Camping Kloet in Zierikzee Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Camping Kloet

4,1

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Camping Kloet

Eerste Weegje 3, 4301 SL, Zierikzee
Camping Kloet scoort een 7,8 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Kloet? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Kloet in Zierikzee, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Kloet met andere accommodaties in Zierikzee.

7 beoordelingen over Kloet

4,1
met jonge kinderen, Mei 2012
"Geweldige camping"
fam. timmer
30-5-2012 Tijdens hemelvaart en pinksteren een paar daagjes op camping Kloet gestaan met onze caravan.Mooie grote staanplaatsen met stroom en eigen waterkraan op de plek.Sanitair werd zeer netjes bijgehouden en er was toiletpapier aanwezig.Vriendelijke ontvangst!Onze kinderen(4 en 7 jaar) hebben zich uitstekend vermaakt op de schommels,2 trampolines,speelhuisje,in de zandbak en natuurlijk op de skelters!Het toeristische centrum van Zierikzee ligt op een paar minuten lopen vanaf de camping.Kortom een zeer geweldig verblijf gehad op camping Kloet!

"Prettige camping"
Monique
21-8-2011 Wij hebben hier eind augustus een nachtje gestaan. Aangename plek op loopafstand van Zierikzee. Rustige camping, ruime plekken en schoon sanitair. Het zou alleen prettig zijn als er ook toiletpapier aanwezig zou zijn, hier moet je zelf voor zorgen!

met partner, Juli 2010
"Buitengewoon onvriendelijk"
Duiker
21-7-2011 We werden aardig te woord gestaan tot ze horen dat je duikt. Dan ben je niet langer welkom. Pure discriminatie

met jonge kinderen, 2010
"Leuke camping"
Rutten
19-7-2010 Mooie rustige boerencamping.Uitzicht op de masten van de zeilboten in de haven. Ligt op een steenworp afstand van Zierikzee. De fam. Kloet was erg aardig en behulpzaam.

"Fijne camping met gastvrije mensen"
A. Verdonk
13-7-2009 Wij zijn in de zomer van 2008 naar deze camping geweest. Het was onze keer met de caravan, en wisten niet precies alles te vinden. Maar gelukkig was de eigenaar heel vriendelijk en heeft ons dus ook goed geholpen!

Het sanitair is echt super schoon!
Er kwam visite langs en die hadden op andere campings nog nooit zo'n goed onderhouden camping gezien.

Eind augustus hebben we weer geboekt voor 2 weken en we hebben er zin in!

met oudere kinderen, Mei 2009
"Camping Kloet een unieke locatie"
s. van zomeren
8-5-2009 Camping Kloet is een camping op een uniek locatie, tegen zierikzee aan gelegen. De masten van de boten kun je zien langsvaren! Je loopt zó het historische centrum van de monumentenstad in. Zeer ruime plekken. Een oase van rust zo dicht bij een toeristische stad als Zierikzee is uniek. Wel een camping waar men regels hanteert en je er aan houdt, maar dat vinden wij (ook voor onze kids) alleen maar een pluspunt, het zorgt ervoor dat men geen overlast bezorgt aan andere gasten.

Iri
6-6-2008 Het is een camping met schoone sanitaire & huishoudelijke faciliteiten. Zelfs steriel. Net als de sfeer. Alhoewel wij beschaafde volwassenen zijn, hadden wij niet het gevoel welkomen te zijn. Men gaf ons een campplek bij de uitgang, naast de WCs en bij een wand met afvoer van wasmachine & droger. (Breng jouw eigen WC papier mee!)
Men heeft ons (en anderen?) nauw in de gaten gehouden. Wij wisten wel ons bezittingen veilig in de tent tijdens de uitjes. Ook heeft men ons meerdere malen laten weten dat men ons zo van de camping zou sturen. Waarom?
Er zijn vele spelmogelijkheden. Volgens commentaren in't gastenboek zijn kinderen enthousiast er paard te mogen rijden. Maar het lijkt ook dat de kinderen aan de teugels moeten.
Ik denk, men bedoelde het alleen goed met ons & de anderen gasten. Wij konden eroom lachen. Volgend jaar gaan wij weer: Tenslotte zijn wij Fawlty Towers fans.