Camping Zon en Zee*** in Yerseke Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 4.556 bezoekers online
Home > Nederland > Zeeland > Yerseke > Camping Zon en Zee***

Beoordelingen Camping Zon en Zee***

-4  °C

8 februari 2012

Volop ruimte vlak achter de dijk van de vissers- en jachthaven.

Camping Zon en Zee scoort een 9,0 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Zon en Zee***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Zon en Zee*** in Yerseke, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Camping Zon en Zee*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Zon en Zee*** met andere accommodaties in Yerseke.

24 beoordelingen over Zon en Zee***

Geweldig
john en lian
8-9-2011 Het was onze tweede keer dat we bij julie hebben verbleven met onze tent. Ook deze keer hebben we weer volop genoten. Meiden wat kunnen julie koken zeg!! en dan van willem of andre een echt biertje krijgen ....(hihi) en met een lekker rood wijntje voor mij erbij.
Een hele gezellige taveerne.
Ook zeker de complimenten voor jullie schone camping en sanitair.
Tot volgend jaar.
John en Lian.

Geweldig
bepke45
1-11-2011 mischien wat laat maar wil toch even een beoordeling geven,we zijn er een week geweest tijdens het mosselfeest kan maar een ding zeggen het was geweldig om mee te maken.De kamping is super netje's zeer vriendelijke gast vrije eigenaren en personeel die je gelijk bij je voornaam noemen,wat een fijn gevoel is.en willen zeker volgend jaar terug gaan met de mosselfeesten en de gast vrije camping.

Fantastische sfeervolle camping
lon en Lei
9-9-2011 Een zeer goed verzorgde camping met een ontzettend sociaal karakter, vriendelijke, behulpzame sociale beheerders, personeel en gasten. Zeer mooie ligging en het eten is fantastisch.

Goede uitvalsbasis
Valentina
16-8-2011 Prima camping om vanuit daar dagtochtjes te doen. Bijna alles ligt op een half uur rijden er vandaan. Het sanitair is schoon. Douchen doe je met 50ct muntjes, 10 minuten. Warm water met 20ct. (afwasteiltje vol) Bij de taveerne kun je lekker eten en drinken. ( heerlijk ijs!) Gezellige beheerders inclusief André!
Parkeren kan bij je plek. Veel vaste gasten. In Yerseke zelf is een AH, een warme bakker, VVV en verschillende kleine winkeltjes en genoeg eetgelegenheden, 2 banken (ing en abn amro).
Wij raden deze camping zéker aan bij anderen!!!

Voor herhaling vatbaar
toine & yvonne
29-8-2011 net als andere jaren super gezellig ,lekker relaxed en heerlijk eten en gezellige avonden in de taveerne.tot binnenkort.
iedereen weer bedankt voor de gezellige vakantie . groetjes toine en yvonne

met oudere kinderen, Aug. 2011
Een te gekke camping
peter en linda (fri...
23-8-2011 zo veel gezelligheid vinden wij nergens anders,veel vaste plaatsen,maar je hoort er gewoon bij super is dat ,2 keer per dag worden de toiletten schoongemaakt,je kan lekker lang douchen maaarrrrrrrr de gezelligheid en klantvriendelijkheid is uitmuntend, een gezellige plek waar je gewoon jezelf kunt zijn

willem, monique ,siem wart, en alle anderen Bedankt

Tot volgend jaar

Een gezellige, kleinschalige camping
Paula
12-8-2011 Camping Zon en Zee is een gezellige camping. De campinghouders kennen iedereen bij naam, wat een gezellige sfeer geeft. Het is super dat de haven en het strand op loop afstand ligt. Het is gezellig in de Taveerne en je kunt er goed eten. De mossels en spareribs waren super lekker.
En Zeeland heeft veel meer zonuren dan dat wij hebben. Ideaal!

Het sanitair is super schoon, maar wel verouderd. Maar goed, dat doet niets af aan het feit dat er 2 keer per dag bijzonder goed schoongemaakt wordt.

met partner, 2011
Geweldig om te vertoeven
Fam. Minnaard
28-6-2011 Heerlijk zo aan de vissers en jachthaven , alles op loopafstand. geweldig eten.

met partner, Mei 2011
Gewoon Goed!!
Dion en Lieke v Aar...
5-6-2011 Voelde ons als brabanders meteen heel erg thuis in zeeland!
Mede dankzij Willem en Monique, kwikzilvere Dreeke en niet te vergeten Lizetteke!
We hadden een heerlijk plekje, het sanitair was altijd schoon, het eten was goed, het personeel gezellig en vriendelijk.......en niet te vergeten....de juupkus stroomden uit de tap en stonden klaar zogauw als Andreeke ons de camping op zag lopen.
We hebben een heerlijke week gehad, een echte aanrader!!
Gewoon GOED.

Dion en Angelique van Aarle

met vrienden, Mei 2010
Fijne familie camping
vrienden groep Bred...
7-6-2010 Samen met vrienden hier geweest, Dit is een topper, iedereen was ontzettend tevreden en aangezien we met een zeer kritisch gezelschap waren, Was iedereen van onze vriendengroep het er over eens, hier komen we zeker terug.

met een groep (1)