26-8-2010
Wij zijn net terug van 2 weken op de Julianahoeve. Het is een super camping met mooie, ruime plaatsen. Netjes sanitair ondanks dat de wc binnen wat ouder waren.
Vriendelijk personeel op het hele park. Alles bij de hand. Er is veel te doen voor alle kinderen in welke leeftijdsklasse dan ook. Onze kinderen van 8 en 10 vonden het jammer dat we naar huis gingen. In de omgeving is ook vanalles te doen met goed en minder goed weer. Het is een klein stukje van de zee maar het zwembad is ook super fijn.
24-8-2010
wat een eindeloze camping, een aanrader voor iedereen, en zo schoon. leuke avond animatie, en ook overdag voor de kinderen .perfecte ligging ,vlak bij het strand. het zeskamp met 6 enorme luchtkussens en een d.j was onwijs cool, nog nooit zoiets mee gemaakt, volgend jaar weer
23-8-2010
Wij zijn op de camping geweest met een kleine van 2,5 was echt een aanrader,veel te doen voor de jeugd,mooie veldjes,zeer nette douche en wc,mooi zwembad en lekker dicht bij zee,dus in 1 woord SUPER
19-8-2010
Wij camperen toch regelmatig. Dit keer een caravan gehuurd van een particulier. Is ons erg goed bevallen. Alles zeer netjes. Op de camping zijn wij vriendelijk en netjes ontvangen door de campingpersoneel. Elke dag was er wel iets te doen. Onze kinderen (9+11) willen volgend jaar weer naar de Julianahoeve.