Hotel De Distel**** in Zoutelande Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover

de "achtertuin"van Hotel de Distel

Beoordelingen Hotel De Distel****

Westkapelseweg 1, 4374 BA, Zoutelande
Hotel De Distel scoort een 8,1 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Distel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Distel**** in Zoutelande, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel De Distel**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Hotel De Distel**** met andere accommodaties in Zoutelande.

29 beoordelingen over De Distel****

met vrienden, Sept. 2011
"Uitstekende plaats voor een ontspannen verblijf"
fam Schlepers -van ...
24-10-2011 Heerlijk weekend De Distel gehad in september met vriendin.
Comfortabele kamers, prima service en bijzonder vriendelijk personeel
Er was geen enkel probleem, ook niet met een glazen badkamerdeur!.
Alles prima in orde en graag weer een keer terug naar DE Distel.
Gezellig terras en super ligging, tov strand en boulevard, winkels.

met partner, Sept. 2010
"Prima hotel maar het restaurant is minder"
steeg69
27-9-2010 Zeer gastvrij hotel aan de dijk. Alleen jammer was dat het diner op de tweede avond bestond uit een stuk vlees met een schep saus uit een potje. De rest is zeer verzorgd.

"Geweldige ligging"
Evelien
29-10-2009 Geweldig gelegen hotel. Je loopt zo de duinen in. Vriendelijk personeel, lekker ontbijt en prachtige kamers.
Hotel ligt in het gezellige badplaatsje Zoutelande.

met partner, Okt. 2009
"Fantastisch, nog steeds ons favoriete hotel"
nvt
1-11-2009 Een gezellig hotel waar wij (modaal inkomen) ons thuis voelen. Heerlijke ligging strak achter de duin. Met een trap kun je de duin oversteken en ben je meteen aan het strand voor een wandeling over het strand of over de duinen met fantastisch uitzicht.

Verrassend was dit jaar dat Zoutelande de Boulevard aan het veranderen is. Er is een breed geasfalteerd pad boven langs het strand gekomen. Via een hellingbaan langs één van de nabijgelegen trappen is dat pad waarschijnlijk goed te bereiken. Daardoor biedt Zoutelande ook voor mindervaliden een mogelijkheid om van de zee te genieten.

Zondagstip, ook al zijn wij geen fanatieke kerkgangers: eerst lekker ontbijten, daarna naar de kerk om een inspirerende kerkdienst mee te maken, om vervolgens bij een strandpaviljoen een beker warme chocolademelk te drinken en een lange strandwandeling te maken om de preek te overdenken en met nieuwe gedachten thuis te komen. Overigens: wij hebben de kerkklokken 's avonds en 's nachts niet horen luiden.

met partner, Okt. 2009
"Heerlijke hotel met een perfecte ligging"
Gerdien
27-10-2009 Hotel ligt prachtig. Direct aan de duinen en het strand. Vanuit de kamer uitzicht op Zoutelande. Vriendelijk personeel en prachtige kamers. Lekker ontbijt.

"Prima hotel"
Karin
25-9-2009 We hebben een midweek in dit hotel doorgebracht. Zeer klantvriendelijk personeel, prima verzorgd ontbijtbuffet en diner.

We komen zeer zeker terug

met partner, Aug. 2009
"Mooie kamers, matig ontbijt"
F
13-8-2009 Een mooie kamer, klein maar prima, badkamer mooi, maar was niet goed schoon, veel haren, veel vieze plekken op kozijnen en tegels. Er hing een naar luchtje in de badkamer.
Ontbijt niet 4 sterren waardig.

met partner, Mrt. 2009
"Leuk hotel!"
Marissa
30-3-2009 Mooie schone gerenoveerde kamers. Niet een heel uitgebreid ontbijt, maar wel lekker en vers.
Aardige mensen en een mooie locatie. Al met al zeker de moeite waard!

"Mooie ligging"
Loeke
26-1-2009 Wij zijn met z'n tweeën afgelopen weekend geweest. Het is een goed hotel met moderne kamers. De kamers zijn wel gehorig. Wij hadden HP en men kon s'avonds uit twee voorgerechten en drie hoofdgerechten en twee nagerechten kiezen. Voor ons was het lekker en voldoende. Als men LO heeft kan men hier ook a la cart eten. De bediening s'avonds was correct en vlot. Het ontbijt was goed en voldoende, maar voor een 4* ben ik gewend, dat het normaal nog uitgebreider is. De ontbijtdame hield het buffet goed bij, maar ze was wel vaak aan het zuchten. Helaas heeft het hotel niets extra's gedaan, terwijl wij precies één jaar getrouwd waren en dit ook per mail hadden aangegeven.

met partner, Nov. 2008
"Goed hotel ondanks een paar tegenvallers"
richard en jeannett...
30-11-2008 wij vonden het hotel redelijk qua kwaliteit/prijs-
verhouding;de kamer was netjes gerenoveerd
alles was aanwezig .personeel was vriendelijk
wij hadden echter pech dat men een keer onze
kamer vergeten was schoon te maken en tot over-maat van ramp was er geen warm water.hebben echter wel een compensatie gekregen