Camping De Pekelinge***** in Oostkapelle Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

speelveldje tussen de tenten

Beoordelingen Camping De Pekelinge*****

Landmetersweg 1, 4356 RE, Oostkapelle
Camping De Pekelinge scoort een 8,5 uit 10, op basis van 127 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Pekelinge*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Pekelinge***** in Oostkapelle, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 83 vakantiefoto's van Camping De Pekelinge***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping De Pekelinge***** met andere accommodaties in Oostkapelle.

114 beoordelingen over De Pekelinge*****

met jonge kinderen, Mei 2012
"Superleuke camping !!!"
sandravandenbrink
20-5-2012 Superleuke camping ! Heerlijke week gehad in ee chalet , netjes en mooi school, op een mooi veldje met speeltuintje voor de kids, Zwembad is heerlijk! goede temperatuur, leuk voor de kinderen, goed overzichtelijk, mooi schoon allemaal. Heerlijk indoor speeltuin.
Dicht bij strand. We komen zeker weer terug !

met jonge kinderen, Mei 2012
"Heerlijk, schoon, prachtige omgeving (lodge)"
Bjorn van Beek
12-5-2012 Een lang weekend in het voorjaar op de gezellig, zeer kindvriendelijke camping De Pekelinge. Van alle gemakken voorzien, speeltuintje voor de deur, leuk zwembad voor werkelijk alle leeftijden en mooie speeltuintjes.
Eten is een niveau stadshap, lekker maar niet heel bijzonder of apart.
Wel aparte wijnkaart, das fijn.

Lodges zijn schoon, gezellig, compleet ingericht, met mooi houten meubuilair voor buiten. De bedden zijn erg krap (twijfelaar als 2persoonsbed) en staan ingebouwd dus voor twee lange mensen wel erg krap.

Supermarkt op camping is klein maar compleet. Je kunt fietsen huren, skelters. Kortom, alle iingredienten voor een fijne vakantie.

Domburg is vlakbij, heel gezellig stadje met genoeg te doen bij goed of minder goed weer.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Prima maar miste sfeer"
JM
4-5-2012 De camping is goed verzorgd maar er waren veel chaletjes en caravans.
Dit vind ik zelf wat minder.Wij zaten in een lodge.Het was zeer schoon bij binnenkomst.Maar er zaten geen comfortabele stoelen in.Ook was de badkamer erg smal.Wel een goed punt bed met lattenbodem,jammer alleen dat de één over de ander heen moest kruipen om naar de wc te kunnen gaan.Het eten in het restaurant was minder.Patat was erg vet de pizza was ook niet smakelijk.Verder weinig variatie qua maaltijden.Leuk zwembad met glijbaan en binnenspeeltuin.
Al met al prima camping alleen onze voorkeur gaat uit naar kleinschaligheid en meer groen op de camping.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping De Pekelinge***** bij:

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Slechte caravans en service"
H. Heuvelsland
2-5-2012 We zijn afgelopen week op de Pekelinge geweest in een stacaravan. De vakantie viel dit keer tegen. De caravan was klein en niet geschikt voor het koude weer dit voorjaar door luchtgaten in de bodem. Omdat de matrassen langer waren dan het bed zijn mijn dochter en ik hard gevallen. Ik heb na een week nog steeds last van een verrekte spier in mijn rug. Het ergste is dat de camping wel begrip toonde, maar niets deed om ons tegemoet te komen voor het ongemak. Wij zeggen, niet doen. We zijn een aantal keren met plezier bij de Pekelinge geweest, maar dit valt ons vies tegen. Er zijn vast wel andere mooie plekken op Walcheren met betere caravans en een mensgerichtere service.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Goed vertoeven in de herfst!"
Eric
26-10-2011 We verbleven in een gehuurde sta-caravan via touroperator, Prima caravan maar de bedden, matras en lattenbodem een drama.

De camping is zeer kindvriendelijk ondanks dat het erg stil was op de camping ging het animatieteam gewoon door! hulde.

