Beoordelingen Camping Campingpark & Wellness Ons Buiten*****

Campingpark & Wellness Ons Buiten*****
Beoordelingen Camping Campingpark & Wellness Ons Buiten*****
Aagtekerkseweg 2A, 4356 RJ, Oostkapelle
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Campingpark & Wellness Ons Buiten***** in Oostkapelle, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Campingpark & Wellness Ons Buiten***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Campingpark & Wellness Ons Buiten scoort een 8,8 uit 10, op basis van 110 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Campingpark & Wellness Ons Buiten***** in Oostkapelle, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Campingpark & Wellness Ons Buiten*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Campingpark & Wellness Ons Buiten***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 77 vakantiefoto's van Camping Campingpark & Wellness Ons Buiten***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Campingpark & Wellness Ons Buiten***** met andere accommodaties in Oostkapelle.

102 beoordelingen over Campingpark & Wellness Ons Buiten*****

met jonge kinderen, Okt. 2012
"Aangename plek"
Koen
3-5-2013 We hebben hier de herfstvakantie doorgebracht met een tourcaravan. De vakantie viel echter één week voor de sluiting van het park. De vakantie van de andere omliggende landen was al voorbij... Het gevolg was een nagenoeg lege camping waardoor alle voorzieningen met uitzondering van het zwembad en het winkeltje gesloten waren. We vinden het enorm fijn dat het personeel het zwembad toch nog open hield maar vinden het jammer dat er niet werd doorgegeven dat in deze periode alle faciliteiten gesloten waren. Je baseert je keuze immers op wat ze aanbieden maar dit was niet van tel. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair was super voor de kinderen. Misschien gaan we wel eens terug maar dan toch in het hoogseizoen.

met partner, Okt. 2012
"Goed verzorgde camping!"
Marianne Mekenkamp-...
24-10-2012 De camping is parkachtig. Mooie ligging, op loopafstand van het dorp. Het strand is op fietsafstand. Leuke restaurantjes in het dorp.
Het personeel is vriendelijk. Uitgebreide wellnessfaciliteiten. Het restaurant eenvoudig maar goed. Wij hadden een eigen sanitairunit naast de caravan, dit is een aanrader. Helaas was onze plaats (294) i.v.m. veel regen wat zompig.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Fantastische kindvriendelijke camping"
Jaap & Annette Jans...
13-7-2012 Deze camping is gelegen in een boomgaard, hier wordt ook veel aandacht aan geschonken in de winkel. Natuurlijke streekgebonden producten spelen de hoofdrol, echt een origineel concept! Camping en Sanitair zijn goed onderhouden en het restaurant is ook absoluut een aanrader.!! Heerlijk gegeten. in het bijzonder "het stoofpotje" van vlees.

met jonge kinderen, Juli 2012
"EEN TOP CAMPING VOOR GEZINNEN MET KLEINE KINDEREN."
Fam. Hulshof
28-7-2012 Camping ons buiten is ons zeer geod bevallen en de kids hebben een heerlijke vakantie gehad. Ondanks het weer hebben we ons zeer goed vermaakt. De service van de camping is zeer goed ze staan altijd voor je klaar en helpen overal mee. De animatie is leuk voor de kleine kinderen met hansje en zijn konijn fransje (die onze zoon een aantal dagen kreeg logeren).

