Hotel De Vlaming*** in Delft Nederland beoordelingen 9.1 | Zoover

Hotel De Vlaming*** Delft

Beoordelingen Hotel De Vlaming***

Vlamingstraat 52, 2611 KZ, Delft
Hotel De Vlaming scoort een 9,1 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Vlaming***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Vlaming*** in Delft, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel De Vlaming*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel De Vlaming*** met andere accommodaties in Delft.

4 beoordelingen over De Vlaming***

met jonge kinderen, Apr. 2010
"Zeer huiselijk, warme sfeer."
E. Veenstra
9-4-2010 Wij hebben genoten van Hotel De Vlaming en komen zeker terug.
Gezellig goed ontbijt, in een moooie sfeer volle huiskamer vol tierenlantijnen bij het raam uitzicht op de gracht met eendjes en zwanen schitterend. Binnen 5 minuten in het gezellige centrum

Het was een heerlijk Paas weekend.

Fam. Veenstra

Kees
31-12-2007 Het was niet super! Maar hebben wel lekker weekendje gehad

met partner, Aug. 2006
Erica Wiersma
8-8-2006 Na een stortbui kwamen we uit bij Hotel de Vlaming. Het leek wel een klein museum toen we binnen kwamen. Gurtie vertelde ons alles over Delft en de gezellige plaatsen waar we konden eten. Erg gastvrij en natuurlijk de hotelhond (dalmatier naam even kwijt) was geweldig. Prima geslapen en een lekker ontbijtje, met mooi weer het hotel verlaten en nog snel een mooie foto kunnen maken.

Tot de volgende keer!

Groetjes uit Zwolle

met partner, Juli 2006
Veenstra
7-8-2006 Na een heerlijk weekendje Delft even een toelichting van onze kant over onze accomodatie:

Wij vonden dit een heel gezellig Hotel. Door de gezellige inrichting en aardige mensen kregen we echt een huiselijke sfeer over ons heen. Kamers zijn goed en het ontbijt was uitgebreid.

Plus punten zijn duidelijk: gezellige inrichting / uitstraling en de mooie ligging aan de gracht van de vlamingstraat.

Als we weer een weekendje Delft doen komen we zeker terug en tot die tijd vertellen wij hoe gezellige tijd we in Delft hebben gehad!!!

Bedankt en tot ziens!