30-7-2010
Nou wij zijn vandaag weer terug gekomen van een weekje vakantie op camping 't veerse meer.
Net als vorig jaar is de camping en omgeving erg goed bevallen , alleen werden we(mijn zus en zwager met 4 kinderen waren ook mee) , alles behalve fatsoenlijk ontvangen door de eigenaar.
Dit alles om een auto die leeg gehaald moest worden en daarom voor een minuut of 10 het camping terrein opgereden was.
Na een fikse discussie en uiteindelijk met een excuus van de campingeigenaar hebben we al met al toch weer een heerlijke vakantie gehad.
25-7-2010
Wij zijn voor het eerst met een groep vrienden (leeftijd tussen 15 en 20 jaar) op vakantie gegaan. Omdat we het niet te duur wilden maken, en vlakbij het strand (10 minuten loopafstand) wilden zitten hebben we voor deze camping gekozen. We werden vriendelijk ontvangen, en de campingbaas is echt heel tof! De cottages waarin we verbleven lagen net buiten de camping, met een weg ertussen die altijd goed te horen was, ook 's avonds. Wel een minpunt. Alles was in de cottage goed onderhouden, er was alleen erg weinig opbergruimte, zoals geen kasten in de slaapkamers.
Goes is prima bereikbaar, zowel met het OV als met de fiets! Ook een aanrader is het oude plaatsje Veere, niet ver van de camping vandaan. Een prima SPAR op 200 meter loopafstand. Het sanitair van de camping zelf werd ook echt keurig onderhouden! Complimenten daarvoor! Ook was er 's avonds (in het weekend) een kampvuur in het bos naast de camping. Ideaal voor jongeren. Al met al hebben we een supergezellige vakantie gehad!
5-3-2010
Wij zijn er een lang weekend geweest met hemelvaart 2009 , en we kunnen niet meer zeggen dan FANTASTISCH!!!!!!
Wij(Mijn vrouw , ik en onze 2 kinderen) hebben dan ook voor dit jaar een 2 weken vakantie geboekt op deze camping.
Alles ziet er erg netjes en verzorgd uit , en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Ook de caravan die wij hadden(nummer 407) was erg netjes en schoon. ook kwa ruimte hadden we niets te klagen.
Omgeving is zoals bijna overal in Zeeland , erg mooi en waterrijk.
Kortom een echte aanrader.
Ons kan je er vinden vanaf 30-07-2010 voor 2 weken.
m.v.g
Michael , Jessica en de kinderen
1-6-2009
Net terug van een Pinksterweekendje in een gehuurde stacaravan. Ik kan niet anders zeggen dat het er allemaal keurig en netjes verzorgd uitzag. Het grasveldje voor onze stacaravan leek wel kunstgras zo mooi lag het er bij.
Je zag nergens rotzooi of rommel ook niet bij de "seizoenplaatsen"
In de stacaravan lag een map met allerlei informatie over zeeland.
Een SPAR winkel was vlakbij en 7 dagen per week open. Wanneer je de straat uitliep was je zo bij het veerse meer. Op zo'n 10 minuten lopen langs het meer had je een klein strandje.
Wij hebben weinig ervaring op campings omdat we altijd in een hotel verblijven. Omdat we een jonge zoon hebben wilde wel eens een camping proberen en dit is zeer goed bevallen.
Een echte aanrader dus.