Camping Ons Buiten top bedankt voor de fijne vakantie.

met partner, 2012
"Mooie camping, minpunt horecagelegenheid"
J. P
30-6-2012 Pas terug van bijna drie weken Ons Buiten. Mooi aangelegde camping. Comfort de Luxe plaats met privé-sanitair beviel ons prima
Minpunt was de horecagelegenheid, zowel brasserie als restaurant. Eerste week gesloten. De twee daarop volgende weken vier of vijf dagen per week en dan vanaf laat in de middag open.
Punt van kritiek: een 5 sterren accommodatie met geen of beperkte horecagelegenheid kan gewoon niet.

met partner, Juni 2012
"Geweldige camping"
A van der Kaaden
2-7-2012 Ons Buiten is absoluut één van de top campings in Nederland en in Europa.
Wij hebben een week op deze geweldige camping door gebracht, TOP.
Het restaurant is in eigen beheer en dat kan je merken, heerlijk gegeten, en een fijne bediening ga zo door, sanitaiir super schoon ontvangst zoals het hoort vriendelijk en behulpzaam.nogmaals alles prima verzorgd.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Luxe ruim opgezette camping"
bert-susan
4-5-2012 Net terug van een midweekje in chalet C. Mooi chalet, voorzien en alle gemakken zoals vaatwasser, magnetron, senseo apparaat, dvd speler etc op een mooi rond veld met speelgelegenheid ideaal voor kleine kinderen. Zwembad ook super voor de jongere kinderen. Wel vonden we openingstijden van horeca te weinig voor in deze vakantieperiode. Even ´s middags een ijsje halen is er niet bij. Brasserie alleen van 17.30 tot 20.00 uur open. Door opzet van camping, grote doorgaande laan met daaraan parkeerplaatsen, daarachter zijn de verschillende velden te vinden achter hoge hagen, je krijgt alleen mee wat op je eigen veld gebeurt. Wel grote kampeerplekken. Voor ons persoonlijk geen campinggevoel, misschien komt dat ook door de tijd van het jaar en het toch relatief slechte weer in zeeland de afgelopen week. Ligging tov Oostkapelle is goed, je loopt zo vanaf de camping het plaatsje in. Winkeltje met 1e levensbehoeften, lekkere broodjes en zeeuwse producten helemaal prima.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Luxe camping met goede voorzieningen."
mark_laverman
28-9-2011 Ons Buiten is een nette camping met goede faciliteiten en net sanitair. Wij hebben gebruik kunnen maken van een prive-cabine bij onze staplaats. Dorp is dichtbij voor de boodschappen, strand is jammer genoeg iets verder van de camping verwijderd en niet voor kleine kinderen te bewandelen. Walcheren is een mooi gedeelte van Nederland en Oostkapelle past daar goed bij samen met Domburg en Veere.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Waanzinnig genoten!Super service!"
brigittedonders
5-10-2011 Wij hebben de laatste week van september een paar dagen gebruik gemaakt van een Zeeuws strandhuisje.Super leuk, netjes, hip en gezellig, zijn woorden die hierbij passen.
Alles erop en eraan, niets ontbreekt.Je hebt tot de zon ondergaat heerlijk zon op je terras met lounge/bank! Douchen in het sanitairgebouw vd camping is ook geen straf, vooral voor de kids niet met de speciale kinderbadkamer in thema kabouters of jungle. Fijn kinderzwembad en speeltuin op camping en mooi strand in Oostkapelle. Personeel is erg vriendelijk!

met jonge kinderen, 2011
"Een echte kindercamping"
A.
2-9-2011 Zeer mooie kindercamping, met prima sanitair. Speciale kinder wc en douchjes, Babyrooms en familiedouchjes. O.a. hierdoor blijven de "volwassen" wc's de hele dag door keurig netjes. In de wc is zelfs toiletbrilreiniger aanwezig!
Er wordt de hele dag door van alles georganiseerd voor de kinderen van ± 2 t/m 14 jaar. Leuk zwembad, vooral voor kinderen zonder diploma, 2 prima kikkerbadjes.
Lekker dat er weinig verkeer is op de camping, want her en der staan er bij de plaatsen speeltoestelletje. Verder is er 1 hele grote speeltuin!
Voor oudere kinderen (14+) is er minder te doen!
Vanaf de camping ben je zo in het dorpje met supermarkt (± 5 min), alleen jammer dat het toch wel een ruim half uur lopen naar het strand is.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit