Camping Wilgenoord (Landschapscamping) in Wissenkerke Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.836 bezoekers online
Home > Nederland > Zeeland > Wissenkerke > Camping Wilgenoord (Landschapscamping)

Beoordelingen Camping Wilgenoord (Landschapscamping)

30 januari 2012

Camping Wilgenoord (Landschapscamping) Wissenkerke

Camping Wilgenoord (Landschapscamping) scoort een 8,7 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Wilgenoord (Landschapscamping)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Wilgenoord (Landschapscamping) in Wissenkerke, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Camping Wilgenoord (Landschapscamping) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Wilgenoord (Landschapscamping) met andere accommodaties in Wissenkerke.

12 beoordelingen over Wilgenoord (Landschapscamping)

met partner, Apr. 2011
Prachtig gelegen superplatz
incrit
2-5-2011 geweldige grote plaatsen met perfecte voorzieningen. goed sanitair met altijd warm water en douches. heerlijke rustige omgeving en indien gewenst de drukte op steenworp afstand. dicht bij het prachtige banjaard strand, neeltje jans, vrouwenpolder, renesse, middelburh, goes en uiteraard veere.
lekker eten in colijnsplaat ( de bistro ) ,green parrot in renesse of in de bierbrouwerij in kamperland.
vanuit de jachthaven kunt u ook lekker gaan varen op de oosterschelde bv naar de markt in zierikzee.
kortom een prachtige rustige camping in mooi natuurgebied dichtbij alle vertier van zeeland

met partner, Mrt. 2009
Hebben een tent gekocht !!
I&C Schellekens
12-1-2010 ongelofelijk het lijkt wel een virus, normaal trekken we door heel frankrijk!!
nu het 2de jaar een seizoensplaats op deze prachtige camping ( zie onze eerdere ervaring )
afgelopen seizoen zelfs een tent gekocht om ff een weekje naar Frankrijk te gaan en dan snel weer terug!! blij dat het nieuwe seizoen 2010 weer begint.

met partner, Aug. 2008
Ontdekking in Zeeland
Thérèse en Rob
7-8-2008 Ruimte en rust, plezierige mensen, relaxte sfeer, faciliteiten prima, omgeving boeiend, voor wandelaars, fietsers, golfers en strandzitters meer dan genoeg te doen. Tja, wat wil je nog meer? Nou: een seizoensplek en die hebben we dus genomen.

Familie
Polleke
11-7-2008 Rust en ruimte is van toepassing op deze camping. Kom je voor levendigheid en veel kinderen dan ben je hier verkeerd.
Wil je even helemaal niets en tot rust komen, dan ben je op de goede plek.

Familie, Juli 2008
Tis hier fantastisch !!
Inge & Corné Schell...
10-8-2008 werkelijk unieke camping in een perfect stukje Zeeland. prachtige ruime plaatsen met alle confort die je je kunt wensen. lekker uit het voeten getrap genieten van de overweldigende rust, dit alles in een mooie fruitboomgaard.
dicht bij de mooie stranden van de Banjaard. en Neeltje Jans, Renesse, Middelburg, Goes, Veere met het pontje, noem maar op alles binnen handbereik!!
wat wil je nog meer, wij zijn volgend jaar ook weer van de partij!!

Familie
Marij
27-12-2007 Het is een heerlijk rustige camping,maar wel op flinke afstand van het strand en camping roompot beachresort,voor de kinderen niet te doen.Het sanitair wordt goed onderhouden.Wissenkerke is een leuk dorpje,weinig te beleven maar de enige friettent in het dorpje is een echte aanrader..snelle bediening,wij zijn in ieder geval hun nieuwe vaste klant in de zomervakantie!Doordat je gebruik kunt maken van de faciliteiten van de roompot is de prijs toch redelijk te noemen.

R. van Oostveen
4-7-2007 Een aanrader! Zeer grote plaatsen met voldoende privacy.Komen nu 2 jaar en het struikgewas doet het inmiddels voortreffelijk. Water aan- en afvoer en TV aansluiting bij iedere plaats.
Heel plezierig management. Omgeving met talrijke fiets- en wandelmogelijkheden.We blijven komen!

Rob en Tini

met partner, Apr. 2007
Ine & Jos van Eijnd...
1-5-2007 Vanaf ons eerste bezoek aan Wilgenoord, nu zo'n 3 jaren geleden, waren mijn vrouw en ik op slag verliefd op dit stukje Zeeland.
Voor het tweede jaar bezetten we een seizoensplaats en wekelijks gaan we vanuit Brabant naar Wissenkerke, naar Wilgenoord.
Onze druk bezette week sluiten we daar af en doen volop energie op voor de nieuwe.
Wilgenoord zal voor ons tot in lengte van jaren een tweede thuis zijn. Zo ervaren we dat, de gastvrijheid van Rudy en Esther is een warme douche. Zij slagen er elk seizoen in om hun gasten iets te bieden wat uniek genoemd mag worden.
Dat enthousiasme slaat over de gasten. En de wisselwerking die daardoor onstaat is zeer prettig.

Voor ons kunnen de weekenden en de vakantie niet meer stuk sinds we op Wilgenoord zitten!!

Jose en Resjan
24-7-2006 Een leuke landschapscamping, gemoedelijke sfeer,vriendelijke mensen,
grote plaatsen voor tent/caravan,verlichting op de camping . s'morgens heerlijke vers gebakken broodjes. Het sanitair ziet er netjes en schoon uit, er is een ideaal kinderbad. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen, er kan lekker gefietst worden. Bij de receptie is er voldoende informatie over allerlei activiteiten in de omgeving. Wij komen terug!

met vrienden, Juli 2006
Jose en Resjan
24-7-2006 Een leuke landschapscamping, gemoedelijke sfeer, vriendelijke mensen, grote plaatsen voor tent/caravan,parkeerplaats voor auto is in de buurt, s'morgens heerlijk vers gebakken broodjes. Het sanitair ziet er netjes en schoon uit, er is een ideaal kinderbad. voor de kinderen zijn er speeltoestellen, er kan lekker gefietst worden. Bij de receptie is er voldoende info over allerlei activiteiten in de omgeving. wij komen terug!