Hotel Atlas*** in Brielle Nederland beoordelingen 4.2 | Zoover

het hotel

Beoordelingen Hotel Atlas***

Nobelstraat 20, 3231 BC, Brielle
Hotel Atlas scoort een 4,2 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Atlas***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Atlas*** in Brielle, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Atlas*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Atlas*** met andere accommodaties in Brielle.

10 beoordelingen over Atlas***

4,3
6,1
4,8
5,3
4,1
"Nooit meer"
Van Coevorden
9-9-2011 De kamers zijn aftandse hokken, er is geen plaats voor een zitje, de leeslampjes boven het bed hangen niet boven het bed maar ver naast de slaapplaats. De douche is fantástisch, dat wel, bed ligt goed en linnengoed is keurig schoon.
Eten van de kaart is zéér slecht!!! Verbrande stukken vlees en doorgekookte bloemkool.
Ontbijt karig en voorzien van goedkoop brood...
Uitzicht vanuit de eetzaal op opgestapelde lege kratten.
Personeel is vriendelijk.

"Beste tijd gehad"
Esther-Waterman
1-9-2011 Een heel eenvoudig en enigzins vervallen hotel.

Kleine eenvoudige kamers en door ouderdom niet helemaal meer schoon te krijgen.

Absolute afrader voor de nacht van zaterdag op zondag. De kroeg beneden word omgebouwd tot een disco en hierop lig je aardig mee te trillen. Toen wij hierover wilde klagen was de receptie op beide nummers onbereikbaar. Zodoende aangekleed en bij een lege receptie gewacht. Zonder problemen hebben wij een gratis upgrade naar een rustigere en grotere kamer gekregen. Dit was een prima oplossing.

Toch heeft zelfs de betere kamer en de uiteindelijk goede nachtrust ons niet kunnen overtuigen hier nogmaals te gaan logeren.

met vrienden, Feb. 2011
"Kamer lijkt niet op getoonde foto op de site"
marion
13-2-2011 sterk verouderd, oncomfortabel,klein, niet comfoprm bevestigiging

met partner, Okt. 2010
"Niet aan te raden"
paula
24-10-2010 verkeerde ligging veel herrie van cafegasten aan de overkant en de muziek in het cafe van het hotel zeer luidruchtig,slecht onderhouden,geen kleerkast,is aan renovatie toe.

met partner, Okt. 2010
"Niet voor herhaling"
paula van leeuwen
24-10-2010 het Hotel was zeer luidruchtig door bargasten en dj en vooral het cafe aan de overkant was een ramp, buiten op straat veel herrie(buiten roken)zeer veel lawaai wij hadden een kamer aan de straatkant.De omgeving en het plaatsje van Brielle is heel gezellig,en goeie restaurants in de omgeving.

alleenreizend
"Zeer slecht hotel"
Jan
25-7-2010 De bovenbuurman stond onder de douche en mijn kamer liep onderwater.De afwerking is hopeloos nog niet eens gamma waardig.De douche is smerig en alles hangt los.De bar is erg rumoerig het eten niet meer dan redelijk.Wat voor mij wel belangrijk is dat je al om 4.30 uur kunt ontbijten

met partner, Mei 2010
"Het aantal toeristen in dit hotel is zeer beperkt"
Mieke en Jaap
25-5-2010 Het is de sfeer in dit hotel want de kamer op zich is schoon en voldoende ruim.
Ontbijt is beperkt en niet vers.

alleenreizend
"NOOIT MEER, zelfs niet in volgend leven!!!"
Pietersen
20-9-2009 Uitgesproken goedkoop hotel met veel overlast door bar en bargasten en houten vloeren.
Meeste personeel spreekt niet of slecht nedelands.
De inrichting van de kamers is waarschijnlijk gesponsord door Gamma, afdeling resthout en koopjes

Familie, Juli 2008
"Komen zeker terug !"
familie van den Hov...
29-7-2008 eenvoudig maar zeer goed hotel, goede prijs/kwaliteit verhouding, correct personeel
goed ontbijt, je loopt zo brielle in, echt een stad
om lekker rond te struinen, te shoppen en een kroegie te pakken met live muziek !

Linda en John
22-4-2007 s'nachts in het hotel aangekomen en andere mensen in onze kamer aangetroffen terwijl we de sleutel van de kamer hadden en er spullen in onze kamer lagen. Deze spullen waren naar de receptie gebracht. Uiteindelijk een andere kamer gekregen, en de toezegging dat we niet voor onze overnachting hoefde te betalen. Kwart over 7 sóchtends op zaterdag begonnen ze met werkzaamheden onder ons raam. Verder een erg gehorig hotel.