21-5-2012
Hebben 6 heerlijke dagen doorgebracht op de mini camping Polderflora.
Uiterst gemotiveert en behulpzaam campingechtpaar.
Camping zonder poespas midden in het groene hart van de randstad, alle grote steden binnen bereik en een geweldige omgeving om te fietsen.
Komen zeker terug.
20-5-2012
Poderflora, rust ruimte en natuur dat zijn zeker de teek worden.
Wij 2 volwassen en twee kinderen van 4 en 6 jaar hebben ons prima vermaakt.
Eigenaars zijn zeer vriendelijk, campeerplaatsen zijn ruim en goed opgezet. De kinderen vermaakten zich met andere kinderen, alleen missen ze een speeltuin. Wie weet komt dat nog, het is ook een uitdaging om ze zelf te vermaken met spelletjes. Kortom voor ons zeker een vervolg!
25-9-2011
De PolderFlora ligt heel centraal in Het Groene Hart, en van waar je kunt fietsen en wandelen, maar ook Leiden, A'dam, R'dam, Den Haag, Gouda enz. en de kust zijn heel goed bereikbaar. Het sanitair wordt grandioos schoongemaakt, en volgend jaar komt er een nieuw sanitair-blok, met meer toiletten en douches.
De eigenaren zijn Super vriendelijk en behulpzaam, ze zijn genomineerd voor Beste Camping 2011 van de VeKaBo, maar voor ons zijn ze dat al.
De plaatsen voor de caravans zijn zijn ruim, met in de voortent kunstgras en de caravan staat op verharde ondergrond, en er zijn speciale plekken voor campers.
Wij komen hier zeker weer terug.....
l