parkeergarage heel dichtbij, ook middenin centrum. Geen enkel probleem.

met partner, Aug. 2012
"Heerlijk stadshotel!"
Lenneke Ockhuizen
25-8-2012 Wij hadden hier een geweldig leuke suite. Met Delfts Blauwe motieven. Comfortabel en heerlijke bedden. Ligt midden in het centrum dus overal dichtbij. We hebben het geweldig leuk gehad. Ontbijt vonden we wel een beetje sober; had wat uitgebreider kunnen zijn. Prijs/kwaliteit was goed omdat we hier waren met een aanbieding. Helaas zijn ze wel vergeten de Prosceco te geven.

met partner, Juli 2012
"Heel goed hotel!"
eddy broos
17-7-2012 Als je naar Delft wil, kan ik dit hotel alleen maar aanraden: goede ontvangst, heel vriendelijk en bekwaam personeel, goede kamers, lekker ontbijt, en prachtige ligging aan het water.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Johannes Vermeer*** bij:

met partner, Juni 2012
"Goede service"
Gerda
15-6-2012 Wij werden hartelijk ontvangen door Colin. Wij hadden (de standaard) kamer 11 en die is prima. Colin gaf ons goede info o.a. over lekkere restaurantjes in Delft. Wij zijn bij de gezellige Wijnhaven gaan eten. In ons Grouponarrangement zat 'n goodie bag met o.a. kaartjes voor 't Vermeer Centrum, chocolaatjes, 's avonds dronken wij nog 2 Vermeer biertjes en als afsluiter stond er nog 'n heerlijke koude fles prosecco voor ons klaar! 't Ontbijt is prima. 't Hotel staat in 't centrum van Delft en is 'n aanrader.

met partner, Juni 2012
"Dit nooit meer !"
Karin & Rony De Mae...
11-6-2012 2e dag grote muis gezien onder het ontbijtbuffet!
diezelfde avond 3 muizen gezien rond en op het papegaaienkot in de ontbijtruimte ! De tafels waren al gedekt voor de volgende morgen en de muizen liepen rustig rond! Geen ontbijt meer voor ons. uitleg : de bazin kon er niks aan doen. ze wisten het maar het kwam door de grachten ?
Volgens ons slechte hygiene en de papegaai in een eetzaal!

met partner, Mei 2012
"Echte aanrader"
Kris Aerts
30-5-2012 Wij hebben pas 2 nachten in een suite gelogeerd op de benedenverdieping. De kamer was mooi verzorgd en knus ingericht. De badkamer zeer modern en volledig in orde met bad en aparte douche. Al het nodige is aanwezig zoals safe, een goede haardroger, een ijskastje staat ter beschikking, een Illy koffieapparaat (heerlijk). Het boxspring bed sliep zeer goed. Het ontbijt volledig met croissants, eitjes, spek,...Ook hier lekkere koffie en als je thee verkiest, krijg je de echte losse thee. Het onthaal was zeer vriendelijk en als je iets moest vragen werd het dadelij in orde gebracht.

met partner, Apr. 2012
"Wat een rust en service!"
Berg92
28-4-2012 Afgelopen weekend een bezoek gedaan aan Hotel Vermeer in Delft. Ik kan 1 ding zeggen: Een echte aanrader. Het is een kleinschalig hotel, met een service die je hedendaags nergens meer tegenkomt. Wij waren er op zaterdag. De jongen, op dat moment het enige personeelslid in het hotel, nam uitgebreid de tijd voor ons en de andere gasten.

De kamers waren heerlijk ruim en uitgebreid. Wij hadden een standaard kamer, maar wij komen binnenkort zeker terug om ook een suite met jacuzzi uit te proberen!

Het enige minpunt is dat het parkeren in de parkeergarage is. Dit kost (met korting van het hotel) 11 euro per dag. Maar de ligging van het hotel, midden in een centrum waarin auto's niet zijn toegestaan, maakt alles meer dan goed.

Kortom, breng een bezoek aan dit hotel. Wij komen zeker terug!

met partner, 2012
"Service"
Menno Mulder
1-2-2012 Na een prima weekendje Delft in goed hotel Johannes Vermeer bleek ik mijn overhemd in de kast te hebben laten hangen. Hier kwam ik pas na twee dagen achter. Gebeld met Jesper van het hotel en hij stuurde het gevonden overhemd dezelfde dag nog op, zonder hiervoor kosten in rekening te brengen!!! TOP service dus!!!!

met oudere kinderen, Juni 2011
"Perfect Hotel in Delft!"
Moeder, dochter en ...
5-6-2011 Met Hemelvaart waren we met z'n 3-en (moeder, dochter en kleindochter) een weekendje naar Delft. Hotel Johannes Vermeer was perfect! Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Prachtige kamer en een gezelige patio achterom waar je even lekker kunt relaxen (met je eigen hapje/drankje) tussen het winkelen en cultuur happen door! Het hotel ligt midden in het centrum en nog geen 10 minuten lopen van het station. Wat ons betreft een echte aanrader als je naar Delft gaat!!

met vrienden, Mei 2011
"Zoals altijd: dik in orde!"
Natacha
27-5-2011 Zoals altijd zijn we hier met een big smile vertrokken ;-)
de verplaatsing van de ontbijtkamer is inderdaad een goed initiatief! tot volgende keer!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?