5-10-2011
Al 2 x geweest met een klein tentje, maar ook dan krijg je een prachtige ruime plek, waar ook de auto kan staan. Sanitair is superschoon. Ligging centrum Renesse en tegenover het transferium, dus kun je de bus gratis pakken naar het strand. Alleen maar positief.
19-6-2011
De camping ligt super, we waren er voor concert at sea, ondanks de vele mensen
toiletgebouw super schoon en vriendelijke personeel aan de receptie en winkel
22-6-2011
Camping is niet het juiste woord meer voor dit heerlijke vakantiepark, waar rust, ruimte, groen en vriendelijkheid van medewerkers volop aanwezig zijn. Perfect verzorgde accomodaties, die wij op maar weinig campings in binnen en buitenland hebben gezien . Ideaal gelegen om naar het gezellige centrum en de mooie duinen en stranden te lopen. Omgeving is prachtig met mooie natuurgebieden en leuke strandpaviljoens.
Zeker aan te bevelen zijn de luxe chalets met ruime plaats. Huurprijs zeer redelijk.
17-1-2012
het was erg gezellig. de waarding in het algemeen is alles wat ik heb ingevuld en daar het gemiddelde van. de ligging is prima vlak bij het strand. de prijs was niet hoog en de kwaliteit was goed voor de prijs. alles was erg fris dus het sanitair ook. de eetgelegenheden waren ook goed je kon op veel plekken eten. het was erg kindvriendelijk want er werden veel activiteiten georganiseerd.