17-8-2011
Wij zijn voor het eerst naar een boerderijcamping geweest! Normaal altijd grote mega campings gewend, dus dit was totaal anders! Wat een super vakantie hebben we gehad! Zeker als je paardenliefhebber bent, kun je je uitleven, aar ook onze andere dochter heeft het geweldig gehad ondanks weinig luxe! De toiletgebouwen zijn heel simpel, maar super schoon. Groot nadeel is dat alles bij elkaar zit; afwas, toilet en douche in een erg klein hokje! Maar daarentegen deed de luxe badkamer het prima, waar je voor 1euro lang kon douchen. Volgens de eigenaar staan er nieuwe gelegenheden op de planning! Wat betreft de eigenaar/eigenaresse; echt heel vriendelijk, heel persoonlijk ontvangst! Kortom echt top! Wij gaan zeker terug!!
12-5-2012
Echt een camping voor rust, mooie uitstapjes in de buurten natuurlijk genieten van de paarden met hun veulens. Ook is dez camping erg kindvriendelijk.
Het is genieten tijdens de open dagen en natuurlijk het oogstfeest.
16-7-2011
Deze camping was voor ons een grote verrassing. Met twee kinderen (meisje van 8 en jongen van 6) hebben wij twee super weken beleefd. De ontvangst was zeer vriendelijk en de service ook. De kinderen werden bij het verzorgen van de paarden waar mogelijk betrokken en hadden het super naar hun zin. Daarnaast konden zij zich uitleven op de trampoline buiten en de binnen speelruimte bij slecht weer!
Echt een camping die geschikt is voor mensen met kinderen en eventueel ouderen.
Wij gaan zeker nog eens terug
29-6-2011
heel vriendelijke mensen. Sanitair netjes en gratis warm water. Grote privébadkamer met toilet, lavabo en douche waar je voor 1€,7 min warm water krijgt.
Wij hebben de caravan gehuurd voor 50 € per nacht, lakenpakket inbegrepen. Er is plaats voor zes personen. Een beetje verouderd, maar zeker zijn prijs waard.
Het was zalig slapen!
Lekkere ijsjes van paardenmelk