Beoordelingen Camping De Veerhoeve****

19 mei 2013

De Veerhoeve****
Beoordelingen Camping De Veerhoeve****
Veerweg 48, 4471 NC, Wolphaartsdijk
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping De Veerhoeve**** in Wolphaartsdijk, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping De Veerhoeve**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping De Veerhoeve scoort een 7,8 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping De Veerhoeve**** in Wolphaartsdijk, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping De Veerhoeve****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping De Veerhoeve**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Camping De Veerhoeve**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping De Veerhoeve**** met andere accommodaties in Wolphaartsdijk.

30 beoordelingen over De Veerhoeve****

met oudere kinderen, Feb. 2013
"Vlakbij de Zeelandhallen in Goes"
Gwendolyn
25-2-2013 Voor ons was van belang dat het dicht in de buurt van de Zeelandhallen in Goes ligt. Overnacht in een luxe chalet met 2 volwassen en 2 tieners en dat was prima te doen. Gemakkelijk was ook dat er een Spar supermarkt bij de camping is, die in de winter elke ochtend open is. Prima chalet met 3 slaapkamers, aparte toilet en een douche. Prima te woord te staan bij de receptie. Internet deed het helaas niet en kon op korte termijn ook niet worden gerealiseerd ivm het weekend. Camping ligt aan het Veerse meer.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Heerlijk uitwaaien"
ooms-meus
23-9-2012 Zeer nette camping , vriendelijk onthaal .
Sanitair prima in orde .
Winkelen ter plekke.
Restauratie op camping in laag seizoen slechts open in weekend.
Wel mogelijk om in aangrenzende Spar brood een pizza aan te schaffen .

met jonge kinderen, Juni 2012
"Leuke kindvriendelijke camping"
fam strijbos
14-7-2012 zijn net terug van een 2 weken durende vakantie op de veerhoeve heel veel regen gehad maar super opgelost door de camping door het wegzuigen van het water met een waterzuiger en dan het brengen van vlonders waardoor je het binnen in de voortent toch droog had super opgelost personeel super vriendelijk en behulpzaam

met partner, 2011
"Goed , maar kan beter"
maria
2-11-2011 laatst bezocht ik de camping met veel goede moed, het was een aangenaam verblijf , rustige omgeving, mooie ligging, proper sanitair ( goede poetsvrouwen) maar enkel de kantine is een groot minpunt. het personeel is namelijk niet van het snelste, je moet er tamelijk lang wachten en bij de snackbar kan alles ook wel wat sneller. natuurlijk kan ik niet helemaal ontevreden zijn , want enkele van de jongere personeelsleden zijn dan weer een opkikker voor de camping. mijn dochter van 16 heeft zich afgelopen seizoen toch tamelijk veel verveeld, aangezien er niet echt veel te doen is voor deze jong volwassene. de eendeclub is leuk , maar naturlijk niet voor deze adolescenten, dat is dus op termijn een punt waar zeker en vast aan gewerkt moet worden. op de tijd dat wij aanwezig waren hebben ik en mijn man tamelijk veel bingo's meegemaakt , misschien is dat iets waar wel wat vernieuwing in kan gebracht worden. think about it, met vriendelijke groeten maria en paul

"Fijne camping met vriendelijk personeel"
Joke
29-8-2011 Prima camping, gratis kunnen reserveren met cheques. We kregen zelfs een comfortplaats toegewezen! Ook douchemuntjes waren inclusief.
Grote supermarkt naast de camping met redelijke prijzen en ook weer aardig personeel.
Goes ligt op 8 km afstand. Een leuk fietstochtje!

"Mooie plek"
Marcel Smet
4-7-2011 Goed onderhouden camping, voor wie het rustig aan wilt.
Zeker aan te raden.

met partner, Mei 2011
"Misschien komen we nog eens terug"
Raymond
25-5-2011 Jammer dat de jeugd in de groepsaccomodatie tot in de late avond zeer luidruchtig waren, geen camping dan voor rustzoekers.

met partner, Sept. 2010
"Mooie camping"
n.vrijn
18-9-2010 Mooie camping. Sanitair wordt goed schoon gehouden. Vriendelijke mensen aan de receptie. prima uitvalsbasis om te fietsen. Mooie grasmat welke ook goed wordt onderhouden. WIFI tergend langzaam.

met een groep, Aug. 2010
"Leuke, gezellig omgeving"
claudia_1992
21-5-2012 Te vinden aan het water, bos in de buurt.
Lekker rustig, maar veel te ondernemen.
Kanoen in de buurt, wat stadjes in de buurt.
Jammer genoeg geen zwembad.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Goed verzorgde camping !"
Wil en Sandra
7-8-2010 We zijn dit jaar voor de 1e keer op de Veerhoeve geweest. Goed verzorgde camping, super schoon sanitair. Alleen jammer dat er veel seizoensplaatsen zijn waardoor je als recreatie-campeerder niet echt goed contact kunt leggen. We misten wel een voetbalveldje voor de jongens, in de speeltuin was hier ook niet echt veel ruimte voor. De afstand naar de zee was niet echt dichtbij, je moet naar de grotere plaatsen met de auto gaan, is niet te fietsen met twee kids.
Verder prima camping, goed prijs- kwaliteit verhouding !

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit