Vakantiepark Roompot De Soeten Haert***** in Renesse Nederland beoordelingen 7.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.326 bezoekers online
Home > Nederland > Zeeland > Renesse > Vakantiepark Roompot De Soeten Haert*****

Beoordelingen Vakantiepark Roompot De Soeten Haert*****

-2  °C

10 februari 2012

6,3
overzichtje park met speeltuin

Vakantiepark Roompot De Soeten Haert scoort een 7,2 uit 10, op basis van 278 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Roompot De Soeten Haert*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Roompot De Soeten Haert***** in Renesse, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 117 vakantiefoto's van Vakantiepark Roompot De Soeten Haert***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Vakantiepark Roompot De Soeten Haert***** met andere accommodaties in Renesse.

243 beoordelingen over Roompot De Soeten Haert*****

met oudere kinderen, Feb. 2012
De Soeten Haert
Jeanne
7-2-2012 Het park ligt prachtig en alle parken hoeven niet op en top ingericht te zijn voor kleine kinderen. De afstand naar het strand is goed te doen je kunt nu eenmaal niet op het strand zitten met een park, aangezien de duinen er ook voor de veiligheid zijn!!
De slaapkamers en keuken zijn ruim en goed ingericht , het zit gedeelte is summier ingericht met maar 1 zitbank, is erg weinig is voor 7 volwassenen. Ons huisje was netjes schoon.

met partner, Jan. 2012
Dicht bij het strand
HG Visser
Onderkomens
30-1-2012 We zijn hier nu voor de 4de keer in januari om even uit te waaien op het strand.
Het park is niets mis mee omdat we men ons tweeën zijn.
Wat me telkens weer opvalt is dat het niet echt schoon is in de huisjes.
Nu ook weer het servies goed was gewoon smerig en dat hebben we eerst in de vaatwasser gezet.
Dit komt waarschijnlijk doordat je alles schoon achter moet laten.
Ik kan me voor stellen dat er mensen zijn die dan even snel een spoelprogramma draaien omdat ze op tijd het huisje uit moeten en de vaat dan minderschoon weg zetten.
Wat verder erg hinderlijk is, is de verwarmings ketel op de overloop. Telkens als die aanslaat wordt je wakker.
Nu moet ik zeggen dat wij normaak een huisje hebben met slaapkamer beneden.

met vrienden, Jan. 2012
Lekker weekendje weg
Marjolijn Stellingw...
Onderkomens
16-1-2012 Duidelijk een iets nieuwer park want het kwam wat kalig over. De huisjes zijn heerlijk ruim maar erg steriel ingericht. Je hebt alles wat je nodig hebt om een lekker weekendje te hebben maar de sfeer en gezelligheid moet je zelf maken. Met wat waxinelichtjes kwamen we al een eind. Geweldig dicht bij het strand en heerlijk kunnen wandelen. De Zeeuwse kust blijf toch mooier dan wat wij hier in het noorden gewend zijn. Het feit dat het zwembad gesloten was

met jonge kinderen, Jan. 2012
Grappig voor 1 keer...
GJ
9-1-2012 we zijn vaker in een Roompot park geweest, en deze viel tegen:
vies huisje
verschrikkelijk gedateerd huisje
achterstallig onderhoud in het huisje,

Wel leuk was de animaie voor de (kleine) kinderen, verder in de omgeving niet veel te beleven.

met jonge kinderen, Jan. 2012
Mooi park vlak bij het strand
B.
Onderkomens
10-1-2012 leuk en niet te duur voor een weekendje weg. Heerlijk uitgewaaid op het strand van Renesse. Bezoek gebracht aan het vreugdevuur op de 6e was zeer leuk. Neeltje Jans blijft ook een aanrader.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Heerlijk dicht bij de duinen en het strand
pv30
Onderkomens
3-1-2012 We hebben hier een heerlijke vakantie gehad in een mooie bungalow. Dit was een lastminute, dus de prijs was goed. Het park is rustig en kleinschalig. Voor oudere kinderen was er in onze periode geen animatie, maar de zee zo dichtbij heeft toch meer voordelen. We hebben gratis gezwommen in het zwembad in Kamperland, 30 minuten rijden van Renesse.

Goede prijs-kwaliteitverhouding. zeker in laagseiz
Jellien
20-12-2011 In laagseizoen zijn de prijzen heerlijk laag. In het huisje is het belangrijkste aanwezig plus oven en vaatwasser. Het is alleen jammer dat er in een 7-persoons huisje maar 6 zitplaatsen zijn aan de tafel en in de zithoek.

met partner, Dec. 2011
Heerlijke vakantie gehad!!!!
Hilde
Onderkomens
12-12-2011 We hebben echt een heerlijk weekje gehad op dit park!
Alles was netjes verzorgd en zag er super uit!
Wij hadden een 6-persoons huis voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een mooi groot bad, vaatwasser, alles erop en eraan!

Het ligt op loopafstand van het strand, met een gezellig paviljoen.
In de omgeving kun je een dagje naar Zierikzee, Burgh-Haamstede of lekker shoppen in Middelburg!

Er is geen zwembad, maar met je pasje kun je bij een park (iets verderop) lekker gaan zwemmen in een subtropisch zwemparadijs. Deze is iets verouderd, maar zeker wel genieten in bijvoorbeeld een Turks Stoombad!

Wij zijn zelf iets te oud voor Koos Konijn, maar die was zelfs in deze rustige periode's altijd voor de kindjes aanwezig! Top geregeld.

Ik vind dat dit park zeker een hogere score verdiend! Het was zeker de moeite waard, ik en mijn vriend hebben ontzettend genoten.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Prima accomodatie voor een leuke prijs!
Saskia
Onderkomens
7-12-2011 Nadat we geboekt hadden werden we geattendeerd op de reacties op zoover.nl, die verre van positief waren. We hebben hierover contact gehad met het park, omdat we evt nog wilden annuleren. Zij verzekerden ons dat de accomodaties schoon zouden zijn. We hebben de gok maar genomen en zijn afgereisd naar Renesse. Tot onze verbazing was het huisje erg riant (7-pers huisje, Weerterbergen en div Centerparcs huisjes gewend), grote slaapkamers, oven, vaatwasser, wasmachine etc. Ook was het brandschoon. De inrichting is inderdaad wat sober, het park is klein en de speeltuintjes karig, maar voldoende voor een weekendje weg!

Wij zijn zeker tevreden!!

met oudere kinderen, Dec. 2011
Erg leuk park voor familieweekend weg!
Silvana
Onderkomens
6-12-2011 Het park was mooi van opzet en de accomodaties erg groot. ( 7 pers ) maar er pasten bij wijze van spreken nog vele luchtbedden bij, zo groot waren de slaapkamers. alle luxe was aanwezig zoals een vaatwasser en zelfs een wasmachine. voor evt kinderen waren een traphekje en campingbedje beschikbaar. binnen een paar minuten liep je langs het strand of reed je naar een leuke plaats. kortom prima vermaak voor een leuk prijsje!

6,6

met een groep (8)