Camping In De Bongerd***** in Oostkapelle Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.909 bezoekers online
Home > Nederland > Zeeland > Oostkapelle > Camping In De Bongerd*****

Beoordelingen Camping In De Bongerd*****

-4  °C

4 februari 2012

9,5
fijn voor kinderen

Camping In De Bongerd scoort een 9,0 uit 10, op basis van 115 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping In De Bongerd*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping In De Bongerd***** in Oostkapelle, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 36 vakantiefoto's van Camping In De Bongerd***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping In De Bongerd***** met andere accommodaties in Oostkapelle.

105 beoordelingen over In De Bongerd*****

Geweldige camping
Fam Cockx
12-1-2012 Ik heb net weer gereserveerd na een zeer goed bevallen twee weken op deze camping.
Wij gaan zeker weer voor het nieuwe gedeelte,was wegens een natte tweede week wel minder droog te houden in de voortent.
Maar de gratis te lenen vlonders was dat probleem ook weer snel opgelost.
Overgens niets dan lof voor de beheerders voor de snelle en goede hulp.
Prive sanitair was geweldig en de kinderen(7 en 9) hadden het prima naar hun zin.
Goed entertainment team maar ook goede speeltuin.
Als ik dan toch moet klagen mag er in de toekomst een wat groter zwembad mogen komen.
Hopenlijk komende zomer beter weer om weer twee weken te genieten op deze camping.
Tot van de zomer!!
Groeten Fam Cockx

Nooit meer
nooit meer naar de ...
10-1-2012 wat een aanfluiting was dat. in de zomer van 2011 zouden we voor 2 weken naar de camping gaan. na ruim een week zijn we van ellende weg gegaan. we stonden op het nieuwe gedeelte. en we hadden veel regen. het was een grote modderpoel. en stinken dat wil je niet weten. een groot drama. zeer slechte camping winkel of eigenlijk geen camping winkel alleen brood. met kinderen boven de 6 zal ik echt niet gaan. klein zwembad en de rest gericht op kleine kinderen. ook geen enthousiast animatieteam. blij als ze klaar waren. duur internet receptie weinig open. eten in het restaurant doe je ook maar een keer stelt niet veel voor.. voor ons e4cht nooit meer de bongerd zonde van je tijd en geld

Fantastische vakantie gehad!
Ilse
9-1-2012 In mei 2011 hebben we een week op deze geweldige camping gestaan. We hebben enorm veel geluk gehad met het weer, maar los daarvan is het ook een prachtige camping! Keurig onderhouden, veel groen, leuke speelveldjes voor de kinderen, prima zwembad, uitstekend sanitair en bijzonder vriendelijk personeel. Er heerst een hele goede sfeer. Wij hebben weer geboekt voor de meivakantie in 2012! Zeeland is en blijft geweldig!

met jonge kinderen, Okt. 2011
Prima camping
mmmiek
31-10-2011 Wij zijn een week in de herfstvakantie geweest. We hadden een mooie plek op het nieuwe gedeelte van de camping. Eén dag regen gehad en dat leverde direct problemen op voor de staanplaats. Modder voor de deur. Gelukkig konden we een paar vloertegels lenen zodat niet de hele voortent onder de modder kwam.
Geweldige speelmogelijkheden voor de kids. Zwembad te klein voor de grootte van de camping. Een paar gasten maken het al vol en vies. Animatie vooral op Duitse gasten gericht. Openingstijden van de receptie zijn niet klantvriendelijk. Wifi duur: €9,00 voor 5 uur.

Fijne camping
f
31-8-2011 aug. 2 weken geboekt op deze camping. Grote ruime Plaats met prima prive sanitair. Eerste week mooi weer, Speeltuin voor onze tent was ideaal, konden we onze 2 jongste goed in de gaten houden. Maar ook onze kinderen van 7 en 9 jaar hebben zich goed vermaakt in de vele speeltuintjes. Het zwembad was wat aan de kleine kant, maar voor een uurtje zwemmen prima.Helaas de 2e week erg veel regen. Omdat de grond de hoeveeheid regenwater niet kon verwerken hadden we binnen de kortste keren water in de voortent staan. De combinatie koeimest geur en drassige ondervloer zorgde ervoor dat we alleen nog maar in de caravan konden zitten of buiten op de kampeerplek. Later hoorden we van andere campinggasten die met hetzelfde probleem zaten, dat er vloerplaten geleend kunnen worden bij de receptie.Dat hadden ze beter van te voren kunnen aangeven. Wij zijn eerder vertrokken.Een tractor heeft ons uit de drekgetrokken! Strand is op fietsafstand en mooie fietsomgeving. Animatie camping viel wat tegen.

met jonge kinderen, 2011
Beetje tegenvaller
Jong gezin
29-8-2011 Voordat we de vakantie hadden geboekt, hadden we op Zoover de recenties bekeken van deze camping. We hadden deze camping speciaal geboekt, omdat het geschikt was voor jonge kinderen. Of het nou kwam, omdat we in het naseizoen zaten, of doordat het weer wat slechter was... ik vond het toch een beetje een tegenvaller.

Over de camping zelf hebben we beslist geen klagen. Het is netjes en er zijn leuke speeltuintjes. Ook de eigenaren zijn vriendelijk en hebben hart voor hun bedrijf.
Echter de animatie was diepbedroefd. 2 meiden die de liedjes zelf niet eens kenden. Als er een drupje regen viel, hadden ze weer een reden om te stoppen. Kinderen meenemen naar de spelletjes liever niet dan wel. Ik zou ze echt adviseren eens naar het concept van Campingkids of Aartje Twinkel te kijken.
Het zwembad viel ook wat tegen. Ik wist dat het niet groot was, maar als je er dan een stroming in zet dan valt er helemaal niet meer in te zwemmen. Het stond veel te sterk.
We zijn eerder weggegaan. Helaas...

Mooie omgeving
jaap
4-9-2011 netjes en vriendlelijke personeel elke dag verse broodjes en de dorp erg gezellig en verder een mooie omgeving voor uitstapjes en dicht bij het strand,kortom een prima vakansie

Camping in de Bongert
fam Dammer
4-9-2011 Erg leuke vakantie gehad in een pipowagen op een prachtige camping dicht bij zee en leuke dorpjes met heel veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes ,en op de camping was de voetbalkooi een groot succes. Kortom een top vakantie

alleenreizend, Aug. 2011
Gezellige camping
Bep
23-8-2011 Leuke camping met goed verzorgd sanitair.
Wij gaan zeker nog eens terug.

met jonge kinderen, 2011
Mooie camping
Norbert
9-8-2011 Camping In De Bongerd is zijn 4 sterren zeker waard. Goede ontvangst, ruime plekken en mooi sanitair. Zijn hier in mei 2011 geweest. Omgeving is leuk, strand dichtbij en goed op de fiets te doen. Camping wordt uitgebreid plekken met privé sanitair zien er groot en mooi uit. Wie weet volgend jaar weer.

9,5

alleenreizend (1)