Hotel Willebrord*** in Zoutelande Nederland beoordelingen 6.0 | Zoover

kamer

Beoordelingen Hotel Willebrord***

Smidsstraat 17, 4374 AT, Zoutelande
Hotel Willebrord scoort een 6,0 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Willebrord***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Willebrord*** in Zoutelande, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Willebrord*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Hotel Willebrord*** met andere accommodaties in Zoutelande.

24 beoordelingen over Willebrord***

6,2
5,7
4,9
6,1
"Nooit meer"
Annemieke van Merri...
31-10-2011 Wij zijn eind september in hotel Willebrord geweest. Ik had daar geboekt omdat er zo'n mooie kamer foto op de site stond. Echter tot onze verbazing zijn er maar 5 van deze kamers en wij hadden natuurlijk een kamer die totaal niet leek op de foto. Hierover commentaar gemaakt en ze gaven toe het was een fout op de site en in de folder. Wij hebben een korting gekregen van (ja schrik niet) 5 euro. Ik heb nog een klachtenbrief naar de directie gestuurd. Niets meer op gehoord en de site is nog steeds niet aangepast. Erg klantonvriendelijk als je het mij vraagt. Dus ga vooral niet op de foto's af.
Tijdens het ontbijtbuffet ontbraken er ook dingen, zoals kofiemelk, tafels werden niet afgeruimd dus als je wilde zitten moest je zelf je tafel leegruimen en op een andere tafel erbij zetten (misschien iets meer personeel inzetten)

met vrienden, Juni 2011
"Service is ver te zoeken."
anitabisschop
27-6-2011 Na 45 minuten te wachten op het eten vroegen wij ons af of de groente nog van het land moest worden gehaald. Wij gaven aan erge trek te hebben, maar er kon zelfs geen mandje brood vanaf. Helaas geen enkele reactie of excuus hiervoor. Dit was dus een leerzame ervaring, maar zeker niet voor herhaling vatbaar.

alleenreizend, Sept. 2010
"Prijs/kwaliteit perfect!"
mevr Simons
26-9-2010 Als alleenreizende een gerenoveerde 2 persoons kamer (nr 17)gekregen. Was een gelukje, zo werd mij verteld). Samen met de nrs 12,14(deze 2 hebben een groot balkon),17,18 en 16 hebben ze de middag/avondzon en zicht op de duinovergang naar zee. Ontbijt was in buffetvorm met voor ieder wat wils. Het diner (had halfpension geboekt) was in hotel Distel(3 min. lopen) en bestond uit 3 voortreffelijke gangen. De trappen naar de 1e, maar vooral naar de 2e etage zijn lastig. Geen lift. Gerenoveerde kamer op begane grond aanwezig. Kom zeker terug! Prima prijs/kwaliteit verhouding!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Willebrord*** bij:

met een groep
"Uitstekend hotel voor groepen"
Paul Decock
28-7-2009 we zijn met onze fietsclub daar 2 nachten geweest, al onze 12 deelnemers waren heel tevreden, goed eten en ontbijt, er zijn al leden die zullen teruggaan

"Aan renovatie toe"
Petrus
25-7-2009 een redelijk hotel dat ogv ontbijt een 8 verdient maar de kamer zelf een onvoldoende. De kamers zijn zeer gehorig: toilet van andere kamers is luid en duidelijk te horen en ook het gestamp van de hotelgasten boven jouw kamer is goed te horen. Personeel stelde ook - beleefdheidshalve - niet hoe het verblijf was. kamers zijn aan renovatie toe. De ligging vlak bij de duinen is echter goed.

met partner, Apr. 2009
"Geen aanrader"
C
29-4-2009 een oud hotel wat zeer geluidruchtig is. smalle steile trappen, geen gebruik van internet ondanks vermelding op folders etc.Schimmel op de kamer. We kregen wel snel een andere kamer hiervoor.Diepe zucht na elke vraag bij de receptie. Heel klein toilet en douche.Veilige schuur voor fietsen stalling en motoren.

"Voor herhaling vatbaar!!!"
Hans Sleebe
2-11-2008 PRIMA, voor herhaling vatbaar!!!
Alles zeer goed.
Eten prima
Medewerkers vriendelijk
Kamer: netjes

met partner, Okt. 2008
"Eten prima, overnachting zo zo !"
Annie en Hans
20-10-2008 Buitenkant oogt beter dan van binnen. Volgens ons lijkt het een omgebouwd woonhuis.De zolder-kamer (Nr. 21) heeft veel schuine kanten en de TV staat te hoog. Douche/toilet kan beter, maar is niet verontrustend.
Het diner is gewoonweg prima en het ontbijt goed.
Ligging kan niet beter, en in de periode rond 18-20 oktober is parkeren geen probleem.

Familie, Sept. 2008
"Niet echt aan te bevelen"
Greta Jacobs
2-10-2008 de liging is ideaal,,behalve als de dancing open is op zaterdag, veel nachtlawaai
Van bediening kennen ze niets, aperitief en direct daarna de soep.
Gelukkig hadden wij prachtig weer wat veel goed maakt; Oudbollig, brandveilig?? Neen, niet aan te bevelen, personeel niet echt vriendelijk. Het buffef van zaterdag maakte veel goed

"Zonde van uw centen"
peter