Hotel Golden Tulip l Escaut**** in Terneuzen Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Golden Tulip l Escaut****

6,7

Hotel Golden Tulip l Escaut**** Terneuzen

Beoordelingen Hotel Golden Tulip l Escaut****

Scheldekade 65, 4531 EJ, Terneuzen
Hotel Golden Tulip l Escaut scoort een 7,8 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Golden Tulip l Escaut****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Golden Tulip l Escaut**** in Terneuzen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel Golden Tulip l Escaut**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Hotel Golden Tulip l Escaut**** met andere accommodaties in Terneuzen.

11 beoordelingen over Golden Tulip l Escaut****

6,6
6,7
met partner, Nov. 2011
"Niet voor herhaling vatbaar"
conny otten
13-11-2011 Het is wel een mooie locatie alleen jammer dat er geen parkeergelegenheid bij hotel is ,je moet hem in de ondergrondse parkeergarage zetten,het is wel gelukkig mogelijk om via hotel parkeerkaart te kopen a 16 euro voor weekend anders betaal je 1,20 per uur en garage is 24 uur open dus dan wordt het toch duur.
Kamer beetje gedateerd,badkamer mocht ook wel opknapbeurt hebben en je moet zeker kamer 109 niet accepteren want die ligt precies boven keuken en restaurant dus tot s;avonds laat geluiden en s'morgens rond 5.15 ook al werkzaamheden en lawaai.
Ontbijt was op zich goed alleen voor 4 sterren had het wat uitgebreider mogen zijn,hebben in andere 4 sterren hotels gelogeerd en was toch beter.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Goed hotel"
ron_inge_jansen
6-8-2011 Goed hotel, goeie ligging,prima kamer,goed ontbijt en geweldige attente receptioniste
die er was toen we incheckten.
We hadden auto voor de ingang staan waar niet geparkeerd mag worden,we gingen
effe boven kijken naar de kamer en toen wilden we de wagen gaan parkeren, te laat!!Parkeerwachters stonden al klaar, maar de receptioniste had al een goed woordje voor ons gedaan dus geen bon.Verder een erg goeie ervaring in dit goed hotel!!

"Hotel met geweldig uitzicht!!"
sdbb
17-7-2011 Dit hotel biedt werkelijk een geweldig uitzicht op de Westerschelde. Vanuit de kamer konden we 2 fauteuiltjes voor het raam zetten om zo te genieten van alle scheepvaart die langs kwam. Ook het bed was geweldig, en de badkamer gewoon goed! Het hotel ligt om de hoek van het centrum met genoeg keuze aan restaurants. Zonder extra kosten mochten we tot 12.30 uur op onze kamer blijven, en kregen zelfs een kannetje koffie mee naar boven na het ontbijt. Heel erg jammer dat het ontbijt niet zo goed is. Broodjes (alleen nog zacht en bruin) zijn droog, eieren keihard en groen, koffie was lauw en jus d'orange was een soort zoet limonade.... De tafels bleven vol staan met vuile vaat en om een tafeltje te krijgen hebben we zelf maar eentje afgeruimd. Ondanks dat zouden we zo weer terug gaan voor het geweldige uitzicht. Tip: neem een verrekijker mee als je houdt van scheepvaart.

"Geweldig uitzicht, toch geen tweede keer"
Chrizzy
13-7-2011 Ligging van het hotel is geweldig. We wierpen telkens een blik op het geweldige uitzicht.
Het hotel heeft de temperatuur van een sauna. Zowel op de kamers als in de rest van het gebouw. Bovendien is er veel lawaai. Het is eigenlijk niet mogelijk met de ramen open te slapen. In de badkamer was een continu geluid van een ventilator buiten te horen.

met partner, Apr. 2011
"In orde"
Serge
9-10-2011 Prima ligging. Lekker eten aan de overkant aan de boulverad. Kamer, vooral badkamer wat gedateerd, en wat warm. Terneuzen zelf in orde, niet zo heel spannend. Vlakbij straat met bios, restaurants en barretjes. Ontbijt wat karig, wel leuk dat freek de Jonge er bij 't ontbijt ook was.

met oudere kinderen, Dec. 2010
"Prima slapen, ontbijt echt minder!"
Mago
31-12-2010 Het is een prima hotel. Ontvangst was goed en zeer vriendelijk. Slaapkamers zijn goed maar absoluut geen 4 sterren. Hooguit 3! Badkamer kan wel wat onderhoud gebruiken. Na een heerlijke nacht slapen naar het ontbijt. Vriendelijke dame maar wat er op het buffet stond was echt karig. Valt dus zeer tegen! Jammer!

met partner, Jan. 2009
"Heerlijk weekend gehad!!!"

12-1-2009 Top weekend achter de rug! We hadden een luxe,mooie kamer met een fantastisch uitzicht over de Westerschelde. Vriendelijk personeel, zowel in de bar, als bij het ontbijt en bij de receptie. Overigens heerlijk en gezellig geborreld en gegeten in het Grand Café.
We hebben zelfs nog geschaatst. De receptie had schaatsen voor ons geregeld!
Komend voorjaar gaan we weer. De reservering is al gemaakt!!

met partner, Aug. 2008
"Fantastische bedden!!"
Somertijd
16-7-2009 Het bed was werkelijk fantastisch! Kingsize en zeer comfortabel, ben echt uitgerust! Verder alles prima. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

met partner, Juli 2007
Annemarie
1-8-2007 -Ligging van het hotel dichtbij het centrum en ook aan de Westerschelde is geweldig. -Terneuzen zelf is een heel gezellig centrum. -Mooie kamer met heerlijke bedden. -Het ontbijt is voor een 4* hotel niet zo uitgebreid. -Dit hotel in Terneuzen is voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

Mireille
27-9-2005 Geen tweede keer meer.....saai, onvriendelijk personeel. Gedateerde kamers, mooie lokatie dat wel, diner goed maar heel duur...overigens de kamer ook...!