4-5-2012
Net terug van een midweekje in chalet C. Mooi chalet, voorzien en alle gemakken zoals vaatwasser, magnetron, senseo apparaat, dvd speler etc op een mooi rond veld met speelgelegenheid ideaal voor kleine kinderen. Zwembad ook super voor de jongere kinderen. Wel vonden we openingstijden van horeca te weinig voor in deze vakantieperiode. Even ´s middags een ijsje halen is er niet bij. Brasserie alleen van 17.30 tot 20.00 uur open. Door opzet van camping, grote doorgaande laan met daaraan parkeerplaatsen, daarachter zijn de verschillende velden te vinden achter hoge hagen, je krijgt alleen mee wat op je eigen veld gebeurt. Wel grote kampeerplekken. Voor ons persoonlijk geen campinggevoel, misschien komt dat ook door de tijd van het jaar en het toch relatief slechte weer in zeeland de afgelopen week. Ligging tov Oostkapelle is goed, je loopt zo vanaf de camping het plaatsje in. Winkeltje met 1e levensbehoeften, lekkere broodjes en zeeuwse producten helemaal prima.
28-9-2011
Ons Buiten is een nette camping met goede faciliteiten en net sanitair. Wij hebben gebruik kunnen maken van een prive-cabine bij onze staplaats. Dorp is dichtbij voor de boodschappen, strand is jammer genoeg iets verder van de camping verwijderd en niet voor kleine kinderen te bewandelen. Walcheren is een mooi gedeelte van Nederland en Oostkapelle past daar goed bij samen met Domburg en Veere.
5-10-2011
Wij hebben de laatste week van september een paar dagen gebruik gemaakt van een Zeeuws strandhuisje.Super leuk, netjes, hip en gezellig, zijn woorden die hierbij passen.
Alles erop en eraan, niets ontbreekt.Je hebt tot de zon ondergaat heerlijk zon op je terras met lounge/bank! Douchen in het sanitairgebouw vd camping is ook geen straf, vooral voor de kids niet met de speciale kinderbadkamer in thema kabouters of jungle. Fijn kinderzwembad en speeltuin op camping en mooi strand in Oostkapelle. Personeel is erg vriendelijk!