Schildpaddencentrum Alphen aan den Rijn Nederland. Informatie & Beoordelingen Schildpaddencentrum ~ Zoover

Beoordelingen Schildpaddencentrum

25 mei 2012

Schildpaddencentrum

Beoordelingen Schildpaddencentrum

J Keplerweg 26, 2408 AC, Alphen aan den Rijn
Wil je weten wat anderen vonden van Schildpaddencentrum in Alphen aan den Rijn? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Schildpaddencentrum.
Wil je weten wat anderen vonden van Schildpaddencentrum in Alphen aan den Rijn? Op deze pagina lees je beoordelingen van Schildpaddencentrum. Je kunt 4 vakantiefoto's van Schildpaddencentrum bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Schildpaddencentrum in Alphen aan den Rijn.

3 beoordelingen over Schildpaddencentrum

met partner, 2012
"Erg mooi centrum"
Raymond van der Zal...
10-3-2012 Weer eens een keer in het schildpaddencentrum geweest en na de verbouwing ziet het er nog mooier uit. Erg leuk om hier naartoe te gaan en ook erg educatief! Mooi gedaan!

met jonge kinderen, 2012
"Heel verzorgd en educatief opvangcentrum"
Inge Willemsens
10-3-2012 Ik was heel erg onder de indruk toen ik de bassins en terrariumruimte van het schildpaddencentrum voor de eerste keer zag. Alles was zo verzorgd, groot, proper water, kortom een paradijs voor schildpadden. Nu is het gerenoveerd en nog beter dus! Ik ben er zeker van dat de schildpadden hier heel gelukkig zijn. Het personeel is ook heel vriendelijk en je kan er zelfs terecht met baby's, ze hebben een zelfs luiertafel en dergelijke. In het winkeltje kan je nadien nog leuke souvenirs kopen.

met oudere kinderen, Sept. 2010
"Een fantastisch initiatief en zeer leerzaam"
Johanna Gerritsen
10-9-2010 Ik wist niet dat er zoveel verschillende soorten schildpadden zijn