Hotel Tulip Inn Bodegraven*** in Bodegraven Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Tulip Inn Bodegraven***

Buitenaanzicht

Beoordelingen Hotel Tulip Inn Bodegraven***

Goudseweg 32, 2411 HL, Bodegraven
Hotel Tulip Inn Bodegraven scoort een 7,7 uit 10, op basis van 46 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Tulip Inn Bodegraven***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Tulip Inn Bodegraven*** in Bodegraven, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Hotel Tulip Inn Bodegraven*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Tulip Inn Bodegraven*** met andere accommodaties in Bodegraven.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Tulip Inn Bodegraven***

met partner, 2012
"Prima hotel, vriendelijk personeel"
Sandra
2-1-2012 Voor een nachtje prima vertoeven in dit hotel, schone en ruime kamers voor een prima prijs

met vrienden, Aug. 2011
"Uitstekende plek om Gouda te bezoeken"
André en Karin
12-8-2011 Hotel Tulip Inn is een uitstekend hotel om van daaruit de omgeving te verkennen het groene hart van Nederland en de stad Gouda.
De ontvangst was erg vriendelijk, de kamers ruim en schoon, uitstekende bedden, badkamer en bad zeer schoon, handdoeken uitstekend. Maaltijd 's avonds was in één woord goed, en ook het ontbijt was uitstekend verzorgd. Geen enkel min puntje te melden. Zeker een aanrader.

"Prima nachtje weg"
beerebootje
11-8-2011 Wij een nachtje weg naar "tulip in" Bodegraven.
Prima hotel, goed vertoeven.
Eetcafe "De Dijketelg" in Papekop, tussen Oudewater en Bodegraven de warme maaltijd genomen.

Gouda 8 km op de fiets bezocht, leuke vestingstad, via de "Reeuwijkse plassen" terug gefietst, prachtig landschschap zo tussen de autobanen

"Rustig hotel maar eenmalig"
jj_silvertand
28-8-2011 direct aan de autoweg A12 gelegen hotel. Makkelijk bereikbaar dus. Ontbijt prima de eerste dag in de hotellounge/restaurant en 2e dag in het AC-restaurant. Dat was dus 5 punten minder. 's Avonds in de lounge drankje genomen waar de bediening prima was echter rond 22.00 uur begon men te stofzuigen. Een verschrikkelijke domper op de dag. We hebben betaald en zijn maar naar de kamer gegaan. Het leek wel of het personeel graag naar huis wilde althans zo kwam dat bij ons over.
Al met al zullen wij er in ieder geval niet meer komen en zullen het NIET aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Er valt veel te verbeteren.

"Voor een wegrestaurant een aangenaam hotel"
Fleur de Groot
3-8-2011 Service perfect, vriendelijke medewerkers, nette kamers. Voordeel aan locatie: vlakbij snelweg, naast Mc Donalds voor de WiFi. Dit geeft tevens ook de nadelen weer, je moet rekening houden met enige geluidsoverlast als de ramen open staan. Toch is dit hotel beslist niet slecht, eigenlijk een verrassing en waar voor zijn geld.

"Prima hotel met goede ligging"
talchan2001
31-7-2011 Het Tulip Inn hotel in Bodegraven is ons prima bevallen! We hebben één nacht in dit hotel overnacht. In Bodegraven zelf is niet veel te beleven, maar in een klein half uurtje sta je middenin Gouda. Leuke stad.

In de avond nog even aan de bar gezeten in het hotel. Behulpzame, aardige bediening!
Kamers zijn goed. Mooie ruime standaard kamer. De badkamer heeft een douche, bad en toilet.
Ontbijt kun je alles krijgen wat je maar wilt: diverse soorten beleg (hartig en zoet), pistolets, (chocolade)croissants, koffiebroodjes, eieren met spek, yoghurt enz. Tevens kun je koffie, thee, jus d'orange en melk krijgen.

Kortom een prima verblijf voor een kort/lang weekend!

met een groep, Juli 2011
"Prima waar voor je geld"
Zwanenburg
15-7-2011 nette en schone standaard kamers.
Niet vaak een standaard kamer zo netjes aangetroffen.
Frisse kleuren.
We troffen een goedkoop arrangement, dus echt waar voor je geld.
Prima ligging in het polderlandschap. Wel gelegen tussen drukke snelweg en een provinciale weg (oversteken met de fiets is daar gevaarlijk !). Prachtige dorpjes om door te fietsen (De Meije). Gouda is een aanrader (stroopwafel-workshop, rondvaart door de Grachten).
Geluid van de snelweg of prov. weg hoor je niets van met gesloten ramen. Met open raam kan het hinderlijk zijn. Geen last gehad van Mc. Donalds.
Helaas is (electrische) fietsen stallen lastig, zij hebben een inpandige stalling (met de fiets langs de receptie in de linnenkamer stallen) Da's niet handig.
Eten was prima. Vanwege het arragement (onder 100 euro 2 overnachtingen, 2 ontbijt en 3-gangen diner) nooit eerder zo'n goede prijs prestatie verhouding getroffen.

zakelijk, Juli 2011
"Vooral zakelijk hotel"
Marco
6-7-2011 Gekozen omdat vroeg ontbijt mogelijk was (vanaf 6 uur). Dit was verder goed georganiseerd.
Kamer ruim, wel wat gedateerd. Douche rook muf en was erg gedateerd.
Ik had kamer tegenover de MacDonalds, en dat zorgde 's avonds voor veel geluidsoverlast, waardoor ik deur van het Frans balkon dicht moest houden. Was gelukkig niet te warm in kamer. Niet eens heel erg laat hield geluidsoverlast op en daardoor toch nog goed geslapen.
Over het personeel alleen maar lof, hoewel een medewerker van de ochtendploeg mij zei dat het ontbijt pas vanaf half zeven was, terwijl toen -5 over 6- al een clubje mensen zat te ontbijten.
Niet hier gegeten, maar het is mogelijk om in het hotel zelf te eten.
Lokatie t.o.v. snelweg is prima.
Hoewel het 's avonds al wat fris was, buiten toch nog een biertje gedronken onder de terrasverwarming. Geluid van loeiende koeien werd vermengd met dat van langsrijdende (vracht) auto's. Als Groninger hoorde ik hoe men de rust hier prees...

met partner, Mrt. 2011
"Prima overnachtingshotel"
Van D.
11-8-2011 Executive kamer geslapen. Heerlijk ruime kamer, fijne douche, douchegel etc aanwezig.
Ligging langs snelweg, maar niet echt last van gehad.

met partner, Jan. 2011
"Prima hotel"
anita
17-1-2011 1 nacht hier gelogeerd. Van de buitenkant ziet het er niet uit maar van binnen helemaal goed!. Kamer was ruim, schoon, lekker bed (helaas wel twee aparte bedden), tv, bad, douche apart. Het ontbijt kon nu ook na half tien, prima ontbijt. Geen last van de snelweg die langs het hotel ligt (maar wij hadden dan ook een kamer aan de achterkant). Goede service, vriendelijk personeel. 's avonds gegeten in Gouda, mooie stad, gaan we zeker nog een keer een dagje shoppen.

1 2 3 4 5 volgende