Vakantiepark Schouwen in Renesse Nederland beoordelingen 7.9 | Zoover

welkomstbord

Beoordelingen Vakantiepark Schouwen

Hoogenboomlaan 28, 4325 DJ, Renesse
Vakantiepark Schouwen scoort een 7,9 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Schouwen? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Schouwen in Renesse, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Vakantiepark Schouwen vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Vakantiepark Schouwen met andere accommodaties in Renesse.

16 beoordelingen over Schouwen

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Lekker dicht bij het strand"
jennesbrink@hotmail...
Onderkomens
17-10-2011 Afgelopen weekend hier geweest via veiling. Het is een lekker rustig park waar zeer aardige mensen werken. Het huisje kan inderdaad wat moderner, maar het is ontzettend schoon en dat is toch wat waard. De veranda voor het huisje was heerlijk om van het herfstzonnetje te genieten.
Het strand is ong. 10 min. lopen.

"Gezellig, gastvrij park"
Mevrouw Oudedamme
Onderkomens
17-7-2011 Wij hebben op Vakantiepark Schouwen en erg leuke tijd gehad. Je ziet wel dat er nog veel vernieuwd en veranderd wordt maar ze doen het met een lach en leggen het ook uit als je er interesse in hebt. Je voelt je hier als gast nog een gewaardeerde gast en geen nummer.

Verder ligt het op een leuke lokatie met het strand of het dorpje Renesse op loop of fietsafstand.

We komen hier zeker terug!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Gezellige camping! (ondanks de regen)"
Johan en Quirien
Onderkomens
14-7-2011 Afgelopen week 10 dagen op het park verbleven.
Ondanks het slechte weer, toch naar ons zin gehad, erg gezellig camping.
Personeel blijft vrolijk en geeft goede tips om te doen bij slecht weer.
Kinderen hebben zich weer volop geamuseerd bij de kinderclub. Leuke nieuwe shows, ook voor de ouders!
Gaan zeker in augustus nog een paar dagen terug!

met partner, Sept. 2010
"Mooie plek, huisjes sterk verouderd"
De Bper
Onderkomens
27-10-2010 Het park op zich is prachtig. Wij hadden een huisje gehuurd, dat ook prachtig in de bossen lag, veel privicay rondom. Alleen de inrichting van de huisjes is zeer achterhaald, vooral de badkamer/toilet kan echt niet meer. Douche was vies, wastafel was zeer oud en de WC was nog met een spoelbak boven. Bankstel was gescheurd en keuken en geiser waren ook zeer uit de tijd. Jammer, je betaalt toch veel geld voor een week. Dit is de reden dat wij daar zeker niet terug gaan.

met partner, Juli 2010
"Gezellig ideaal gelegen vakantiepark!"
Emma
Onderkomens
26-1-2011 gastvrije ontvangst en service is top! Huisjes zijn wat gedateerd maar navraag leert dat men bezig is alles te renoveren, enkele huisjes hebben dit al ondergaan.
Ligging tov het dorp Renesse (5 min) en strand (15 min.) is super.
'S ochtends komt de geur van versgebakken broodjes je al tegemoet en er is ook nog eens veel keus!
Ben alleen met partner geweest maar met kinderen is dit park helemaal super! Veel wisselende programma's en ook voor volwassenen hebben ze entertainment in de vorm van shows en thema-avnonden.
Kortom, veelzijdig adres waar we zeker terugkomen!

met partner, 2010
"Gezellig!"
Claudia
Onderkomens
21-7-2010 Gaan al voor het 10e jaar naar vakantiepark schouwen.
Komen er ieder jaar weer helemaal thuis.
Dicht bij het strand en bij het bruisende dorp en bovendien veel leuke dorpjes in de buurt om rond te kijken.
Erg gezellig personeel!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Dit jaar gaan we weer!!"
Sander en Denice
Onderkomens
27-1-2011 We hebben net weer geboekt!
Afgelopen jaar zijn we hier voor de 4e keer geweest. Je ziet het park ieder jaar beter worden. Leuk is dat. Afgelopen jaar is de horeca aangepakt, erg gezellig en lekker geworden.
We komen hier graag met de kinderen, achter het park ligt het strand al, leuke animatie voor de kids, personeel is behulpzaam.

zakelijk, Juni 2010
"Erg fijne plek"
AvdBoogert
Onderkomens
20-6-2010 vakantiepark Schouwen is een plek waar je je direkt thuis voelt.
Heerlijk vlakbij de zee. De vogeltjes fluiten overal.
De sfeer is gemoedelijk. Er hangen geen vervelende bordjes met "dit mag wel en dit mag niet" Je kan er echt tot rust komen en als je actie wil is er ook genoeg te doen. Voor de kinderen zijn er veel activiteiten georganiseerd.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Leuke rustige plek"
Michiel
24-8-2009 Vlak bij het strand, op loop afstand van bruisend Renesse

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Een aanrader"
Familie Uiterlinde
Onderkomens
17-8-2009 Al 4 jaar komen we naar Vakantiepark Schouwen. twee keer op de camping, waar we beide keren een mooie plaats hadden en twee keer in een bungalow waar we ons goed thuis voelen. Er wordt veel voor de kinderen georganiseerd, het personeel
is heel aardig en behulpzaam, leuk winkeltje om 's morgens verse broodjes enz. te halen. Kortom we gaan zeker weer terug.