Pension Hof van Sluis in Sluis Nederland beoordelingen 4.7 | Zoover

5,3
6,1
4,8
4,2

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Pension Hof van Sluis

Geweldigerstraat 7, 4524 BV, Sluis
Pension Hof van Sluis scoort een 4,7 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Hof van Sluis? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Hof van Sluis in Sluis, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Pension Hof van Sluis met andere accommodaties in Sluis.

12 beoordelingen over Hof van Sluis

4,6
4,6
5,1
4,2
met vrienden, Mei 2012
"Smerig, vreemd, slecht."
H Koolhof
26-5-2012 Smerige badkamer, opgedroogde urine op vloer voor wc, werd niet schoongemaakt, bad zag grijs van het vuil. Weet nu waarom ik vooruit moest betalen (je wilt het liefst zo snel mogelijk weer hiervandaan). Ontbijt pas om 9 uur echter vrouw des huizes lag om vijf voor negen nog op de benedenverdieping op de bank te slapen met de kleren nog aan. Zijn elders gaan ontbijten want ongewassen het ontbijt serveren is onhygiënisch. Mevrouw zag er morsig uit zoals het gehele pension.

zakelijk, Feb. 2012
"Huiselijk en gastvrij"
Willem Jan Struik
29-2-2012 Je voelt je hier gelijk thuis bij deze alleraardigst gastvrouw. De kamers zijn recent vernieuwd en de bedden sliepen heerlijk. Daarnaast werd ik 's ochtends voorzien van koffie en gebakken omelet met spek en kaas. En dit alles voor zo'n zacht prijsje. Volgende keer kom ik hier zeker weer terug.

met een groep, Juli 2011
"Nooit meer"
Lonneke
3-7-2011 Wij hadden de familie kamer(s) geboekt voor 2 nachten. Al bij aankomst deed het hele gebeuren een beetje vies aan, maar goed eerst wachten op de kamer. Op de kamer bleek de prullenbak nog vol rommel te zijn en rook het erg muf. In een woonhuis op de 1 e etage bevinden zich 2 kleine kamers en een douche met wc. Er is nog een kamer maar die is voor de was. Wij hadden besloten niet gaan ontbijten maar dit elders te doen. Toen we smiddags op de kameer terug kwamen vonden we een briefje. Dat e geschrokken waren van de manier hoe wij de kamer hadden achter gelaten . Hier snapte wij werkelijk niks van. Al onze kleding lag keurig opgevouwen in de kast. Op de vloer stonden 4 a 5 paarschoenen. Daar hadden ze last van zo zei ze. De volgende ochtend stond om 9 uur de moeder van de eigenaressen bij ons op de etage. Even kijken hoe bedoel je. Wij hoeven pas om 10 uur uit te checken en waren zeker nog niet klaar. Verschrikkelijke accomodatie. Eigenaren onder de vlekken zo ook linnengoed. Ongastvrij

met oudere kinderen, Juni 2011
"Gedateerd en niet gastvrij"
Hans
14-6-2011 Het pension is gedateerd met voorzieningen die niet meer voldoen. Staat van onderhoud is matig. Gastvrijheid laat te wensen over. Sober ontbijt waar geen aandacht aan is besteed. Oud brood geen eitje en verse koffie ontbreekt. Ondanks dat we met z'n vieren waren konden we niet gezamenlijk aan een tafel ontbijten. Kinderen werden apart gezet.

met partner, Aug. 2010
"En weer heerlijk genoten!"
Smits
25-8-2010 Na een paar geweldig mooie opknapbeurten van diverse kamers ( en er komen nog meer veranderingen!) kan ik niet anders dan te hopen weer terug te kunnen keren naar dit gezellig en gastvrij pension!
De kamer waar we sliepen had een nieuwe boxsping ( heerlijk geslapen) mooi nieuw meubilair en een tv met dvd speler!
Het ontbijt - met verse croissantjes - was uitgebreid en gezellig met veel andere gasten

met een groep, Sept. 2009
"Pension Hof van Sluis NOOIT MEER"
familie van Kollenb...
22-9-2009 Zéér onvriendelijke ontvangst. We waren met 8 personen en schrokken echt van de zeer onvriendelijke gastvrouw. Het is niet te begrijpen dat dat pension al zo lang bestaat. Haar moeder kwam daar poetsen en was echt heel aardig !
Wij zaten in het geheel met 16 personen aan het karig ontbijt en iedereen keek zo'n beetje naar elkaar van: "wat vinden jullie er nou van" ?
Tip voor de gastvrouw: doe a.u.b. schone kleren aan want die waren echt vies !
Sorry hoor, maar het was echt zo !!!

"Kei gezellie!"
Smits
2-9-2009 Wij hopen om volgend jaar weer terug te mogen komen ( 3e keer). Dat zegt genoeg lijkt mij! Lieve mensen, simpel, what you see is what you get... Goed toegankelijk voor minder validen, net als ikzelf!

met partner, Aug. 2009
"Nooit meer!!"
Joan
8-8-2009 Dit pension is uit de tijd.
beloofde informatie wordt niet waar gemaakt.
In plaats van een verblijf in het pension werden we bij moeder in het woonhuis in een slaapkamer gestopt.
We hadden 3 nachten geboekt maar na 1 nacht zijn we "gevlucht".

met partner, Juli 2009
"Zeer eenvoudig en aparte eigenaresse"
margot
7-7-2009 liocatie is prima, voorziening erg eenvoudig en oud. De eigenaresse gestresst en onvriendelijk.

"Klein bedrijf maar erg gezellig"
marleen
19-4-2009 aan de kamers moet er wel nog wat aan gebeuren het is niet allemaal sjiek en stijlvol maar wel schoon en knus
doordat het een klein bedrijf is merk je wel dat er aan de persoonlijke aandacht niets onbreekt en de locatie is echt heel makkelijk om lekker te winkelen