Camping Minicamping Kalfhoek in Oostkapelle Nederland beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Camping Minicamping Kalfhoek

9,5

tioletgebouwen zijn verwarmd

Beoordelingen Camping Minicamping Kalfhoek

Kalfhoekseweg 3, 4356 RK, Oostkapelle
Camping Minicamping Kalfhoek scoort een 9,4 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Minicamping Kalfhoek? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Minicamping Kalfhoek in Oostkapelle, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Camping Minicamping Kalfhoek vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Minicamping Kalfhoek met andere accommodaties in Oostkapelle.

16 beoordelingen over Minicamping Kalfhoek

9,5
met jonge kinderen, Okt. 2011
"In 1 woord fantastisch"
mar-ine
19-11-2011 Heerlijk een weekje gestaan. Zelfs m'n schoonouders kwamen van een roompot-camping naar hier. Zelf heb ik gewerkt en alleen in de avond hier geweest.
Nogmaals fantastisch.
Zou zo weer gaan.

mar-ine

"Prima camping, heel geschikt voor kinderen"
Bresser
26-8-2011 Fijne mini camping, alles goed verzorgd en voor de kinderen voldoende speelgelegenheid, zowel binnen als buiten. Gastvrije familie.
Wat wel opviel was de grote hoeveelheid kampeerders die er al jaren kwamen waardoor er een ons-kent-ons sfeertje hing.

met jonge kinderen, 2011
"Geweldig!!"
Marieke
7-8-2011 Al enkele jaren komen wij op deze camping met ons gezin en 2 honden.
De camping ligt perfect en iedereen heeft wel een favoriet plekje om te staan. Alles is keurig onderhouden, van de wc's tot de douches, en het gras en de diertjes. Het is altijd weer een genot om hier te komen. De familie Wattel en ook Peter worden dit jaar weer bedankt voor echt een paar heerlijke weken!!
Oja en eetgelegenheid...de zoon met zijn skelter die pruimen komt brengen en heerlijke komkommers en mocht je uit eten willen heeft de familie Wattel altijd wel een goeie tip!

met oudere kinderen, 2011
"Bijzonder mooie SVR camping!"
Wim Serno
27-7-2011 in de meivakantie 2011 een paar dagen hier gestaan; wat een rust!
aardige en betrokken campingeigenaren - kwamen op Moederdag presemtjes rondbrengen met het gezin!
familie Wattel: ga zo door, jullie hebben een bijzonder mooie camping met uitstekend verzorgd sanitair!
ook de jeugd werd niet vergeten: zo konden ze onder meer 's avonds broodjes worst en mars mellow boven de vuurkorf bakken!

"Sfeervolle minicamping met ruime plaatsen"
Suzanne Koster
25-1-2012 Fantastische camping met een erg aardige betrokken en toegankelijke eigenaren. Goede sfeer. We komen voor de 6e keer dit jaar. Voor een gezin met kinderen uitstekend als je van rust en kleinschalige campings houdt zonder animatie en zwembad. Activiteiten als het jaarlijkse kampvuur altijd gezellig.

"Geweldig leuke camping in een mooie omgeving"
Fam. van de Poel
7-8-2011 Wij hebben een weekje op deze camping gestaan, maar dat was echt te kort. Helaas waren ze al volgeboekt, maar dat is natuurlijk ook een heel goed teken. De camping is voorzien van alle voorzieningen die je nodig hebt. De kinderen (welke leeftijd dan ook) komen hier absoluut niks te kort! Het sanitair is super goed voor elkaar en ook het gratis gebruik van wasmachine en droger is top! Wij hebben hier een super vakantie gehad. Bedankt familie Wattel!

met partner, 2011
campingleiding

met partner, 2010
"Geweldig"
Loes Knoben
22-8-2010 Deze camping is geweldig. Goede sfeer en fijne mensen.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Mooi en lekker om hier je vakantie door te brengen"
r. van ekeris
25-6-2011 Mooi dicht bij het strand,lekker om te fietsen en zaken te ondernemen.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Fantastische plek"
Familie van der slu...
26-7-2010 Camping Kalfhoek verdient jullie certificaat ten volle.
Een echte 5-sterren mini camping.
Wij zijn nog nooit zo uitgerust van vakantie terug gekomen, en dit komt ook mede door de uitmuntende wasgelegenheid (3 wasmachine's en 2 wasdrogers) dus voor mij als moeder lekker zonder vieze was naar huis.
Voor de kinderen hele fijne speelgelegenheden zowel binnen als buiten en bij het sanitair is aan alles gedacht. Gezinsdouche, kinderwastafels en toiletten etc.
Volgend jaar weer als we een plekje kunnen bemachtigen.
Voor de familie Wattel alle lof en complimenten.