Hotel Campanile Delft*** in Delft Nederland beoordelingen 6.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Campanile Delft***

6,6
6,4

31 mei 2012

Entree van het gezelligste hotel in NL!

Beoordelingen Hotel Campanile Delft***

Kleveringsweg 53, 2616 LZ, Delft
Hotel Campanile Delft scoort een 6,8 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Campanile Delft***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Campanile Delft*** in Delft, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Campanile Delft*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Campanile Delft*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Campanile Delft*** met andere accommodaties in Delft.

13 beoordelingen over Campanile Delft***

6,6
6,4
"Slechte bezuinigingen"
Pronk
6-6-2011 Campanile Hotel Delft is een ware tegenvaller gebleken. Bij aankomst lag slechts een kwart toiletrol in de badkamer en na drie keer vragen om een reserve rol kreeg ik deze in mijn handen geduwd om mee te nemen naar de kamer. Ik loop toch zeker niet op de camping!
Wij hebben slechts overnacht in het hotel, vanwege een feestje. Toen wij om 04.00 uur 's nachts het hotel binnen wilde gaan bleek het dicht te zijn. Dit na expliciet navragen bij het inchecken. Ook veelvuldig bonken op deur en ramen én aanbellen bij de poort hielp niet. Tot slot gebeld naar de receptie en na veelveeldig overgaan werd er opengedaan. Zonder excuus voor de vertraging helaas. Bij het uitchecken het voorval gemeld, evenals de ontevredenheid over toiletpapier maar geen excuus of medeleven. Gemiste kans!
LET OP: ontbijt is altijd exclusief!!!

zakelijk, Nov. 2010
"Prima hotel voor een overnachting"
Pieter
30-1-2011 Prima hotel om te overnachten, niet om voor langere tijd te verblijven. Kamer is redelijk goed uitgerust en enigzins verouderd. Omgeving van het hotel is een kantorenpark en niet echt gezellig maar wel goed bereikbaar met gratis parkeergelegenheid. Op de kamer was het even zoeken naar een vrij stopcontact voor de laptop want er waren meer stekkers dan stopcontacten in de kamer. Goed sanitair.

met partner, Apr. 2010
"Wekendje Delft en Keukenhof"
Marie- Josee en Ber...
30-6-2010 Een weekend van zaterdag een bezoek aan Delft naar de Keukenhof op zondag en overnachten in Campanile in Delft. Het overtrof onze verwachting... een hotel op een lokatie waar niet iedereen graag zou overnachten... tussen andere bedrijven op een industrieterrein... maar niets was minder waar als dat dit hotel alles had gedaan om sfeer te creëeren.

Mooie kamer voor één nacht met een meer dan correct receptie personeel. Alle gemakken op kamer en in hotel voor een one- night overnachting. Een voudig maar toch uitgebreid ontbijt na een gezonde nachtrust.

Voor iedereen die korte periodes blijft aan te bevelen.

met vrienden, Apr. 2009
"Goed hotel"
lisa
20-5-2010 goed hotel, vriendelijke mensen die er werken, een ruime nette kamer van alle gemakken voorzien. we kregen bij aankomst een flesje mineraal water.

"Toppertje!"
M. Verhage
28-12-2008 Gezellig 3 sterren hotel dat van alle gemakken voorzien is. Hele gezellige en aardige mensen, zowel de andere gasten als het personeel dat er werkt. Over het algemeen zijn het allemaal vrij jonge mensen die er werken en die er alles aan doen om het je naar de zin te maken en altijd in zijn voor een praatje.

Het hotel is 24 uur geopend en dus is er ook altijd iemand aanwezig, een heel prettig gevoel.
De kamers zijn eenvoudig maar goed voor een 3 sterren hotel. Er zijn altijd mensen die voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten.

Het eten is prima, ook een heel uitgebreid ontbijtbuffet dat er allemaal erg lekker uitziet.

Het personeel was bij ons heel flexibel en deed er niet moeilijk over dat wij nog een uurtje langer op de kamer wilde blijven. Dit kon kosteloos!

Vooral voor de service en de leuke mensen zou ik zeker terug gaan naar dit hotel!

"DRAMATISCH>>>"
Willem en Marit
4-11-2008 Wat een ongelofelijk slecht hotel! Kamer was zeer klein, vies en stonk. Personeel is onvriendelijk en ongeintresseerd. Eten smaakt raar en niet lekker. Vieze lakens enz.

Al met al NOOIT meer Campagnile Delft!

BAH BAH BAH

Familie
"Vriendelijk hotel; kleine kamers"
Madeleine
1-8-2008 voor ons doel: Den Haag e.o. diverse uitstapjes was het hotel geschikt. Ontbijt aardig, personeel vriendelijk. Kamers erg klein. Het 3e bed dat erbij geboekt kan worden, is geen volwaardig bed en past er eigenlijk niet meer bij. Diner redelijk, wel goede service.

met een groep, Juli 2008
"Mooi centraal gelegen"
B.R. van Maurik
24-7-2008 Perfecte ligging in het hart van Nederland, tussen Rotterdam en Den Haag, op 50-60km. van de belangrijkste te bezoeken steden.
Kamers zijn rustig, netjes en schoon. Goede bedden dus lekker uitrusten.
Een vroeg ontbijt is over het algemeen geen probleem, evenals wat later dineren zodat je de dag optimaal kunt benutten.
Vriendelijke jonge bediening en aan de receptie spreken ze meerdere talen, toen wij er waren zelfs spaans.
Het is net of je op het platteland bent, gezellig die haan die 's morgens bij het ochtendgloren kraait, wordt je met een glimlach wakker. Ik tenminste wel!
Wel even opletten als er russen of ander oostblok volk is want dan zijn ze zo door het ontbijt buffet heen (die maken de boterhammen voor de middagmaaltijd ook even klaar).

met partner, Apr. 2008
Meijers
23-4-2008 Gezellig hotel en perfect gelegen, alles is gemakkelijk te bereiken, bovendien kun je je auto gratis parkeren. Je hebt absoluut geen last van de weg. Het eten is heerlijk, uitgebreide buffetten en in het weekend koste het 3-gangen diner-buffet maar 15,50 daar kun je nog eens voor uit eten. Goed geslapen en we hebben een heerlijk ontbijtbuffet gehad, met spek, ei, croissants, vers brood/broodjes etc. Zeker voor herhaling vatbaar, want de prijs is ook oke.

Thomas
12-11-2007 Goed hotel met vriendelijk personeel, goede kamers met eigen badkamer en zeker niet duur.

Ideaal voor een weekendje Delft!