Hotel Irene** in Oostkapelle Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Hotel Irene** Oostkapelle

Beoordelingen Hotel Irene**

Oude Domburgseweg 26, 4356 CC, Oostkapelle
Hotel Irene scoort een 9,0 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Irene**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Irene** in Oostkapelle, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Irene** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Hotel Irene** met andere accommodaties in Oostkapelle.

10 beoordelingen over Irene**

9,7
met partner, Juli 2010
"Prijs/kwaliteit DIK IN ORDE."
Eddy
21-7-2010 Schitterend ontvangen met gratis drankje. Kamer (nr 27) volledig in orde. Goede bedden, televisietoestel aanwezig en ruime badkamer. Kamer is wel net boven hotelingang gelegen wat lawaai kan veroorzaken. Uitstekend ontbijt en vriendelijke eigenaar. We komen zeker nog terug.

met partner, Juli 2010
"Geweldig"
jeannette Copal
6-7-2010 Vriendelijk personeel en eigenaar. Ze willen het iedereen naar de zin maken, je voelt je meteen welkom. Prima ontbijt, goede bedden en fijne douche.
Waarom maar 2 sterren? We zijn wel eens in 4 sterren hotels geweest die slechter waren.
Genoeg lof, anders kunnen we zelf niet meer terecht. We komen zeker terug.

"Een topper zeker doen."
linda hauwert
12-9-2009 Goed hotel,kamers ruim schoon,
Ontbijt zeer goed alles aanwezig.
Fietsen te huur, dicht bij bos zee, en centrum.
De moeite waard, ga zeker terug.
Personeel vriendelijk alles is mogelijk.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Irene** bij:

met partner, Sept. 2008
"Zeer goed en goede ligging zeker een aanrader"
linda hauwert
12-9-2009 zeer goed hotel,goede ligging,vriendelijk personeel.
Fietsen te huur. eten was zeer goed.
Kamers ruim buiten heerlijke zitjes.
kortom een hotel om aan te bevelen,
wij komen zeker terug.

met een groep, Aug. 2008
"Buitengewoon GEWELDIG"
Fietsgroep Kvlv Koe...
5-9-2008 We zijn met een groep van 13 vrouwen gaan fietsen in zeeland en 4 dagen in hotel Irene geweest. de hele groep was heeeeeeeeeeeeeel tevreden zodat we volgend jaar zeker terug komen.
Mooie kamers,alles proper, uitgebreid ontbijt en 's avonds een heerlijk buffet.

met partner, Aug. 2008
"Vriendelijk, netjes, goedkoop!"
Smits
24-8-2008 Wij boekten dit hotel last minute. Er was nog een kamer met douche/toilet op de gang voor 25 euro p.p.p.n. inclusief ontbijtbuffet. We hadden onze twijfels omdat het zo goedkoop was, maar het was werkelijk heel erg goed. De ontvangst was vriendelijk, de kamer en de douche en toilet (te delen met nog maar 1 andere kamer) waren schoon en netjes en het ontbijtbuffet was heel uitgebreid en lekker. De ligging is mooi en er is een leuke speeltuin met grote trampoline, klimrek, schommel, wip, glijbaan. Echt een aanrader!

met partner, 2008
"Erg leuk"
fam van h
15-7-2010 ontzettend lekker ontbijt
alleen bedden iets minder
verder wel gezellig

Peter en Madeleine ...
11-9-2007 Zeer goed hotel. Gunstige ligging. Heel uitgebreid ontbijt.
De kamers zijn mooi, ruim en heel schoon. Fijne badkamer. Alleen de bovenkamers hebben een te klein balkon. Je kunt er niet met 2 personen zitten.

met partner, Sept. 2007
Schrooten
7-9-2007 Leuk, schoon, rustig en eenvoudig hotel. Een goede uitvalsbasis om Walcheren te gaan verkennen. Voor deze prijs een echte topper! De ligging tussen Oostkapelle en het strand is heerlijk rustig. De wandeling naar het strand kost zo'n 20 minuten deels door het bos. Wij hebben hier 's morgens ontbeten en dit was gewoon goed, voor ieder wat wils. Als je geen luxedier bent, is dit hotel een aanrader!

Marjan de Bruin
12-6-2007 Gezellig hotel, rustige en goede ligging net buiten het dorp (5 minuten lopen). 5 Minuten lopen van het bos en 10 minuten lopen van het strand. Buiten op het terrein veel speelgelegenheid voor kinderen.
Mooie kamers, heel uitgebreid ontbijtbuffet en avondeten (indien HP) ook in een uitgebreide buffetvorm.
Fietsen huren is mogelijk en goedkoper dan in het dorp bij de fietsenmaker.
TV/DVD speler op de kamer en elke kamer heeft een eigen zitje op balkon/terras.
Vergeleken met hotels in de buurt is dit één van de goedkopere hotels maar zeker met een goede kwaliteit.