Hotel Hampshire Delft Centre**** in Delft Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

31 mei 2012

Hotel Hampshire Delft Centre**** Delft

Beoordelingen Hotel Hampshire Delft Centre****

Koepoortplaats 3, 2612 RR, Delft
Hotel Hampshire Delft Centre scoort een 8,6 uit 10, op basis van 54 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hampshire Delft Centre****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hampshire Delft Centre**** in Delft, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Hotel Hampshire Delft Centre**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Hampshire Delft Centre**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Hampshire Delft Centre**** met andere accommodaties in Delft.

1 2 3 4 5 volgende

50 beoordelingen over Hampshire Delft Centre****

met partner, Apr. 2012
"Fantastisch Hotel"
F. Hartman
21-5-2012 Schitterend modern Hotel waar je door de receptie vriendelijk wordt ontvangen.

Wat direct opvalt is het thema wat je door heel het hotel ziet, wat ontzettend leuk gedaan.

We werden beleefd en goed geholpen. We konden tips en een plattegrond krijgen van de stad, indien gewenst.

Kamer was heel mooi. Netjes en verzorgd. Alles was schoon en wij hadden een mooi uitzicht op de binnenstad.

Bedden waren ook zeer goed. wat een verbeterpunt is voor het hotel, is een betere afscheiding tussen de wastafel en bad ivm spetteren van de douche.

Ontbijt was rijkelijk opgezet met voor ieder wat wils; broodjes, beleg en dergelijke werden ook steeds aangevuld.

Al met al voor ons een fantastische ervaring. Kundige medewerkers die weten hoe je de gasten hoort te behandelen.
Medewerkers van Hotel Delft Centre, bedankt.

met partner, Feb. 2012
"Designhotel met grote tegenvallers"
B. van Kommer
28-2-2012 Een 1/2 uur gaans v.a. station Delft, Delft is een prachtige stad, hotel op zich goed, service voor 4* zeer beneden de maat. Personeel niet kundig genoeg om te anticiperen op grove fouten. Bij terugkomst op kamer een grote zak half leeggegeten chips achter gelaten, onvoldoende aanvulling van handdoeken, koffie-toebehoren niet aangevuld, prullenbakken niet geleegd ! Na klachten, niet alles opgelost ! Personeel vriendelijk, maar erg willekeurig per gast(en), geen plattegrond ontvangen, na contante betaling(buit is binnen ?!), moest je het maar uitzoeken ! Kwaliteitszorg !?

met partner, Feb. 2012
"Een aanrader voor weekendje Delft"
B.Bakker
15-2-2012 Modern hotel, wij hadden mooi uitzicht op de stad Delft.
Direct gelegen aan hoofdweg en goede parkeergelegenheid.
Ontzettend vriendelijk personeel vooral de ontvangst!
De kamer netjes en goede bedden.
Goed ontbijt en ons diner was ook prima.

met partner, Nov. 2011
"Medewerkers Hotel zeer vriendelijk en behuplzaam"
T.Schaap
15-11-2011 Wij hebben al diverse hotels in het verleden geboekt, waaronder ook in Delft. Hampshire Hotel Delft Centre steekt er echter met kop en schouders bovenuit. Ontvangst, uitleg bezienswaardigheden Delft, Korting P garage, uitmuntend ontbijt zeker gezien de tijden, de gezellige relax ruimte allemaal positief. Hier kan menig ander hotel nog wat van leren. Hier voel je je klant. Keurig nette kamer, wij hadden de Janis Joplin kamer met ruime badkamer en douche. Personeel kwam keurig vragen of wij nog van het ontbijt wilde nuttigen daar men af ging ruimen, hebben we nog nooit mee gemaakt, elders gaat men gewoon afruimen. Hier komen we zeker terug. Hier worden ook nog normale prijzen gehanteerd. Wij verbleven er 3 nachten. Veel in Delft is op loopafstand van het hotel te doen. De medewerker achter de balie geeft je een plattegrond met duidelijke uitleg mee.

met partner, Nov. 2011
"Perfecte plek voor een weekendje Delft"
Chris Bos
15-11-2011 Mooi gelegene, moderne kloppoende kamers, supervriendelijke bediening die echt een stapje extra wil doen. Helemaal top!

met vrienden, Okt. 2011
"Heerlijk hotel met prima ligging"
A. Jumelet
11-10-2011 Dit hotel is uit de kunst. Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Hapjes, soort amuses staan 's middags en 's avonds op de balie bij de receptie. Mooie comfortabele kamers met een geweldig uitzicht. Kamers met een ligbad waarin gedoucht kan worden zouden moeilijk toegankelijk kunnen zijn voor ouderen (hoge instap), maar er blijken ook kamers te zijn met alleen een douche. De auto is de parkeergarage niet uit geweest, alles is op loopafstand. De prijs van ons arrangement was het zéker waard.

met partner, Okt. 2011
"Gastvrij onthaal"
Erna
4-11-2011 Ingecheckt met (verrassend!) een amuse! Er was gelegenheid voor een uitgebreide ontvangst. We voelden ons dan ook heel welkom. Het hotel is prachtig, modern, licht, ruim, ligt uitstekend tegen de binnenstad aan. Gastvriendelijkheid staat kennelijk hoog in het vaandel: ook als er iets tegen zit, wordt professioneel en adequaat gereageerd, desnoods achteraf.
Het ontbijtbuffet is goed. We komen hier graag terug.

"Prima Hotel om Delft of Scheveningen te bezoeken!"
Benny
21-8-2011 Parkeren kan je recht over het Hotel. Check eerst in het Hotel in en ga dan de wagen aan de overkant in de ondergrondse garage plaatsen . 10 euro voor 24 uur.

Prima ontvangst door Ryan alles goed uitgelegd. Prima hotel kamer met zicht op Delft en zeer proper.

S'avonds aan de Bar perfect bediend door Chantal.

Ontbijt buffet zeer uitgebreid en perfect, zelfs met een live pianist ,perfect om goedgezind wakker te worden.

We waren er tijdens deJazz festival dus ambiance genoeg in Delft.Op 10 minuten wandelen ben je in het centrum.

"Verzorgd, vriendelijk, gezellig,heel gastvrij"
c. schaft
10-8-2011 Hotel is erg leuk ingericht, we een hadden prachtige kamer met uitzicht op Delft. Aandacht voor de gasten. Het ontbijt was overweldigend

"Door internet aanbieding eens geboekt"
etienne
11-8-2011 aanbieding gekregen via internet , geen spijt van.
Delft is zeer mooi. goed gelegen hotel, een typisch "zaken" hotel. Zeer lekker eten en betaalbaar.
Kelners van restaurant waren duidelijk beginners maakten allerlei fouten.
Netheid van kamer: op eerste zicht voortreffelijk maar dan mocht je niet onder bed en achter de gordijnen kijken.

1 2 3 4 5 volgende