18-4-2011
Wij zijn vorig jaar een week naar Resort land en zee geweest.
Het eten, de ligging en het strand was top!
De strandtent (Corazon uit mn hoofd) is echt een aanrader!
Maar het hotel was minder. Bij aankomst was de kamer net schoongemaakt, maar de spinnenraggen hingen nog aan de muur.
De kamers zijn echt heel klein!
De bedden waren ook echt niet fijn! Wij hebben de laatste dag niet geslapen, omdat de veren van het bed zo'n beetje door onze rug heen kwamen.
Ook wilde wij graag een dagje uitslapen, maar dat zat er niet in. De schoonmaak dames waren erg luidruchtig. Wat wij ook miste was een deurhanger. Om aan te geven of je de kamer schoon wilde laten maken ja of nee.
30-8-2010
Het is een dure camping waar weinig vertier geboden wordt.
De plaatsen zijn geweldig mooi en groot.
Voor kleine kinderen is er een mooie speelweide, maar voor pubers is er op de camping niets te beleven.
Ook vond ik het vreemd dat sommige mensen te horen kregen dat ze hun auto op de parkeerplaats moesten zetten, maar dat dat maar voor een beperkte groep gold.
Dit gaf ons het gevoel dat er eerste rangs en tweede rangs gasten waren.
De staat van het sanitair was bijzonder goed en schoon.
Voor wat betreft de camping (ligging en plaats) was het prima alleen de voorzieningen zoals een campingwinkel en een cantine zouden een goede verbetering zijn.
Voor wat betreft de prijs/kwaliteit verhouding vinden wij de camping erg duur.
24-8-2009
Wij hebben al eerder in het hotel geslapen en nu eens een weekendje op de camping geboekt. Onze verwachtingen waren hoog ivm de prijs van €70,- voor 2 dagen met de tent. Helaas konden we onze aangewezen plek al niet snel vinden en vonden we alle plekken erg klein. We hebben uiteindelijk een andere plek gekregen. Gelukkig hadden we een klein tentje bij, anders had het niet gepast. Erg kleine plaatsen. Veel Duitsers op de camping (maakte veel herrie). Sanitair is prima. Natuurlijk wel belachelijk dat je nog 50cent voor de warme douche moet betalen. Eindconclusie: camping is veel te duur voor wat het is. Boek lekker een mini caming in de omgeving. Ligging is wel perfect, je kunt lopend naar het strand.
12-3-2008
Mooie nieuwe camping.
Nog een beetje kaal,het groen moet nog groeien.
19-10-2007
Verder niets meer aan toe te voegen, prima camping op een mooi stukje van Zeeland.