Pension Hof van Renesse in Noordwelle Nederland beoordelingen 5.1 | Zoover

Pension Hof van Renesse Noordwelle

Beoordelingen Pension Hof van Renesse

Lockershofweg 4-6, 4326 SE, Noordwelle
Pension Hof van Renesse scoort een 5,1 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Hof van Renesse? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Hof van Renesse in Noordwelle, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Pension Hof van Renesse vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. Vergelijk Pension Hof van Renesse met andere accommodaties in Noordwelle.

18 beoordelingen over Hof van Renesse

5,7
6,4
5,6
5,5
5,5
met een groep, Apr. 2012
"Geen kwaliteit voor een veel te hoge prijs"
C den Boer
12-5-2012 Wij hebben pension het Hofje voor een heel weekend voor onze groep [volwassenen, tieners en kinderen] tot onze beschikking gehad. Er is duidelijk geen moeite gedaan om het ons naar onze zin te maken. Er was sprake van veel achterstallig onderhoud en het was vies. Er moet met 6 kamers gebruik gemaakt worden van 1 kleine douche. Er is 1 vaatwasmachine voor 25 personen. Er ontbraken tegels in de wc, losse tegels in de vloer in de huiskamer, een lekke serre, de achterdeur kan niet afgesloten worden. De tuin kan heel leuk zijn als die onderhouden wordt. Nu was er sprake van veel onkruid, een groene aanslag op de tegels, een poort die niet dicht kon en een zwembad vol groene slingers. Binnen is alles erg gedateerd, wat niet erg zou zijn als het tenminste schoon zou zijn, maar dat was zeker niet het geval. Hier wordt op een gemakkelijke manier geld verdiend. Want voor dit geheel wordt veel te veel geld betaald. Wij hebben in al de jaren hiervoor voor veel minder geld, veel beter gezeten!!

"Gewoon gezellig"
marcel
5-6-2011 Ondanks een paar mindere beoordelingen toch gebeld. De dame was uiterst vriendelijk aan de telefoon en gezien het zwembad toch geboekt. En wat blijkt: leuke accommodatie, mooie ligging, zwembad met palmbomen en super gezellige mensen die uiterst gastvrij zijn en dat allemaal op een steenworp afstand van de stranden en renesse.
Voor het naseizoen gelijk maar geboekt. een aanrader dus!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Fantastische plek"
Fam. Boer
3-6-2011 Pension het Hofje is echt een unieke ervaring. Als je de deur door gaat zie je een geweldig zwembad omringt door palmbomen (je waant je voor een moment op Curacao). Voor de kids is er een heerlijke trampoline met vangnetten en je kunt er nog tafeltennissen ook. Gastvrouw en gastheer zijn heel vriendelijke, gastvrije mensen. Kortom Jos en Rebecca, binnenkort komen we weer!

De beste prijzen en lastminutes voor Pension Hof van Renesse bij:

met partner, Mei 2011
"Heerlijke plek"
Fred Menge
1-6-2011 Nooit gedacht dat wij nog eens een heerlijk voorjaarsweekend zouden beleven in een stil liefelijk Zeeuws dorp(je). Zo uit je kamer het zwembad in, daar hadden we geen idee van. Het was heerlijk weer dit voorjaar dus een (voorzichtige) duik genomen. En wat een ontbijtje, kortom wij komen terug.

met een groep, Apr. 2011
"Gastvrijheid zoals het hoort!"
NPM
1-6-2011 Wat een mooi gebeuren en wat een gezellige mensen. In het hof van Renesse gezeten met de hele familie. Het zwembad met de palmbomen (echte) geven je een echt vakantie gevoel.
De gastvrouw en gastheer zijn zeer vriendelijk en gezellig. Niets is te veel. Trampoline van hun eigen kinderen mogen onze kinderen ook gewoon gebruiken.
Gewoon toppie.
Zoals het hoort!!

met een groep, Sept. 2010
"Mooie tuin met palmbomen"
J. van der Kooij
6-9-2010 Afgelopen weekend met familie in pension het hofje geweest.
We hadden het hele pension voor ons zelf.
Het was er heel gezellig, zeer mooie achtertuin met zwembad, lekkere stoelen, mooie palmbomen het weer was erg goed, het leek wel of we in het buitenland waren.
Echt een aanrader, je zit vlak bij Renesse, gezellig om te winkelen en een terrasje te pakken.

met partner, Aug. 2009
"Duidelijk versch tssn Pens 't Hofje vs Lockerhoff"
Lin
25-8-2009 Wij hadden in het hoofdseizoen op maandag gebeld voor 'n kamer in Pension 't Hofje, en lucky us, we konden diezelfde vrijdag nog terecht voor 'n weekend Zeeuwse zon! Maar toen keken we op Zoover.... en durfden we 't niet meer aan. We hebben elders iets anders gevonden, maar zijn dat weekend wél hier gaan kijken.
Conclusie; Lockerhoff (waar we niet binnen zijn geweest, we zijn alleen het terrein op gefietst en hebben de buitenkant bekeken) is idd nog 'n bouwput, de steigers staan nog volop rondom het huis. Ik vermoed dat alle enorm negatieve kritieken hieronder puur over deze accom gaan.
Pension 't Hofje, in het 'centrum' van Noordwelle, zag er echter aan de voorkant meteen schattig uit. We hebben aangebeld en ook binnen zag het er werkelijk keurig uit, en die achtertuin! Niet groot, maar absoluut sfeervol mét een prachtig zwembad.
Omdat we er niet overnacht hebben, hebben we de kamers niet gezien en geef ik ook geen beoordeling. Maar ik wilde dit wel aangeven.

"Drama"
Fred
7-7-2009 Slechte plek om je vakantie te vieren. De foto's op hun site laten niet de werkelijkheid zien. Met 16 man 1 douche en 1 toilet. In de gezamelijke ruimte is de toilet verstopt. Vragen aan de gastvrouw worden niet serieus genomen.

"Kijk nog maar even verder"
Ruben
7-7-2009 Slecht, slecht, slecht.

Het is een bouwput. Scheuren in de muren, slechte douches en wc's. Waardeloze kamers. En je borg ben je kwijt, want ze vinden achteraf altijd wel een scheurtje of gaatje "dat er n og niet was"!

met jonge kinderen
"Nooit meer. Een bouwal"
Carlos Karregat
6-7-2009 Wij zijn "gelokt"door het Lockershof. Waardeloze accomodatie die al ruim twee jaar verbouwd wordt. Scheuren in ramen, deuren en muren. WC verstopt. Voor kinderen levensgevaarlijk. De schuur naast het huis ligt vol vuilnis, ijskasten. Echt niet leuk