26-8-2011
Fijne mini camping, alles goed verzorgd en voor de kinderen voldoende speelgelegenheid, zowel binnen als buiten. Gastvrije familie.
Wat wel opviel was de grote hoeveelheid kampeerders die er al jaren kwamen waardoor er een ons-kent-ons sfeertje hing.
7-8-2011
Al enkele jaren komen wij op deze camping met ons gezin en 2 honden.
De camping ligt perfect en iedereen heeft wel een favoriet plekje om te staan. Alles is keurig onderhouden, van de wc's tot de douches, en het gras en de diertjes. Het is altijd weer een genot om hier te komen. De familie Wattel en ook Peter worden dit jaar weer bedankt voor echt een paar heerlijke weken!!
Oja en eetgelegenheid...de zoon met zijn skelter die pruimen komt brengen en heerlijke komkommers en mocht je uit eten willen heeft de familie Wattel altijd wel een goeie tip!
27-7-2011
in de meivakantie 2011 een paar dagen hier gestaan; wat een rust!
aardige en betrokken campingeigenaren - kwamen op Moederdag presemtjes rondbrengen met het gezin!
familie Wattel: ga zo door, jullie hebben een bijzonder mooie camping met uitstekend verzorgd sanitair!
ook de jeugd werd niet vergeten: zo konden ze onder meer 's avonds broodjes worst en mars mellow boven de vuurkorf bakken!
25-1-2012
Fantastische camping met een erg aardige betrokken en toegankelijke eigenaren. Goede sfeer. We komen voor de 6e keer dit jaar. Voor een gezin met kinderen uitstekend als je van rust en kleinschalige campings houdt zonder animatie en zwembad. Activiteiten als het jaarlijkse kampvuur altijd gezellig.