16-8-2011
Prima camping om vanuit daar dagtochtjes te doen. Bijna alles ligt op een half uur rijden er vandaan. Het sanitair is schoon. Douchen doe je met 50ct muntjes, 10 minuten. Warm water met 20ct. (afwasteiltje vol) Bij de taveerne kun je lekker eten en drinken. ( heerlijk ijs!) Gezellige beheerders inclusief André!
Parkeren kan bij je plek. Veel vaste gasten. In Yerseke zelf is een AH, een warme bakker, VVV en verschillende kleine winkeltjes en genoeg eetgelegenheden, 2 banken (ing en abn amro).
Wij raden deze camping zéker aan bij anderen!!!
29-8-2011
net als andere jaren super gezellig ,lekker relaxed en heerlijk eten en gezellige avonden in de taveerne.tot binnenkort.
iedereen weer bedankt voor de gezellige vakantie . groetjes toine en yvonne
23-8-2011
zo veel gezelligheid vinden wij nergens anders,veel vaste plaatsen,maar je hoort er gewoon bij super is dat ,2 keer per dag worden de toiletten schoongemaakt,je kan lekker lang douchen maaarrrrrrrr de gezelligheid en klantvriendelijkheid is uitmuntend, een gezellige plek waar je gewoon jezelf kunt zijn
willem, monique ,siem wart, en alle anderen Bedankt
Tot volgend jaar
12-8-2011
Camping Zon en Zee is een gezellige camping. De campinghouders kennen iedereen bij naam, wat een gezellige sfeer geeft. Het is super dat de haven en het strand op loop afstand ligt. Het is gezellig in de Taveerne en je kunt er goed eten. De mossels en spareribs waren super lekker.
En Zeeland heeft veel meer zonuren dan dat wij hebben. Ideaal!
Het sanitair is super schoon, maar wel verouderd. Maar goed, dat doet niets af aan het feit dat er 2 keer per dag bijzonder goed schoongemaakt wordt.