Hotel Kom*** in Sint Maartensdijk Nederland beoordelingen 9.3 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.017 bezoekers online
Home > Nederland > Zeeland > Sint Maartensdijk > Hotel Kom***

Beoordelingen Hotel Kom***

30 januari 2012

9,6
het pand uit 1592 en het terras

Hotel Kom scoort een 9,3 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kom***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kom*** in Sint Maartensdijk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Kom*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Hotel Kom*** met andere accommodaties in Sint Maartensdijk.

26 beoordelingen over Kom***

Prima hotel met enthousiaste leiding.
Lars
17-8-2011 Hotel Kom is een bijzonder modern klein hotel achter een oude karakteristieke gevel en wordt gerund door een ontzettend sympathiek en enthousiast stel mensen voor wie het lijkt dat niets hen te veel is! Jammer dat Sint Maartensdijk niet wat levendiger is, dan zou dit hotel zeker 365 dagen per jaar zijn volgeboekt.

Gezellig,sfeervol,karakteristiek
L
7-8-2011 De 2 eigenaren snappen hoe het verblijf moet zijn. Het hotel is zeer sfeervol en gezellig. Het eten is fantastisch.Wat ze doen, doen ze goed. Het straalt rust uit.Je komt volledig tot rust omdat het zo gastvrij is. Je bent echt welKOM

Bijzonder goed, gezellig en gemoedelijk hotel
Fam. van Spijk
13-7-2011 Hotel KOM is bijzonder omdat het een modern en fris maar ook knus en gezellig hotel is waar je heerlijk kunt slapen in zeer goede bedden.
Het heeft het comfort van een hotel maar ook het persoonlijke en kleinschalige gevoel van een leuke en exclusieve B&B.
Wij zijn hier een weekend geweest met 2 kinderen van 7 & 10 jaar waarbij we gebruik hebben gemaakt van de familiekamer. St Maartensdijk is een prima basis voor uitstapjes naar andere leuke plaatsen in Zeeland of voor een fietstocht in de omgeving.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Kom*** bij:

met een groep, Juni 2011
Het was een fantastisch huwelijksweekend
Diana
22-8-2011 Wij hebben ons huwelijksnacht doorgebracht in hotel Kom samen met de familie en vrienden. Wij zijn fantastisch ontvangen, wij voelde er ons erg thuis.
Op de tweede avond wilden wij onverwacht met 25 man blijven eten. De eigenaars hebben speciaal voor ons een menu in elkaar weten te zetten in deze extreem korte tijd.
Het was een top prestatie, iedereen heeft het nog steeds over die avond.
Heel erg bedankt voor een onvergetelijk weekend.
Liefs E & D

Fantastische plek!
Tom en Henny van Ma...
20-6-2011 Hotel "Kom" is een heerlijk hotel. We hebben er 2 nachten gebruik van gemaakt en heerlijk geslapen! Prima bedden dus. Het eten is er ook verrukkelijk, wat al begint bij het ontbijt: voor ieder wat wils! En elke ochtend de vraag: trek in een lekker eitje? Zalig...De eigenaren geven je echt het gevoel dat je welkom bent! Heel gezellig. Een echte aanrader dus, dit hotel.

met vrienden, Mei 2011
Aanrader!
Corina
29-5-2011 Geweldig hotel: mooi gerenoveerd en sfeervol, modern ingericht, frisse strakke kamer, heerlijke badkamer, heerlijke bedden, lekker eten en veel persoonlijke aandacht. Wij voelden ons welkom en hebben genoten van de gastvrijheid.

met partner, 2011
Zo moet een hotel zijn!
Carla
1-5-2011 Een plek waar alles tot in de puntjes verzorgd is en waar over ieder detail is nagedacht.
Van de allerhartelijkste ontvangst door de enthousiaste eigenaar tot de mooie design inrichting van de kamers, van het zonnige terras voor de deur tot het heerlijke ontbijt, service, omgeving, alles klopt.
Absolute aanrader!

met vrienden, Mrt. 2011
Geweldig leuk hotel met fantastische ontvangst!!
Marianne Pfeifle
13-3-2011 Wij hebben een nacht doorgebracht in dit leuke, gezellige hotel. De ontvangst was aller hartelijkst en alles wat tot in de puntjes verzorgd. Fantastische gastheer die ons verwelkomde. Heerlijk gegeten. Mooie kamers. Kan dit hotel iedereen aanraden. Heerlijk rustig hotel en van alle comfort voorzien. Wat ons erg aansprak was de persoonlijke benadering door de eigenaar. We gaan zeker een keer terug.

met partner, Mrt. 2011
Lekker knus en huiselijk
Buist
10-3-2011 Het is niet groot, waardoo je een huiselijk karakter krijgt.

met partner, Nov. 2010
Warm welkom in Hotel 'Kom'!
ywijbrands
16-11-2010 In een prachtig historisch pandje zit een verrassend modern gestyled hotelletje. Nooit eerder werden wij zo vriendelijk en persoonlijk welkom geheten door de eigenaren (en de medewerkers) die het concept 'gastheer zijn' als geen ander begrepen hebben. Het is heerlijk om je meteen zo op je gemak en thuis te voelen!
We hadden de bruidsuite geboekt vanwege de extra grootte en dat stelde ons niet teleur! Een mooie schone kamer, een strakke heerlijke badkamer en superbedden. Van een wijnproeverij op zaterdagavond hebben we, toen we eenmaal naar bed gingen, niets gehoord, niets meer van gemerkt. Het ontbijt was niet groots maar voor ons ruim voldoende. Wat dit hotel voor ons het meest bijzonder maakt is de ontspannen gastvrije sfeer, de kleinschaligheid en de ambiance. En dan is het ook nog een prima uitvalsbasis om Zeeland te verkennen met om de hoek een heerlijk natuur(wandel)gebied. Een absolute aanrader!

9,5

met een groep (1)