Camping De Wijde Blick (+hotelchalet)***** in Renesse Nederland beoordelingen 9.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 4.868 bezoekers online
Home > Nederland > Zeeland > Renesse > Camping De Wijde Blick (+hotelchalet)*****

Beoordelingen Camping De Wijde Blick (+hotelchalet)*****

30 januari 2012

Heerlijk tussen het groen

Camping De Wijde Blick (+hotelchalet) scoort een 9,1 uit 10, op basis van 85 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Wijde Blick (+hotelchalet)*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Wijde Blick (+hotelchalet)***** in Renesse, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Camping De Wijde Blick (+hotelchalet)***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping De Wijde Blick (+hotelchalet)***** met andere accommodaties in Renesse.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

80 beoordelingen over De Wijde Blick (+hotelchalet)*****

met partner, 2011
Geweldig
familie hulleman
9-10-2011 een prima camping in een erg leuke plaats vriendelijkheid is hier een sluetelwoord wij komen zeker terug op deze camping waar we nu al voor de 5de keer geweest zijn

met jonge kinderen, 2011
Echt een camping voor jonge gezinnen
fam_Droppers
8-10-2011 We zijn met twee kinderen (7 en 2) in juli twee weken met vakantie geweest op De Wijde Blick en we hebben genoten. We hadden een stacaravan en deze zijn prima uitgerust. Voor de kinderen is de camping bijna perfect. Overal zijn speeltuintjes en de animatie is goed verzorgd. Op een fietsafstand van het strand en Reness. Aanrader!!

met jonge kinderen, 2011
Gewoon Goed !!
gezin
1-9-2011 3 weken in augustus op deze camping gestaan, ondanks het weer zeer goed bevallen !!
Sanitair kunnen vele campings een voorbeeld aan geven, schoon schoon echt schoon.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping De Wijde Blick (+hotelcha...

Geweldige camping
fam van der veen
30-8-2011 net terug van 2 weken vakantie, met 2 kinderen ( 2 en 5 jaar) erg erg fijne camping. de caravan was erg schoon, ruim, mooi, gewoon geweldig.
animatie team was super, om 10.00 dansen, spelletjes,knutselen. etc etc
qua lokatie prima om leuke dorpjes te ontdekken, zierikzee bezoeken is een aanrader.
het strand is op fiets afstand.
echt een aanrader!

met oudere kinderen, Aug. 2011
Fantastische plek
koen
23-10-2011 wij zijn 2 weken in augeustus geweest met kinderen van 13 en 11 jaar.Fantastische camping en erg schoon.Super schoonmaak die met regelmaat schoonmaakt de toiletgebouwen.Stonden op veld C. Wel een nat veld wanneer er veel regen valt en heb je de voortent nat. S'nachts bewaking die over het park fiets en de hangjongeren aanspreekt wanneer er teveel lawaai is.Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam,alleen de zoon in het winkeltje en snackbar mag wel iets vriendelijker zijn en beter rekenen.Dichtbij Renesse en op fietsafstand van strand.Supercamping en komen zeker terug!

met jonge kinderen
SUPER SUPER SUPER CAMPING
Van Hassel
14-8-2011 Wij komen hier al ongeveer 10 jaar en elk jaar verbeterd zich weer! de eigenaaren zijn erg aardig overigens al het personeel is aardig!

ECHT EEN AANRADER

Supercamping - heel veel te doen - alles is top!
Robert, Laura en Tj...
25-8-2011 Ontzettende leuke week gehad met kinderen van 6 en 8. Zag ze de hele dag niet, heel veel te doen op animatiegebied. Sanitair superschoon. Bovendien heel mooi aangelegd, autovrije veldjes, enorme variatie in beplanting. Veel bedrijven noemen zich een park, maar WB maakt het ook waar. Alles klopt. Als nadeel zou je kunnen zien dat er alleen een buitenzwembad is, maar wij zien dat in de zomer juist als voordeel. Wel jammer dat het springkussen kapot was de 2e week als gevolg van vandalisme.

Heerlijke vakantie gehad ondanks de regen
JoenenNien
4-2-2012 Evenals vorig jaar weer 2 weken gecampeerd op camping de Wijde Blick. Het weer was vrij slecht maar we hebben ons prima vermaakt! het animatieteam is erg leuk, er zijn heel veel leuke speeltuintjes verspreid over de camping, het zwembad is klein (zeker met goed weer) maar onze jongens konden zich er prima vermaken en het eten in het restaurant is prima. En complimenten voor de (Poolse) schoonmakers van het sanitair gebouw, het was zo mogelijk nog schoner dan vorig jaar. Enige nadeel was dat onze tent op het laagste punt op het veld stond en we daarom na iedere regenbui in een modderpoel stonden. Alhoewel het eigenlijk niet mag hebben we een geul om onze tent heengegraven.

Fantastisch, nu voor de tweede keer
René verhoef
31-7-2011 Wij hadden een tent en stonden op veld ganzenbloem.

Gr. Fam. Verhoef

Verzorgd en mooie locatie
eenaapjeheefteen
17-11-2011 Een nette camping met vriendelijk personeel en een verzorgde uitstraling. De plaatsen (tenminste waar wij stonden) waren niet heel erg ruim; op veel veldjes was dat echter prima.
We kozen deze camping mede door zijn hoge waardering maar deze vind ik zelf wel aan de hoge kant. Ookal is er weinig aan te merken , ik vond het ook een wat saaie camping. Maar dat is persoonlijk en zal ook met het slechte weer te maken hebben gehad. In elk geval is de locatie erg goed en de kinderen hebben zich goed vermaakt. Maar volgend jaar zoeken we toch een wat minder strakke camping.
Nog 1 opmerking; wij stonden dicht bij de speeltuin, we hadden er savonds wel eens genoeg van dat of de animatie of de spelende kids (oudere jeugd die in de familieschommels hing) erg lang doorging, soms wel tot 23.00. Onze kleintjes konden hierdoor niet goed slapen... (sorry als ik overkom als een bejaarde 8-))

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende