Camping Mini Camping Polderflora in Alphen aan den Rijn Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Camping Mini Camping Polderflora

31 mei 2012

Camping Mini Camping Polderflora Alphen aan den Rijn

Beoordelingen Camping Mini Camping Polderflora

Rietveldsepad 4b, 2409 AA, Alphen aan den Rijn
Camping Mini Camping Polderflora scoort een 7,7 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Mini Camping Polderflora? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Mini Camping Polderflora in Alphen aan den Rijn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Camping Mini Camping Polderflora vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Camping Mini Camping Polderflora met andere accommodaties in Alphen aan den Rijn.

12 beoordelingen over Mini Camping Polderflora

met partner, Mei 2012
"Prima camping"
Bert
21-5-2012 Hebben 6 heerlijke dagen doorgebracht op de mini camping Polderflora.
Uiterst gemotiveert en behulpzaam campingechtpaar.
Camping zonder poespas midden in het groene hart van de randstad, alle grote steden binnen bereik en een geweldige omgeving om te fietsen.
Komen zeker terug.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Mooie "boeren"camping"
John
20-5-2012 Poderflora, rust ruimte en natuur dat zijn zeker de teek worden.
Wij 2 volwassen en twee kinderen van 4 en 6 jaar hebben ons prima vermaakt.
Eigenaars zijn zeer vriendelijk, campeerplaatsen zijn ruim en goed opgezet. De kinderen vermaakten zich met andere kinderen, alleen missen ze een speeltuin. Wie weet komt dat nog, het is ook een uitdaging om ze zelf te vermaken met spelletjes. Kortom voor ons zeker een vervolg!

"Een Geweldige Plek voor een Rust- en Doe-vakantie"
Ans en Karel
25-9-2011 De PolderFlora ligt heel centraal in Het Groene Hart, en van waar je kunt fietsen en wandelen, maar ook Leiden, A'dam, R'dam, Den Haag, Gouda enz. en de kust zijn heel goed bereikbaar. Het sanitair wordt grandioos schoongemaakt, en volgend jaar komt er een nieuw sanitair-blok, met meer toiletten en douches.
De eigenaren zijn Super vriendelijk en behulpzaam, ze zijn genomineerd voor Beste Camping 2011 van de VeKaBo, maar voor ons zijn ze dat al.
De plaatsen voor de caravans zijn zijn ruim, met in de voortent kunstgras en de caravan staat op verharde ondergrond, en er zijn speciale plekken voor campers.
Wij komen hier zeker weer terug.....
l

"Mooie camping"
w.berfelo
14-8-2011 Ook hier willen wij onze positieve reactie weergeven over de genomineerde vekabo camping.
prachtig centraal gelegen, goed onderhouden camping.
Ideaal voor fietsers!
Maar 3 of 4 vaste camperplaatsen zou ideaal wezen.
Ook de baas en bazin mogen heel positief genoemd worden.

"Mooie natuur camping"
w.berfelo
14-8-2011 Ook hier willen wij onze positieve reactie weergeven over de genomineerde vekabo camping Polderflora.
Centraal gelegen, heel goed onderhouden camping.
Ideaal voor fietsers!
Maar 3 of 4 vaste camperplaatsen zou mooi wezen.
Ook de baas en bazin, Marco en Liesbeth mogen positief genoemd worden

"Prachtige camping,zeer de moeite waard,gastvrij"
Fam Kienhuis
19-7-2011 Camping Polder Flora in Alphen a/d Rijn is een prachtige kleinschalige camping.De camping ligt op de heerlijke rustige plek en toch ben je in no time in een stad als je dat leuk vind.
Verder zijn de gastvrouw/heer zeer gastvrij en vriendelijk.
Mooie omgeving om te fietsen
Ook voor campers goed toegankelijk.
EEN AANRADER

zakelijk, Juni 2011
"Nooit meer vanwege zware beledigingen."
Yankee van der Eijk
17-6-2011 Had er hoge verwachtingen van maar ben nog nooit zo laag bij de grond veroordeelt op mijn dagelijkse broodwinning. Dat ze aangesloten zijn bij vereniging VEKABO is mij een raadsel maar daar word aan gewerkt. Dat man en vrouw duidelijk niet dezelfde mening hebben is overduidelijk want ze spreken mekaar tegen.

"Fijne, schone en verzorgde camping"
A.H.Huis-Bieze
3-5-2012 we moesten door een sterfgeval eerder naar huis, ze vingen ons erg goed op.

met vrienden, Jan. 2011
"Best chille plek"
huseyin
13-3-2011 uitmuntend alles was zeer goed ik wou alles 10 van de 10 geven

met vrienden, Aug. 2010
"Heerlijk plek midden in het groene hart"
Createurdupain
24-8-2010 Midden in het groene hart vind je deze voortreffelijke camping aan de rand van Alphen a d Rijn en loop afstand van het Archeon. Kleine camping maar heel gezellig door zijn eenvoud. Sanitair is goed onderhouden.
Niet teveel poespas en zeer geschikt voor de wat oudere kampeerder die graag fietst of wandelt. Voor pubers is het wat minder geschikt. Kleine kinderen zijn natuurlijk welkom en kunnen geiten en varkentjes en konijntjes aaien en voeren. Er zijn kippen die vrij over de camping lopen. De haan is je wekker. Voor vogelaars is het een eldorado.
Dit najaar gaat de camping op de schop en ik weet zeker dat Marco en Liesbeth er wat moois van gaan maken. Ons zie je er volgend jaar weer.