28-8-2011
Mooie rustige camping ,erg nette en zeer schone chalets .ruime buitenplaats met privacy.
Binnen een paar minuten in het centrum ,en veel leuke plaatsen in de buurt,zeer geslaagde vakantie gehad.
Eigenaars van de camping zeer vriendelijke, enthousiast en behulpzaam.
16-8-2011
We hadden een weekje geboekt, door prive-omstandigheden een paar dagen korter geweest, maar wat was het leuk!
Mooie nette camping, erg rustig en ontzettend goed gelegen, heel dicht bij het centrum (300m) en dicht bij de zee (900m) maar met de gratis bus om de hoek nog makkelijker te bereiken.
Plek voor caravans, bungalows, groep en tenten. We hadden zelf een huisje, het was netjes en van alle gemakken voorzien. De eigenaren waren ook ontzettend aardig! De vergeten babyfoon is een paar dagen na vertrek al per post verstuurd!
Mochten we Zeeland weer gaan bezoeken, dan wordt het zeker weten weer een verblijf op de witte boulevard! EEN AANRADER
Winkelen?? ROtterdam, Antwerpen, Goes, Zierikzee, je bent er zo!
3-8-2011
een kleine camping die je privacy respecteert! Zeer goed gelegen omdat het centrum om de hoek is. Heel dicht bij de natuur die per fiets en lopend goed te bereiken zijn. De familie is zeer attent en gastvrij!