Hotel Coen*** in Delft Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

Hotel Coen*** Delft

Beoordelingen Hotel Coen***

Coenderstraat 47, 2613 SN, Delft
Hotel Coen scoort een 8,3 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Coen***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Coen*** in Delft, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Coen*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Coen*** met andere accommodaties in Delft.

4 beoordelingen over Coen***

met partner, Juli 2009
"Geweldig naar de zin gehad hier!"
Mark en Pauly
10-7-2009 Prachtige muurschildering in de lounge, prachtige schone ruime kamer met apart bad en douche. Goed ontbijtbuffet, zeer vriendelijk personeel (hebben ons naar dat aparte restaurantje gestuurd :). Wij komen nog een keer!

met partner, Mrt. 2008
Peter en Christa
28-3-2008 Fijn Hotel, prettige ontvangst, ligging ideaal. We hadden een kamer aan de stationzijde maar merkte weinig tot niets van de treinen, een waterkoker op de kamer was wel prettig geweest. Ontbijtbuffet goed. Meisje bij receptie was aardig en gaf goede tips. Wij komen nog een keer als we weer in Delft zijn ;)

met partner, Nov. 2006
Hans en Geja
20-11-2006 Twee nachten in dit hotel verbleven. Kamer voldeed aan onze verwachtingen, bedden wel wat aan de smalle kant. Badkamer schoon en grappig gedecoreerd met delfts blauw. De handdoeken waren wel wat oud, daardoor grauw en stug.
Ligging ideaal; vlakbij station en centrum. Door station wel wat geluidsoverlast, tevens op zaterdag lawaai van uitgaanspubliek. Vragen om kamer aan de achterzijde!!
Tijdens ontbijt op zondag geen personeel gezien; slecht aangevuld, m.n. boter was op (ook op maandag geen boter!), jus d'orange en eieren op.
Verder was het personeel wel vriendelijk.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Coen*** bij:

Esther Koop
30-3-2005 Heb het hier erg naar mijn zin gehad, prima hotel!