25-7-2011
wij staan hier al 10 jaar en hebben het onwijs naar onze zin
in de horeca wordt van alles georganiseerd darten,bingo,zeskamp, themaavonden,klaverjassen te veel om op te noemen voor jong en oud.
Het eten is ook geweldig echt een toppertje.
lekker naar het strand met de pond naar de brielle lekker varen het is allemaal mogelijk.
wij blijven hier zekeer komen
24-7-2011
Wij staan al een aantal jaren op deze camping, eerst met de kinderen, nu ze niet meer meegaan zonder. De ligging is perfect, mooie natuur, prima fiets en wandelgelegenheid, voor de watersporters helemaal top. De openbare ruimtes zoals de douches en toiletten zijn prima in orde, alles wordt 2x daags schoongemaakt, jammer dat de gasten er zelf vaak een bende van maken, een kwestie van opvoeding.
Dit jaar een nieuwe horecabaas, er wordt elke dag voldoende georganiseerd, voor jong en oud, prima sfeer, leuke en nette en vriendelijke medewerkers. Het restaurant is sinds jaren ook weer in gebruik, we hebben er gegeten, in een woord geweldig. Porties ruim voldoende, zelfs voor de grote eters. Prijzen zijn laag, voor een dagmenu ongeveer 8 euro is niet veel. Er worden themafeesten gehouden, erg gezellig allemaal, kaartavonden, dartwedstrijden enz. enz. De sfeer is prima, iedereen heeft het naar de zin, enkele beroepszeikerds daargelaten. Er zijn altijd wel negatieve dingen te bedenken.
23-7-2011
Camping de Krabbeplaat gelegen aan het Brielse meer.
Een hele leuke camping die zeer vooruit is gegaan, met name het horeca plein met nieuwe tafels, banken, en bloembakken. Het restaurant is weer open met een leuk aanbod van lekker eten met betaalbare prijzen.
De nieuwe bedrijfsleider van de horeca doet super leuk voor jong en oud, met dart tournooi, klaverjassen, bingo en thema feesten.
De camping eigenaar heeft flink geïnvesteerd om zijn camping weer op en top te maken en hopelijk te houden.
Kortom een hele leuke camping voor jong en oud