Hotel Duinhotel 't hof van Haga** in Zoutelande Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Duinhotel 't hof van Haga**

9,6

Hotel Duinhotel

Beoordelingen Hotel Duinhotel 't hof van Haga**

Westkapelsweg 17, 4374 BA, Zoutelande
Hotel Duinhotel 't hof van Haga scoort een 8,3 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Duinhotel 't hof van Haga**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Duinhotel 't hof van Haga** in Zoutelande, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel Duinhotel 't hof van Haga** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Hotel Duinhotel 't hof van Haga** met andere accommodaties in Zoutelande.

6 beoordelingen over Duinhotel 't hof van Haga**

9,6
met partner, Mei 2011
"Heel goed te doen"
ljmwillemsen
31-5-2011 Het hotel Haga is een prima hotel, zeker voor een paar dagen, kamers No 5 aan de kleine kant maar wij gebruikte de kamer alleen om te slapen en het was er redelijk tot goed schoon, ligging perfect bijna op het strand, alleen s,morgens tijdens het ontbijt liep de poetsvrouw met het wasgoed door het ontbijt vertrek , miste op een haar na met haar gebruikte handdoeken je brood mandje, sorry maar daar kon ik niet aan wennen, dat was ook geen gezicht, als ik weer naar hotel Haga zou gaan, dan aan een tafeltje waar geen gebruikt was goed voorbij komt.

met partner, Juni 2010
"Schitterend hotel op een schitterende plek"
A.C. Aarnoudse
14-6-2010 Het hotel is het afgelopen jaar vergroot en gemoderniseerd, Wij hadden een tweepersoonskamer die zich in het nieuwe gedeelte bevond, zeer netjes en schoon.

Ontbijt was goed en genoeg, niet overdreven maar voldoende.

Het hotel bevind zich aan de voet van de duinen waardoor je over het naastgelegen pad zo over de duinen op het strand staat. Het hotel bevind zich 150 meter lopend van het kleine centrum van zoutelande, waar diverse eetgelegenheden en terrasjes en winkels zich bevinden.

Wij waren zeer tevreden, vriendelijk ontvangst nette en schone kamer en heerlijk ontbijt.

Everix Gert
18-12-2007 Fijne vakantieplek met een zeer vriendelijk onthaal.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Duinhotel 't hof van Haga**...

met vrienden, Sept. 2007
Mayke Faessen van K...
5-9-2007 Prachtige ligging, vriendelijke mensen, nostalgisch knus hotelletje, goed eten.
Ik kom in elk geval zeker terug!

xxx
25-8-2006 fijn hotel met een geweldige ligging tov strand, hier kun je meest makkelijk de duinen over. Ook dicht bij het gezellige centrum van Zoutelande. Ontbijt is eenvoudig maar goed. Ruime kamers.

Familie, Aug. 2006
hgm wismans
1-8-2006 wij hebben het daar altijd prima naar onze zin
en worden daar altijd goed ontvangen
een leuk hotel voor een schappelijke prijs
hgm wismans