Hotel Randduin*** in Oostkapelle Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Hotel Randduin*** Oostkapelle

Beoordelingen Hotel Randduin***

Duinbeekseweg 24, 4356 CE, Oostkapelle
Hotel Randduin scoort een 9,0 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Randduin***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Randduin*** in Oostkapelle, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Randduin*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Hotel Randduin*** met andere accommodaties in Oostkapelle.

19 beoordelingen over Randduin***

9,7
met partner, Okt. 2011
"Prachtige ligging !"
L & MCL
17-10-2011 Het hotel is zeer goed gelegen aan de rand van het bos. De hoteluitbaters zijn uiterst vriendelijk. Alles is zeer proper en netjes. Wij gaan zeker bij een eerste gelegenheid terug.

met partner, Apr. 2011
"TOP LOKATIE"
anspeterse
26-4-2011 Wat een heerlijke plek. Zowel de eigenaar als het personeel zeer vriendelijk en attent.

met partner, Juli 2010
"Prima, rustig gelegen hotel. Absolute aanrader!"
G. Heinsbroek
31-7-2010 Prima hotel. Zeer vriendelijke, gastvrije eigenaars. Goed verzorgd ontbijt.
Helaas (voor ons) ietwat weke bedden, en de mogelijkheid om thee of koffie te zetten ontbrak in onze kamer. Een koelkastje was wel aanwezig.
Uitstekende ligging naast bos, en vlakbij duinen en (rustig en schoon) strand. Veel wandel- en fietsmogelijkheden.
Een ABSOLUTE aanrader!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Randduin*** bij:

met partner, Juli 2010
"Een Oase"
H.Voskuijl
12-7-2010 Voelden ons meteen thuis.Prachtige ligging,mooie tuin,heerlijk ontbijt,
goede fietsenstalling,goede bedden.Kortom,ervaar het zelf.

met vrienden, Nov. 2009
"Absolute aanrader!"
Ilja van den Buys
15-11-2009 Net met een vriendin een weekend in Hotel Randduin geweest. We hadden een studio (met keukentje dus). Ruime kamer, mooie badkamer en alles schoon en verzorgd. Bijzonder vriendelijke mensen en een fantastisch ontbijt met lekkere verse producten. Dichtbij het strand en bos. Middelburg en Domburg ook snel te bereiken. Ik kan het iedereen aanraden en kom zeker nog eens terug!

alleenreizend, Juni 2009
"UItstekend verblijf in Hotel Randduin."
L.J.Ebens
26-6-2009 Ik heb in Hotel Randduin een uitstekende midweek gehad, de nieuwe eigenaren hebben een uitstekend hotel gekocht tegen het bos aan met even verderop een mooi strand waarin je uitgebreid kunt vertoeven / lopen. Ook het het dorp Oostkappelle is zeer dichhtbij gelegen, met op 4 km afstand het grotere Domburg.
Ook met een fiets ( te huren bij het hotel ) kun je uitstekend de omgeving verkennen.
Zoals gezegd een uitstekend hotel met vriendelijke eigenaren en dito bediening
Ga zo door, ook met de geplande uitbreiding / mogelijkheden van dit hotel.
Tot volgend jaar.

Bert Ebens - Leek ( Gr )

met jonge kinderen, Juni 2009
"Absolute aanrader"
Familie Bosma
7-6-2009 Zeer gastvrij ontvangen, attente bediening, heerlijk ontbijt met vers gebakken brood!

met partner, Apr. 2009
"Mooie ligging"
Fam. Mertens
17-5-2009 We zijn op 23 en 24 april hier geweest en hebben het prima naar ons zin gehad. Ruime kamer, goede douche gelegenheid. Door de nieuwe eigenaren, vriendelijk en gastvrij ontvangen. Mooie ligging van het Hotel. Goed en gratis parkeren. Fietsen gehuurd bij het Hotel en fijn gefietst zowel in de bossen en langs het strand. Met het mooie weer ook nog in de tuin gezeten van het Hotel.Voor herhaling vatbaar.
Fam. Mertens

met partner, Jan. 2009
"RUSTIG GELEGEN HOTEL EN TOCH STRAND"
wa duinkerken
7-2-2009 hotel de randduin vind ik zeer gezellig aan de rand van het bos en slechts 10 minuten van het strand. Fijne omgeving in een goed en gemoedelijk hotel. Mooie en gezellige inrichting en fijne kamers.

"Aanrader"
C. Merkelbach
19-10-2008 Geweldig Hotel! Perfecte ligging, fijne royale kamer met keukentje. Sanitair voldoet perfect. 5 min. wandelen door prachtig bos en dan aan de zee. Veel privacy ondanks totale bezetting. In een woord GEWELDIG een aanrader. Wij komen zeker terug.