Vakantie Beoordelingen Alphen aan den Rijn Zuid-Holland vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Alphen aan den Rijn

Alphensebrug.

Beoordelingen Alphen aan den Rijn

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Alphen aan den Rijn. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Alphen aan den Rijn. Ben je zelf op vakantie geweest naar Alphen aan den Rijn? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Alphen aan den Rijn scoort een 8,0 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 3 Appartementen, 1 Camping, 1 Landhuis, 3 Vakantiehuizen en 3 Hotels in Alphen aan den Rijn. Op Zoover vind je bovendien 91 vakantiefoto's van Alphen aan den Rijn. Je kunt 4 video's van Alphen aan den Rijn bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Alphen aan den Rijn. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland.

17 beoordelingen over Alphen aan den Rijn

met jonge kinderen, 2012
"Leuke stadje"
Danielle
Sfeer
20-4-2012 leuke stad om in te wonen, goed gesitueerd half uurtje met de bus naar Schiphol, half uurtje met de auto naar de Haag. In het centrum kan je lekker terasje pakken of winkelen, echt gezellig!

met partner, Mrt. 2012
"Geen opwindende plaats"
Maurits
Sfeer
19-3-2012 Alphen aan den Rijn ligt met zo'n 75.000 inwoners prominent in het Groene Hart van Holland. Geen opwindende plaats. Beetje saai, of het moet zijn dat je langs de Oude Rijn, die door de stad heen stroomt, toch af en toe mooie plekjes hebt. Wat zeker de moeite waard is, is de groene long, waar zich vroeger de Martha stichting bevond. Nu de plek voor film, kunst, cultuur en lekker eten (Alfreds!). Zonder hoge verwachtingen togen wij naar Alphen, maar werden toch in positieve zin verrast.

met een groep, Dec. 2011
"Gezellig om te winkelen"
nelleke en gijs ver...
17-12-2011 mooie straatjes. mooi stadshart.

met vrienden, Sept. 2011
"Heel apart gemeentehuis."
Mary N
Sfeer
4-12-2011 Mijn vriendin kwam hier wel meer en ik moest en zou het gemeentehuis een keer zien.
En inderdaad het is heel apart, ook van binnen- mooie vormen- en voor de medewerkers was het vast even wennen om hier te werken, want iedereen ziet wat je doet, hoe je beweegt, loopt enz.
Het is loopafstand vanaf het station.
wij vielen met onze neus in de boter, want er was die dag braderie.... heel druk.

met partner, 2010
"Groot dorp"
ineke
Sfeer
22-9-2010 Alphen aan de Rijn is een groot dorp waar je lekker kunt winkelen. Avifauna en Archeon zijn in de buurt. De omgeving is groen en er is voldoende gelegenheid om te fietsen en wandelen. Er is een golfbaan, een theater en een treinstation. Voldoende hotels etc. om te overnachten.

met een groep, Juli 2010
"Leuke stad"
Dennis
Sfeer
10-11-2010 Leuke stad om uit te gaan. en is ook erg goed te bereiken met het openbaar vervoer.

"Stadje vol met keten-winkels"
Kim
Omgeving
3-8-2009 Wij kwamen in Alhpen aan den Rijn veel keten-winkels tegen: Rituals, M&S, Zeeman, H&M etc. Weinig bijzondere aparte winkeltjes. Wel leuk waren de restaurantjes aan de kade (vooral het tapa'srestaurant) lekker in de zon bootjes kijken. Ook Avifauna was echt heel leuk. Daar hebben we de hele dag lekker rondgelopen.

alleenreizend, Juli 2009
"Lekker landelijk wonen"
dvegmond@hotmail.co...
Sfeer
27-7-2009 Woon al jaren met heel veel plezier in Alphen aan den Rijn. Lekker landelijk wonen, ideaal als je van wandelen en fietsen houdt. Bovendien goed centraal gesitueerd in de Randstad, de vier grote steden zijn allemaal erg makkelijk bereikbaar. Veel groen, veel fietspaden en ook nog het één en ander aan cultuur te beleven. Wat wil je nog meer?

"Lekker weg"
g en e en d en g
Omgeving
13-8-2008 Hoi wij vinden dit een leuke en gezellige plaats Waar je leuk kunt winkelen en op zijn tijd een terrasje pakken.En het is een mooie omgeving om met de fiets te gaan verkennen. Je hebt hier mooie fiets routes.

met partner, Mei 2007
"Mooie plaats met fantastisch Avifauna"
Feiko Jilderda
Sfeer
9-11-2009 Heerlijke plaats om door te wandelen en een bezoek te brengen aan Avifauna