28-7-2012
Camping ons buiten is ons zeer geod bevallen en de kids hebben een heerlijke vakantie gehad. Ondanks het weer hebben we ons zeer goed vermaakt. De service van de camping is zeer goed ze staan altijd voor je klaar en helpen overal mee. De animatie is leuk voor de kleine kinderen met hansje en zijn konijn fransje (die onze zoon een aantal dagen kreeg logeren).
Camping Ons Buiten top bedankt voor de fijne vakantie.
30-6-2012
Pas terug van bijna drie weken Ons Buiten. Mooi aangelegde camping. Comfort de Luxe plaats met privé-sanitair beviel ons prima
Minpunt was de horecagelegenheid, zowel brasserie als restaurant. Eerste week gesloten. De twee daarop volgende weken vier of vijf dagen per week en dan vanaf laat in de middag open.
Punt van kritiek: een 5 sterren accommodatie met geen of beperkte horecagelegenheid kan gewoon niet.
2-7-2012
Ons Buiten is absoluut één van de top campings in Nederland en in Europa.
Wij hebben een week op deze geweldige camping door gebracht, TOP.
Het restaurant is in eigen beheer en dat kan je merken, heerlijk gegeten, en een fijne bediening ga zo door, sanitaiir super schoon ontvangst zoals het hoort vriendelijk en behulpzaam.nogmaals alles prima verzorgd.
4-5-2012
Net terug van een midweekje in chalet C. Mooi chalet, voorzien en alle gemakken zoals vaatwasser, magnetron, senseo apparaat, dvd speler etc op een mooi rond veld met speelgelegenheid ideaal voor kleine kinderen. Zwembad ook super voor de jongere kinderen. Wel vonden we openingstijden van horeca te weinig voor in deze vakantieperiode. Even ´s middags een ijsje halen is er niet bij. Brasserie alleen van 17.30 tot 20.00 uur open. Door opzet van camping, grote doorgaande laan met daaraan parkeerplaatsen, daarachter zijn de verschillende velden te vinden achter hoge hagen, je krijgt alleen mee wat op je eigen veld gebeurt. Wel grote kampeerplekken. Voor ons persoonlijk geen campinggevoel, misschien komt dat ook door de tijd van het jaar en het toch relatief slechte weer in zeeland de afgelopen week. Ligging tov Oostkapelle is goed, je loopt zo vanaf de camping het plaatsje in. Winkeltje met 1e levensbehoeften, lekkere broodjes en zeeuwse producten helemaal prima.