De ligging van de camping is goed te noemen, veel vertier te vinden in de nabijheid van de camping.
Het zwembad was overdekt en lekker van temperatuur (lucht en water)

Het cafe/restaurant is prima, lekker eten en op z'n tijd een biertje aardige bediening die ook in je geintresseerd is.

Wat ons betreft vinden wij het zeker voor herhaling vatbaar!

met jonge kinderen, 2011
"Treurnis....."
P. Zeeuw
25-9-2011 Tsja, leuke camping hoor, alleen wat de eigenaren/beheerders en overig "managers" mankeert? Een 'goedemorgen', hallo, of een simpele glimlach kan er in Oostkapelle simpelweg niet vanaf. Je krijgt het gevoel alsof je ze iets hebt aangedaan. Als meerjarige bezoekers is voor ons de lol er echt af en we horen dit van bijna alle vaste campinggasten. Tsja 'je moet er boven staan wordt er tegen ons gezegd, maar dat kan toch niet. Je verwacht toch als gast behandeld te worden en niet als 'last'?? Onbegrijpelijk en erg bepalend voor de sfeer op de camping jammer Génoeg. Totale desintresse voor hun gasten. Behalve het restaurant, maar dat wordt uitgebaat door een derde, en die weet wel hoe het werkt. Jammer, jammer, jammer, maar van ons geen positieve decentie voor de Pekelinge.......
Oh ja, zuurpruimen zijn wij dus absoluut niet, alleen dat zou je hier wel worden.......

"Prachtige, mooi aangelegde camping vlak bij zee"
Sandra
4-9-2011 Camping de pekelinge is een hele leuke camping voor de kleintjes, zwembad, gezellig schoon en netjes. Huur acc. ook prima in orde. In het restaurant heerlijk gegeten, prima en vriendelijke bediening! Camping is zeker voor herhaling vatbaar!

"Leuke gezinscamping"
Bilent
25-8-2011 De Pekelinge is een mooie camping op kleine (fiets) afstand van zee. De camping is zeer geschikt voor kinderen van de basisschool. Leuk overzichtelijk zwembad welke overkapt kan worden. De buiten waterspeelplaats is leuk aangelegd. Zowel het sportveld, pannaveld, airtrampoline zijn ruime opgezet. Sanitair netjes.
Wij hebben veel regen gehad, dus jammer genoeg kregen wij natte voeten in de voortent. Je kunt overigens via de camping pallets huren om in je voortent te leggen (dit wisten wij pas nadat wij de voortent hadden staan, wel aan te raden ivm kleigrond).

met jonge kinderen, 2011
"Leuk voor hele familie van 0 tot"
moeke
23-8-2011 Mooie camping helaas wel hoge hegggen op bepaalde plekken waardoor je tegen een bos loert of je niet je kids in de gaten kan houden in bepaaldespeeltuintjes. Zwembad in hoogsei. met slech weer te klein. En de snackcorner stond onkundig personeel. Als je op overdekt terras waat wilt drinken duurt de bediening oo kveel te lang (per tafel wordt er bestelling afgewerkt)los van dat er geen menukaart op tafel staat.. Dus wat je krijgen kunt? Verder is de camping mooi, verzorgd , goed onderhouden en op sommige plekken kan je ech zonder die pallets hoor. Buiten ggoed Pekelingen a/d overkant v/d weg is mooi wandelen, strand en dorp zijn dicht bij.

"Hele leuke camping!"
Familie Raven
21-11-2011 Wij zijn hier afgelopen zomer een week geweest met onze kinderen van 6 en 8. Helaas hadden we niet zulk mooi weer maar als ik zeker zou weten dat ik volgend jaar 3 weken zon zou hebben dan zou ik hier rustig 3 weken naar toe gaan.
+zwembad
+kinderanimatie
+overdekt speelparadijs
+ligging ten opzichte van strand, leuke plaatsen en culture uitstapjes
-de lodge was wel erg klein en onpraktisch in verhouding tot het geld wat we ervoor hebben betaald