Struisvogel Boerderij Monnikenwerve Sluis Nederland. Informatie & Beoordelingen Struisvogel Boerderij Monnikenwerve ~ Zoover

Beoordelingen Struisvogel Boerderij Monnikenwerve

25 mei 2012

rondleiding

Beoordelingen Struisvogel Boerderij Monnikenwerve

Hogeweg 1, 4524 KG, Sluis
Wil je weten wat anderen vonden van Struisvogel Boerderij Monnikenwerve in Sluis? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Struisvogel Boerderij Monnikenwerve.
Wil je weten wat anderen vonden van Struisvogel Boerderij Monnikenwerve in Sluis? Op deze pagina lees je beoordelingen van Struisvogel Boerderij Monnikenwerve. Je kunt 7 vakantiefoto's van Struisvogel Boerderij Monnikenwerve bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Struisvogel Boerderij Monnikenwerve in Sluis.

1 beoordeling van Struisvogel Boerderij Monnikenwerve

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Superleuk!"
jenjotten
20-8-2010 De toegang voor volw. 4,00 /kind 2,00 euro. Ik vind dat wel meevallen.
Voor een rondleiding van 3 kwartier. Daarna mag je nog zelf rondkijken. De rondleiding werd heel leuk gedaan en ook begrijpelijk verteld voor kinderen!
Wij vonden het allemaal superleuk! De koopwaar was supercommercieel ook wat prijzen betreft. Zelfs kleine scherven werden nog verkocht van het ei. De mevrouw die het verkocht was inderdaad niet erg supervriendelijk, maar geen scheldpartijen o.i.d. meegemaakt.
Het zijn mooie, eigenwijze, leuke dieren en wij konden er geen genoeg van krijgen. Zou zo nog een keer gaan.

Beste accommodaties in Sluis