23-4-2012
Een super accomodatie met een geweldig gastvriendelijke gastheer en dame en ontzettend behulpzaam personeel. Zeker een aanrader!!!
29-10-2011
Door tijdgebrek slechts 3 dagen vertoeft op landgoed Twistvliet. We hebben genoten van de prachtige locatie, het sfeervolle landhuis en zijn verwend door het gastvrije personeel en hebben genoten van de koetsrit met Nico Mesu.
We komen zeker graag terug en vinden het een echte aanrader zowel voor families met kinderen als ook rustzoekers zonder kinderen.
Groetjes uit Limburg, Fam. Bischoff
1-9-2011
Samen met onze kinderen hebben we een week in een van de gezellige cottages gelogeerd. Tussen het groen, met een eigen verandaatje en huiskip die daar rondscharrelde. En het voelde direct als thuis. Met knus ingerichte kamers, een heerlijk bed en een keukentje dat van alle gemakken was voorzien (Smeg fornuis en koelkast met vriesvak, espressoapparaat) hebben we echt genoten. Een plukveld waar je je eigen veldboeket mocht plukken, aanschuifdiners, 's ochtends vers afgebakken broodjes halen, een rit in de koets met paarden, pony's en paarden, jonge katjes, de vijver met vlot, 15 min lopen naar het strand...hoe meer "vakantie" wil je het hebben??
Ik heb dan ook even getwijfeld of ik deze waardering wel moest plaatsen. Want zo'n unieke plek wil je eigenlijk voor je zelf houden ;-) Maar de Nico Mesu en zijn team verdienen alle credits. Volgend jaar komen wij weer! Heel graag zelfs.
Karlijn Migo-Merx