Hotel De Boekanier** in Vrouwenpolder Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel De Boekanier**

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel De Boekanier**

Dorpsdijk 22, 4354 AC, Vrouwenpolder
Hotel De Boekanier scoort een 8,6 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Boekanier**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Boekanier** in Vrouwenpolder, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel De Boekanier** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Hotel De Boekanier** met andere accommodaties in Vrouwenpolder.

4 beoordelingen over De Boekanier**

met een groep, Juli 2011
"Zeer goed eten"
celleke
21-7-2011 De 14 fietsers werden goed ontvangen na 200km,kamers zijn van verschillende soorten van klein naar groot en modern.Eten is van zeer goede kwaliteit en voldoende keus, opgediend door vriendelijk en jong personeel.Ook de bazin verdiend een vermelding voor haar goede behulpzaamheid en vriendelijkheid .De lunchpaketten waren van prima kwaliteit en ruim voldoende.Het was een fijne ervaring.

met oudere kinderen
"Heel gezellig"
fam Arts en Corneli...
21-6-2010 een heel leuk hotel met een fijne sfeer.echt een familie hotel. heel gastvrij personeel.wij vonden het
toppie

Familie, Mei 2008
"Super vakantie! Op super Locatie"
Rens en Antoinette ...
5-7-2008 Wij hebben hier met ons gezin(2 kindjes van 6 en 4) regelmatig een week mogen verblijven en kunnen dit iedereen ten zeerste aanraden.
Allereerst de centrale ligging die helemaal top is.
In het dorp en de directe omgeving (straal van 10km) is echt òntzettend veel voor kinderen te beleven (en hun ouders)
Het hotel zelf is ook helemaal top en niet alleen door de ligging, super vriendelijke leuke meiden, die duidelijk met veel plezier hun werk doen, maken er een feestje van voor iedereen.
Het eten is uitstekend, hier kun je 7 dagen wat anders eten en altijd van goede kwaliteit. Ook de prijs/kwaliteitverhoudingen kloppen gewoon!
Voor de kinderen ook echt leuk, lekker eten pasta's pannenkoeken en kindermenu's met friet, wij hebben ze niet gehoord...
Trampoline, kinderspeelplaatsje en alles weg van de straat, heerlijk.
's avond kids op bed, babyfoon erbij en nog even lekker op het terras of aan de bar. Volgend jaar zeker weer.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Boekanier** bij:

met vrienden, Apr. 2007
Maarten Quist
14-4-2007 Als rasechte watersportliefhebber kun je hier je hart ophalen, zoals ze bij de boekanier zelf zelggen, je waant je in een maritiem museum. Veel scheepsantiek en modellen creëren een gezellige sfeer. Mede dankzij het mooie weer hebben we ons prima kunnen vermaken op het terras. De omgeving van vrouwenpolder is ook zeker een aanrader om per fiets te verkennen.
De keuken heeft ons in het bijzonder weten te bekoren, de malste tournedos die we ooit geproefd hebben. Alle vis lijkt wel direct uit de zee te komen zo vers was ze.
De bediening bestaat uit leuke jonge meiden die erg vriendelijk waren.
Nette , schone hotelkamers voor een nette prijs. Kortom een echte aanrader!! Enig puntje van kritiek betreft de wijnservice, kwalitatief goede wijnen worden hier geserveerd, maar men moet zelf naschenken aan tafel. De prijs rechtvaardigd dit echter wel denk ik, wij dronken een prachtige sancerre.