17-5-2012
Camping International is echt super! Het ligt op slechts 500 meter van het strand. Ook in de nabije omgeving 2 leuke en goede restaurants. Voor het centrum van Renesse moet je iets verder maar ook dit is in 15 minuten wandelen te doen. De camping is goed onderhouden, de wasfaciliteiten en wc's worden meerdere malen per dag schoongehouden. 's Avonds is het leuk toeven in de bar welke zich op de camping bevindt. Tevens is er een campingwinkel aanwezig. Perfecte camping op een perfecte locatie. Geen zon om in te liggen, dan lekker uitwaaien met de hond!! (ps. ik was zonder kinderen, maar ook voor kinderen is er een speelhonk en speelveldje)
4-5-2012
Net weer thuis van een weekje Renesse. (kindervakantieweek) Prima camping, leuke activiteit voor de jeugd en ook in de rest van het dorp was veel te doen voor de kids, dus die hebben zich prima vermaakt.
Erg handig dat er een supermarkt op de camping is, 's morgens warme broodjes en de kinderen kunnen er zelf naartoe.
Zag er verder allemaal netjes verzorgd uit, wordt goed bijgehouden. Vlak bij het strand dus wij gaan graag nog eens terug in de zomer (het weer viel helaas een beetje tegen)
3-4-2012
Heel schoon, gezellig aangelegd met mooie bospartijen en struweel.Overal rijkgevulde bloembakken, behulpzame mensen in winkel, receptie, bar en op de camping zelf. Perfect onderhouden sanitair.In de bar gezellige muziek, en een mooi assortiment drankjes. Buiten in een gezellige overdekte ruimte, gelegenheid om een sigaretje op te steken.Spetterhuis vonden onze kleintjes geweldig, kinderdouches op maat gemaakt! Het strand op een paar wandelminuutjes, en heerlijk uit eten bij Zeerust, of zelf kokkerellen met de prima producten van de Spar. Ook een friettent binnen handbereik, evenals gezellige strandtenten.Speeltuin helemaal top! Wij komen heel graag terug!