5-6-2011
Niet voor niets de meest besproken mini camping van Walcheren.De camping eigenaren zijn zeer gastvrij,je caravan wordt met kleine trekker op de plaats neergezet,daarna loopt de eigenaar met je naar het sanitaire gebouw en laat je zien waar alles is tevens wordt er verzocht om afval te scheidden ook daar weer uitleg over.Voor kinderen die van dieren houden is het echt geweldig,pony rijden,de paarden voeren en mee helpen om ze op stal te zetten alles mag en kan.In de omgeving voldoende te doen,fietsen,zeilen,wandelen enzz.Je hoeft je hier niet te vervelen.Alles in de omgeving is goed met de fiets.Tevens is er vanaf heden een broodjes service.
6-9-2010
Wij hebben net wederom een weekend gecampeerd op mini camping Haflingerhof De Heksenketel in Veere, en wat hebben we het weer heerlijk gehad. De camping is een waar paradijsje, een prachtige omgeving, goed sanitair, mooie ruime plekken. De camping is bijzonder verzorgd, mooie begroeing, aandacht voor detail. Ook in de omgeving is veel te beleven, vooral het strandje aan het Veerse meer (op steenworp afstand!) is geweldig, een superschoon meer waar je (ook met kleine kinderen) heerlijk kunt zwemmen.
De kinderen zijn weer het hele weekend druk geweest met alle dieren op de camping, paardjes poetsen, geitjes voeren, ze wilden nooit meer weg!
De eigenaresse en eigenaar omlijsten het geheel, ze doen er werkelijk alles aan om het je naar de zin te maken, om alles hangt een sfeer van gemoedelijke gastvrijheid die je niet veel meer treft. Wij komen hier absoluut terug!
12-8-2010
Camping de Hekselketel heeft een vriendelijke en behulpzame gastheer en -vrouw. De campeerplaatsen zijn ruim. En 's avonds is het er heerlijk rustig. Er is gedacht aan kinderen voor alle leeftijden: van een babyschommel en driewieler tot een skelter en een tafeltennistafel. Daar kunnen alle kindjes lekker mee spelen. En ik zie er steeds meer bijkomen in het afgelopen jaar.
Er zijn dieren: geiten, kippen, ganzen, ezeltjes, varkentjes, en niet te vergeten Babe: dit varkentje gaat mee wandelen! Heel leuk om te zien! Onze kinderen zijn er dol op. Ook zijn er haflingers en shetlanders waar op afspraak op gereden kan worden. De kinderen kunnen ze uitgebreid borstelen met de aanwezige borstels.
Voor als het slechter weer is, staan er 2 grote partytenten met stoelen en spelletjes, zodat je altijd droog kunt zitten ook al ben je met een klein tentje.
Wij vonden de camping wel aan de dure kant.