Hotel Hampshire Hotel Arc Hotel Zeeland*** in Renesse Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Hampshire Hotel Arc Hotel Zeeland***

Hotel Hampshire Hotel Arc Hotel Zeeland*** Renesse

Beoordelingen Hotel Hampshire Hotel Arc Hotel Zeeland***

Vroonweg 35 , 4325 DA, Renesse
Hotel Hampshire Hotel Arc Hotel Zeeland scoort een 7,8 uit 10, op basis van 84 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hampshire Hotel Arc Hotel Zeeland***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hampshire Hotel Arc Hotel Zeeland*** in Renesse, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 91 vakantiefoto's van Hotel Hampshire Hotel Arc Hotel Zeeland*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Hotel Hampshire Hotel Arc Hotel Zeeland*** met andere accommodaties in Renesse.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

74 beoordelingen over Hampshire Hotel Arc Hotel Zeeland***

met partner, Mei 2012
"Goed maar niet bijzonder"
A.v.d.Hoven
21-5-2012 Na veel beoordelingen gelezen te hebben, toch in januari besloten om met de Hemelvaart in dit hotel te overnachten. Mede gezien de ligging en de prijs/kwaliteit verhouding met de overige hotels. Er zijn in dit hotel meerdere soorten hotelkamers. Alleen de hotelkamers boven aan de tuinzijde hebben een ruimere badkamer, met bad, waar je ook in kunt douchen door middel van een douchegordijn. Geen fohn aanwezig! Wel 14 euro toeslag betalen.
Helaas zijn de kamers wel gehorig, maar niet hinderlijk!
Onduidelijk is men bij de receptie met de prijzen over de fietsverhuur.
Bij het inchecken, 5 euro pd/fiets, bij het uitchecken zegt men 7,50, maar op de bon 6,75.
Op de laatste dag hadden wij geen warm water om te douchen, nadat ik het gemeld had, heeft het nog een uurtje geduurd, voordat wij konden douchen. Bij het uitchecken gevraagd om eventuele compensatie (2 dagen) te krijgen voor de fietsverhuur. Geen sprake van!
Minpunt! Dit is voor mij een reden om hier niet meer terug te komen.

met partner, Apr. 2012
"Lekker eten maar zeer kleine kamers"
Sofie Devriendt
9-4-2012 De kamers zijn echt maar klein, met een super kleine badkamer, waar alleen de basis dingen aanwezig zijn. Geen haardroger ofzo. De badkamer mocht voor ons wat groter zijn. Want je kon er niet met twee personen tegelijk in.
Maar je gaat niet op reis om op je kamer te zitten, dus was het niet zo héél erg.

Het eten daarentegen is van een super niveau. Héél lekker! vriendelijke bediening. Toch merk je dat de garnituren wel elke dag hetzelfde zijn.

Als je lekker wilt eten, en de kamer je niets uitmaakt, ben je hier aan het juiste adres.

met vrienden, Apr. 2012
"Hele nacht herrie"
1967
1-5-2012 Geen aanrader. Kleine kamer die naar rook ruikt. Volle asbak op balkon. Maar het allerergste; de hele nacht herrie en geschreeuw vlak achter hotel waar ook een camping ligt van terugkerend uitgaanspubliek. Geen oog dicht gedaan .

met partner, Jan. 2012
"Zeer goede service"
vicky-conny
15-2-2012 Zeer mooi en goed gelegen hotel. Eten is voortreffelijk. Mooie wandelingen te verkrijgen aan receptie. Propere moderne kamer. Met een beetje geluk zie je tijdens de wandeling zeehonden.

met partner, Jan. 2012
"Het kan beter...."
Anke Nap
19-1-2012 Hotel Hampshire in Renesse ligt goed, niet ver van zee, niet ver van het dorp. Het hotel ligt in een woonwijk en vlakbij een camping. Het restaurant is prima, we hebben lekker gegeten. Niet goedkoop, wel kwaliteit. Hotelkamers zijn ruim, bedden zijn goed en schoon. Badkamers zijn gedateerd maar alles zit er in. Kamers mogen onderhand een lik verf hebben. Het toilet was niet schoon, dit werd serieus genomen door de receptie en de schoonmakers zijn terug gekomen. Maar helaas was daarna het toilet nog niet schoon. Volgens de schoonmaker was het roest. Niet dus. De receptie bood de volgende dag haar oprechte excuses aan, maar niet meer dan dat. Het hotel verdient een betere schoonmaakploeg die de tijd krijgt om goed schoon te maken. Dit noemen wij de Franse slag.

met jonge kinderen, 2011
"Leuk standaard hotel"
J. Dauvillier
30-12-2011 Wij zijn hier tijdens de kerst een nacht verbleven. De kamers zijn netjes en basic. Er is bijvoorbeeld geen fohn op de badkamer. Het eten was zeer goed en ook het personeel is erg (kind)vriendelijk. Prijs/kwaliteit verhouding klopt helemaal. Je kunt vanuit het hotel lopend naar de zee maar met 2 kleine kinderen is het net iets te ver.

met partner, Dec. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
marjan
1-1-2012 we hebben hier drie dagen doorgebracht rond oud en nieuw, jammer dat we pas na boeking en betaling hoorden dat het restaurant/bar gesloten was op oudejaarsavond. Personeel vriendelijk, kamers prima in orde, ontbijt ook goed verzorgt, internet werkte ook goed dus geen klagen komen zeker een keer terug. Lijkt ons een prachtige plek in het voorjaar

met partner, Nov. 2011
"Prima plek."
jij_buijs
20-11-2011 Hotel Hampshire ArcHotelZeeland, gelegen op een rustige locatie in Renesse, is een wat ouder hotel met vriendelijk personeel. De kamers zijn netjes en voorzien van een nette badkamer met douche. De toilet bevindt zich in de badkamer.
Wij hadden kamer 119 die zich op de begane grond bevindt. Men komt binnen via het terras waar zich ook twee terrasstoelen bevinden + een tafel. Het ontbijtbuffet is prima. Het diner is uitstekend en het bedienend personeel is goed opgeleid en attent.
Het strand is gelegen op ca. 4 km.

met partner, Nov. 2011
"Nooit meer"
hans
7-11-2011 Geen fijn hotel. Bij de boeking was internet beloofd, deze bleek niet te functioneren. Opmerkingen aan de receptie werden afgewimpeld, door een van de twee receptionisten op het grove af. Zeer gehorig, slecht pre-fab ontbijt.
Uitzicht is er niet, liggen is, ten opzichte van centrum Renesse en strand gunstig.

Geen aanrader, tenzij als zeer goedkope aanbieding.

"Voor herhaling vatbaar"
Jan en Mary
22-9-2011 Hebben het geweldig gehad,
Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
Ontbijt en Diner uitstekend.
Verder niks aan toe te voegen.
Een echte AANRADER!!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende