Camping Boerderijcamping de Paardewei in Oostburg Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Camping Boerderijcamping de Paardewei

9,7

Zo ziet onze camping er uit

Beoordelingen Camping Boerderijcamping de Paardewei

Brugsevaart 12 , 4501 NE , Oostburg
Camping Boerderijcamping de Paardewei scoort een 9,0 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Boerderijcamping de Paardewei? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Boerderijcamping de Paardewei in Oostburg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Camping Boerderijcamping de Paardewei vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Camping Boerderijcamping de Paardewei met andere accommodaties in Oostburg.

10 beoordelingen over Boerderijcamping de Paardewei

9,7
met jonge kinderen, Mei 2012
"Je komt hier graag terug!!!!!"
fam Heering
29-5-2012 prima camping,safaritenten een toevoeging en geweldig nieuw sanitair!kinderen de hele dag bezig met de paarden kortom alles voor een geslaagde vakantie of weekend mede door het personeel die zeer {klant} kindvriendelijk is

met partner, 2012
"Heerlijk om er te zijn!"
Shanna
5-5-2012 Erg vriendelijk en betrokken bij de campinggasten. Nieuw sanitair MET vloerverwarmin! Nu voor het 5e jaar hier en volgend jaar natuurlijk weer. Elke jaar is weer leuker en elke jaar gaat de camping weer met sprongen vooruit! Altijd is er wel wat te doen en de kinderen hoor + zie je niet! Pieter en ina bedankt voor
alles!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Prachtig, (kind)vriendelijk, TOP"
Berrie Huijbregts
5-5-2012 Een mooie kindvriendelijke mini-camping! Wat hebben wij het leuk gehad! We zaten in een safaritent. Koud- en warmstromend water. Prima bedden en meer dan voldoende stopcontacten. Bankstelletje en eethoek. Kacheltje. Luxe! Geslapen als een os. Prima sanitair. Gloednieuw, vloerverwarming. Uitstekend schoongemaakt. De kinderen konden elke morgen helpen de paarden te verzorgen. Om 10.00 uur ponyrijden. Prachtige trekpaarden. Trampoline binnen en buiten. Gemoedelijke en zeer vriendelijke eigenaars Pieter en Ina. Oostburg: Lidl, AH. in de buurt

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Boerderijcamping de Paard...

"Gezellige, rustige camping"
P. Struijk
17-8-2011 Wij zijn voor het eerst naar een boerderijcamping geweest! Normaal altijd grote mega campings gewend, dus dit was totaal anders! Wat een super vakantie hebben we gehad! Zeker als je paardenliefhebber bent, kun je je uitleven, aar ook onze andere dochter heeft het geweldig gehad ondanks weinig luxe! De toiletgebouwen zijn heel simpel, maar super schoon. Groot nadeel is dat alles bij elkaar zit; afwas, toilet en douche in een erg klein hokje! Maar daarentegen deed de luxe badkamer het prima, waar je voor 1euro lang kon douchen. Volgens de eigenaar staan er nieuwe gelegenheden op de planning! Wat betreft de eigenaar/eigenaresse; echt heel vriendelijk, heel persoonlijk ontvangst! Kortom echt top! Wij gaan zeker terug!!

"Prima camping, mooie ligging"
K. Buijze
12-5-2012 Echt een camping voor rust, mooie uitstapjes in de buurten natuurlijk genieten van de paarden met hun veulens. Ook is dez camping erg kindvriendelijk.
Het is genieten tijdens de open dagen en natuurlijk het oogstfeest.

"Fantastische plek: wij gaan zeker terug!"
A. Datthijn
16-7-2011 Deze camping was voor ons een grote verrassing. Met twee kinderen (meisje van 8 en jongen van 6) hebben wij twee super weken beleefd. De ontvangst was zeer vriendelijk en de service ook. De kinderen werden bij het verzorgen van de paarden waar mogelijk betrokken en hadden het super naar hun zin. Daarnaast konden zij zich uitleven op de trampoline buiten en de binnen speelruimte bij slecht weer!
Echt een camping die geschikt is voor mensen met kinderen en eventueel ouderen.
Wij gaan zeker nog eens terug

met partner, 2011
"Heerlijk"
josee De Leenheer
29-6-2011 heel vriendelijke mensen. Sanitair netjes en gratis warm water. Grote privébadkamer met toilet, lavabo en douche waar je voor 1€,7 min warm water krijgt.
Wij hebben de caravan gehuurd voor 50 € per nacht, lakenpakket inbegrepen. Er is plaats voor zes personen. Een beetje verouderd, maar zeker zijn prijs waard.
Het was zalig slapen!
Lekkere ijsjes van paardenmelk

"Heerlijk"
J De Leenheer
29-6-2011 Rustige camping. Ideaal voor kinderen, maar ook voor rustzoekers. Vriendelijke mensen. Wij hadden de caravan gehuurd. Beetje verouderd maar zeker zijn prijs waard. Het was zalig slapen.
Heel netjes sanitair met gratis warme douches. Grote privébadkamer, met lavabo, toilet en douche, waar je voor 1 euro, 7 min. warm water krijgt.
Wij willen heel graag nog eens terug!

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Rustige,gezellige camping"
A.Blanken
25-3-2012 Dit jaar gaan wij voor de 4e x naar Camping de Paardenwei. Het is een gezellige camping met volop vertier voor mensen die van paarden houden. Leuke buitenritten maken op lieve trekpaarden, en in het voorjaar is het prachtig om de merrie's met hun veulens in de wei te zien.Ook mensen die niet zo veel met paarden hebben kunnen op camping de paardenwei genieten van de rust en de gastvrijheid van de Fam. Nortier. Voor kinderen is er een indoor speelruimte met trampoline. Dit jaar een mooi nieuw sanitairgebouw! Ook buiten de camping valt genoeg te doen. In de omgeving leuke plaatsen als Sluis Knokke en ook Brugge is niet ver. Schone stranden van o.a Cadzand. Onze dochter van 12 kan niet wachten om weer naar de camping te gaan, en zelfs onze dochter van 18 gaat dit jaar weer graag mee.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Fantastische camping met grote mooie plekken"
marijke
5-6-2011 Mooie kleine camping met hele grote plekken. Prachtige, goed ingerichte en veilige speelschuur voor kids en buiten enorme zandbak met veel speelgoed en een boomhut. Je kan er heel goed paardrijden en er zijn 2 pony's. Bij paardrijden staat veiligheid voorop en ze hebben airbagvesten voor de ruiters: iets wat bijna niemand biedt! Leuke activiteiten op open dagen met demonstraties over paardenmelkerij en paarden. Lekkere zelfgemaakte ijsjes en pannenkoeken te koop! Ook super camping voor mensen die geen paardengek zijn. sanitair goed en de famile/eigenaar zijn fantastisch. hebben er een hele maand gestaan en de kids willen nergens anders meer heen. stonden veel vaste gasten die heel tevreden waren. omgeving ook zeer de moeite waard: goed bereikbaar strand en steden Brugge/Gent en Knokke dichtbij.